A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
Advertisements

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Szabadítsd fel az emberi potenciált!. 100% kifizetés a “Lion Code” termékcsomag értékesítéséb ő l 100% kifizetés a “Lion Code” termékcsomag.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Vándor Magyar Internetes műveltségi játék.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
Egyéni animáció készítése
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Olvasd lassan és csendben!.
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
TÁMOP TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSA, PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS.
Számlaösszesítők használata
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Olvasd lassan és csendben!
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A kamatszámítás módszereinek elméleti összefüggései
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Előadás másolata:

A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég indult 18 országban egyszerre ? Most itt a lehetősége, hogy az elsők közt legyen ! Ugye nem kell részleteznem mit jelet az elsők közt lenni egy új üzletben? Hozzon egy gyors döntést és lépjen még ma !!! Mit kell tennie ?? Keressen meg engem az elérhetőségeim egyikén és küldöm a regisztrációs linket ! Na de nézzük hogyan lesz Önnek is Ft a számláján pár héten belül !!!!

Regisztráció után belekerül egy folyamatos pénzkereső rendszerbe ! A legtöbb ember úgy szeret pénzt keresni, hogy nem kell csinálni semmit !!! Sajnos ez így van! Viszont ha ÖN mindössze 2 személynek felajánlja az üzleti lehetőséget akkor Ők fognak dolgozni Ön helyett !!!!! !!! Ugye így már jól hangzik ??? Ők ketten fogják megkeresni Önnek az Ft-ot !!!!

Hogyan ? Az lesz a feladatuk, hogy Ők ketten is regisztráljanak 2-2 személyt ! Ez esetben ha regisztrálták a 2-2 személyt ÖN kap minden regisztrált személy után 4x50$ vagyis kb 4x Ft-ot ! Ft 50$ 50$ 50$ 50$

Na de mi történik ez után ! ÖN átkerül egy úgy nevezett „nagy” táblába ! A tábla automatikusan töltődik balról jobbra. És a következő üres helyre helyez el minket ! Amikor a 4. üres hely is betöltésre került kifizető státuszba kerül a legfelső személy !

A rendszer folyamatosan töltődik mivel a kezdő „kicsi” táblában folyamatosan mindig a felső személy megkapja a 4x50$ jutalékot és folyamatosan kerülnek át a „nagy” táblába! Amikor a „nagy” táblán lévő üres helyek betöltődnek akkor kifizető státuszba ér ÖN is! 4 x 500$ vagyis $ az ÖN jutaléka ! 500 $ 500 $ 500 $ 500 $ Akár hogyan számoljuk, összesen a rendszer kitermel Önnek $ ( Napi árfolyamon számlova 240 Ft/1$ ) Ft

A körforgást bármikor újra és újra meg lehet ismételni !! Újra és újra meg lehet keresni a $ !!!! Ahhoz, hogy aktív tag legyen természetesen rá kell áldoznia pár hétig 230 $ ! Ezzel az összeggel szerez Örök jogosultságot a jutalékok kifizetésére !