Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Advertisements

Zöld válságkezelés és gazdaságélénkítés Környezetgazdászok javaslatai (Szeged, Vándorgyűlés, 2010 okt.1.)
A történet helyből csalással indul, hiszen a politikusok arra kérnek felhatalmazást az emberektől, hogy az ő érdekeiket képviselhessék a parlamentben –
Feltehetek egy kérdést?
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Napfényen a „rejtőzködő szavazók” Mérők klubja április 24.
Nemzetközi Médiakonferencia Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
Adósságcsapda felé tart az ország Minden közoktatásban lévő gyerek 53 évig kaphatna ingyen tankönyvet! Egy év alatt 1200 milliárd forint államadósság-növekedés.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT február 12. Web: jaszosszefogas.hu © Baráth László.
Ahány ház, annyi szabály Székely Levente
Az egészségügy és az egészség „ügye” „Képes vagy-e EGÉSZ-séget ÉP-íteni?
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Tények Szíriából Angliába való hazautazása közben utazik Poirot az Orient Expressen. Második éjjel, mialatt a vonat egy hófúvásban megreked, meggyilkolják.
Tanulmány a bizalomról Nyolc európai országban és az USA-ban október-november.
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
Tisztelt helyettes-államtitkár úr! Tisztelt Magyar Főkonzulátus, a Szent Angéla Kórus, valamint a TED Koleji képviselői, tiszteletreméltó vendégeink és.
Az új gazdaságpolitika körvonalai Dr. Mellár Tamás egyetemi tanár, kutatási igazgató.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
élete visszaemlékezésekben
Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.
A POLGÁRI DEMOKRÁCIA MODELLJEI, II.
HAZÁNK A SZABADSÁGHARC LEVERÉSE UTÁN
Az Európai Unió intézményrendszere
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
A KÉPVISELETI DEMOKRÁCIÁK
Verbális kommunikáció
Verbális kommunikáció
Mire való az Állami Számvevőszék? Miképp hasznosul az ÁSZ munkája? XXII. Vezérigazgatói Találkozó, Röjtökmuzsaj október 12. Domokos László előadása.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Az áprilisi törvények és a Batthyány-kormány működése
Magyar Alkotmányjog II. Óravázlatok
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Politológia 6.előadás Politikai intézmények I. A törvényhozás működése.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Állam, politika, kormányzat, civil szervezetek Tantárgyfelelős: Dr. Kovács Ernő Az előadást készítette: Péter Erzsébet.
megjegyzések a katonai ügyészi és katonai bírói
alkotmány – állam- és kormányformák
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
Szövetség. A NATO fontosabb szervei és működésének jellemzői Készítette: Faludi Miklós.
polarizálódó politikai térben Keller Tamás - Tóth István György
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
Diplomáciai protokoll
A évi (új) adópolitika: „NÖVEKVŐ KÖLTSÉGVETÉSI HIÁNY” „NÖVEKVŐ ÁLLAMADÓSSÁG” „NÖVEKVŐ ÍGÉRETEK” …mindent 2006-ért? …bármi áron?
2004 Az eladósodás éve 2005 A túlélés éve 2004 Az eladósodás éve.
Védelem A védelem azt biztosítja, hogy az ember biztonságban éljen, értékei saját érdekeit szolgálják, vagy a világterrorista támadógépezet társtettesévé.
A gazdasági válság mint lehetőség Winkler Gyula Európai Parlamenti képviselő RMDSZ, ENP Nagyvárad, szeptember 24.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
A kriminálpszichológia
Egy egyszerű számítás Megdöbbentő eredmény Egy tévénéző egyszerű számítása és a CNN-nek elküldött megjegyzése: Az adófizetők pénzéből tervezett banki.
Mottó „A tanítvány nem pohár, amelyet meg kell tölteni, hanem fáklya, melyet lángra kell lobbantani.” (I. Tamm)
Fogyasztóvédelem: 2006 a rádöbbenés éve volt Koszorús László,
Az ÜT működés tapasztalatai Siófok, Új jogok Jogok szintjei: Információ (az új szabályok szerint) –Kötelező 6 havonta –kérésre Véleményezés.
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Európai Unió Európai Unió 27 tagállam lakos km
Lakosok véleménye a Magyar Honvédségről február 21. Domokos Tamás.
Migráció és nemzetközi jog
Az ügyészi szervezet és feladatok
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Társadalomismeret II. félév.
A világgazdasági válság hatásai Magyarországon
Az ügyész változó szerepe az új büntetőeljárásban
Az Ericsson a rendszervál(asz)tásban
Előadás másolata:

Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az Ön által meghirdetett programból tudható, hogy a magyar lakosságot teljesen indokolatlanul, újabb milliárd forinttal kívánja megrövidíteni. Aki egy picit is figyeli a magyar közéletet, az több forrásból tudhatja, hogy a politikai pártok, holdudvaraik, és nem utolsó sorban az ügynökhálózathoz tartozó köztörvényes bűnözők éves szinten milliárd forinttal, más politikusok véleménye szerint 1800 milliárd forinttal rövidítik meg a költségvetést, másképpen fogalmazva, ennyi pénzt lopnak el évente. Ezt nem az egyszerű állampolgárok, hanem neves politikusok, mi több parlamenti frakcióvezetők, a kormányhoz közel álló ismert személyiségek, politológusok és újságírók állítják.

Szeretném öntől megkérdezni: eljött-e már annak az ideje, hogy ön megbeszélésre hívja Bencze József országos rendőrfőkapitányt és helyetteseit, és megkérdezze tőlük, hogy a rendőrség állománya képes-e gátat szabni az évenkénti milliárd forint elrablásának, ami az elmúlt húsz esztendőben összesítve többet tesz ki, mint a teljes magyar államadósság?

Képes-e a rendőrség önöket felelősségre vonni azért, mert önök a felvett hiteleken kívül még a befizetett adónk jelentős részét is elsikkasztották? Eljött-e már annak az ideje, hogy ön megkérdezze Kovács Tamás legfőbb ügyész urat arról, hogy az fős ügyészi kar meg tudja-e fékezni a virágzó politikai maffiát, gátat tudnak-e szabni a nemzet további kifosztásának?

Mikor kérdezi már meg, miniszterelnök úr, hogy tekintettel arra, hogy a politikusokat érintő minden nagy horderejű bűncselekmény bűnszövetségben történt - ezért nem évült el -, bele áll-e Kovács Tamás és ügyészi kara az olajügyek újranyomozásába, elrendel-e nyomozást a Postabank 100 milliárdos túlkonszolidálását vagy a K&H kifosztását illetően, illetve a Strabag- és a Gripen- ügyekben, - nem beszélve a stadion- beléptetőrendszerről -, nem utolsó sorban a Hajdú-Bét kifilézése ügyében?

Megvizsgálja-e újra, hogy valóban elévült-e a Fittelina-ügy és a MÁV-nál, sőt az MVM- nél napjainkban lejátszódó bűncselekmények ügyében képes-e a bíróság gyorsított eljárásban börtönbe juttatni az érintett gazembereket? Tisztelt Bajnai Úr!

Olaszországban a maffiát az ügyészség fel tudta számolni. A magyar politikai maffia közel sem olyan jól szervezett, mint a Cosa Nostra. Ön szerint a hozzá nem értés, avagy az összefonódás következménye az, hogy néhány címeres gazember - beleértve a véres kezű gyilkos ügynökbagázst is -, szét tudta rabolni ezt az országot? Önnek, mint törvénytelenül megválasztott miniszterelnöknek nem kellene végre feltennie magának azt a kérdést, hogy szabad-e 7000 rendőrt elvonni a politikai maffia ügyeinek kivizsgálásától csak azért, hogy a népharagtól megvédjék önöket az utcán érlelődő felelősségrevonástól?

Nem tudom, hogy ez köztudott-e, de jó ha mindenki tudomást szerez arról, hogy önök olyannyira lealjasodtak már, hogy a közvádas bűncselekménnyel gyanúsítható képviselőket sem adják ki az igazságszolgáltatásnak.

Ha ön komolyan gondolja a gazdasági felemelkedésünket, tisztelettel arra kérem, hogy minden kommunista és titkosügynök hozza vissza a külföldre kilopott pénzt, sőt ugyanerre kérjék meg a többi parlamenti párt vezérkarát is. Ebből vissza lehet fizetni minden hitelünket, mi több, el lehet kezdeni az ország újjáépítését is.

Ugye milyen egyszerű feladat lenne elkerülni a magyar nép megnyomorítását?

És végül még egy kérdés, talán ezzel kellett volna kezdenem: szeretném öntől megkérdezni, hogyan viseli el a családja, a gyermekei és kedves szeretője, hogy önt nem miniszterelnöknek, hanem egy gyilkos libatolvajnak nevezik országszerte? Üdvözlettel: Ludas Mátyás