Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Készítette: Sábián Róbert
Készítette: Péterfi Csaba Attila
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
7 nap 7 hónap 7 év.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
A Barátság.
A nok es en.. Mindenekelott, hadd mutatkozzam be. A nevem Bernard.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Készítette: a Dalai Láma
4. VÉGES HALMAZOK 4.1 Alaptulajdonságok
Az összehasonlító rendezések
Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.
Feltétel nélküli szeretet
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Hirtelen hideg. Egyszer, a Főnök udvarában… Voouuuuuuuuuuhhhhhhhh !Ez az Átkozott HIDEG. Tegyél a tűzre Migotka ! …majd meg lehetett fagyni. De Főnök,
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Hasonlóságelemzés.   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Feltétel nélküli szeretet
Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Az expresszionista stílus jellemzői és a Rettegett Iván I.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Miért nem valóságos az idő?
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints Mi a Szerete t…
Charlie Chaplin 14/C. Élete: 1889-ban Londonban látta meg a napvilágot. Apja otthagyta őket, az anyja pedig elmegyógyintézetbe került. Árvaházban töltötte.
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
Moncsi Magazin Szeptemberi szám.
Tim Burton filmjei. Tim Burton amerikai rendező Születési dátum: augusztus 25 Születési dátum: augusztus 25 Születési hely: Burbank, California.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
JÓ REGGELT !.
A Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága részére Készítette: Szilvásy Péter december 3.
Hogy milyen vetítéseket szeretek? A jó vetítéseket szeretem! Szerintem.
Egy “Karácsonyi üdv. neked !!!E Elöbb a fa tetjén lévö csillagra klikelj, hogy neked világitson…
Feltétel nélküli szeretet
A Magyar ötvösség remekei bélyegsorozat fogazatváltozatai (MBK )
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
Hát én lennék, és Botond!! 
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.
Egy ötven körüli férfi vesz egy vadiúj Porsche -t és próbaútra megy. Őrült tempóban száguld az autópályán, mikor a visszapillantóban észreveszi az őt követő.
Szoptatás a baba szemszögéből
Mese, mese …. Készítette: Szilágyi Judit
Tantra Indiából
Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.
Masserberg Németországi gyakorlat
PREZENTÁCIÓ A PREZENTÁLÁSRÓL
E világ tisztel és vív értetek. Amik nyereség voltatok nekem,
I-028.
Miért választottam a BME villanykarát? (régen)
13 tanács egy életre.
Képfelismerés Filmek.
Előadás másolata:

Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2

A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk  Dogma  Sátánka  Őrdögűző (a kezdet)  Dr. House  Blöff  Kemény zsaruk

Sátánka Ez a film hasonlít a Dogmára, abban a tekintetben, hogy hasonlóan agyament vígjáték, Adam Sandler szereplésével.

Harcosok klubbja Ez talán az összes közűl a kedvencem, Mivel rendkívűl elgondolkodtató, és Nagyszerű világszemléletet tükröz. Valamint vígjátéknak sem utolsó.

Shrek Ez talán a legjobb animációs film amit eddíg láttam. Talán csak A pirosszka az, ami nálla Jobb lehet.

Dogma Ez a film sokak kedvence, mivel jó a szereposztás, nagyszerű színészek játsza- Nak benne. Ráadásul Jay és néma Bob is feltűnik benne.

Kemény zsaruk Ez a sorozat Amerika egyik legveszélyesebb városában, Farmingtonban játzódik. Bemutatja az ott létező kőkemény valóságot A rendőrök szemszögéből. Lerántja a leplet a Korrupt rendőrökről, a maffiákról, banda háborúkról, és egyéb ocsmány dolgokról.

Őrdögűző A legjobb és legfélelmetesebb horror film Amit eddíg láttam. Érdemes megnézni, Rendkívűl látványos, hátborzongató, És lebilincselő horrorfilm.

Dr. House Ez a most futó talán legjobb sorozat. A főszeplő egyszerre zseniális és faragatlan, és legfőképpen tapló. De ettől Igazán szókimondó és humoros.

Blöff Ez a film egy remek vígjáték, és erős Túlzással dokumentum filmnek is nevezhető, Mivel eléggé nyersen tálalja az Angliában Működő Alvilág módszereit és tevékenységét.

Sztikee Nagyon hálás vagyok a segítségedért, és a Türelmedért amit kaptam tőled. Szeretlek