Hhhhkkkkbo. „BOGÁNCS”Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület 1999. óta működik közhasznú egyesületként. Kizárólag adományból és 1 %-ból tartja fenn magát. Feladata.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

2013. Március A Figyelem felhívása a FELELŐS ÁLLATTARÁSRA * Fontos az állatok védelme számunkra * Napjainkban felkapott téma  Média * Fókusz.
„Tegyük Együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP / A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és a NIOK.
A magyar civil jogi szabályozás várható változásai, Kormányzat – Civil Szektor – Információs Társadalom Dr. Latorcai Csaba Nemzetiségi és Civil Társadalmi.
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
TÁMOP Mozgáskorlátozottak interaktív honlapja.
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
A A helyi kommunikációval foglalkozók képzése A MÚOSZ évtizedes tapasztalatai a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
Eszköszkölcsönzési szolgáltatások bemutatása
A Gazdasági Szervezetek működése a gyakorlatban
Önkéntes menedzsment Előzmények Toborzás Szűrés, kiválasztás
Önkéntes foglalkoztatás Dániában külföldi modellek hazai alkalmazhatóságának lehetőségei Előadó: Nagy Gábor.
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Támop / Vas Megyei Önkéntes Centrum Központban az önkéntesség március1.
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
A Fővárosi Önkormányzat civil stratégiája
A pénzügyi felügyelés fő irányai a biztosítási szektorban. A jövő szabályozási kérdései és irányai Dr. Banyár József Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete.
Emberi Erőforrások Minisztere alapította,
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Az állatmenhely népszerűsítése
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
ÉMOP 1.Prioritás Versenyképes helyi gazdaság megteremtése A turisztikai pályázatok gazdaságélénkítő hatása az Észak-Magyarországi régióban.
Közösségben újra hasznos! TÁMOP A DOMÁNYBOLT, MINT A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ESZKÖZE Átfogó Célok • Foglalkoztatás • Környezetvédelem • Anyagi fenntarthatóság.
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
A munkavállalók munkavédelmi érdekképviseleti lehetőségei
A rendezvényszervezés feladatai
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
Az ÉRÁK legfontosabb céljai A képzés és a munkaerő-piaci szolgáltatások egységes normák szerinti működtetése. A munkanélküliek folyamatos képzésbe kerülésének.
Iskolai Közösségi Szolgálat Definíció Cél Folyamat Példák Demokratikus Ifjúságért Alapítvány.
TÁMOP /2/B PROJEKT Network-Együttműködés-Tudástár szakmai támogató hálózat kiépítése a Dél-Dunántúli Régióban Szénássy Gábor projektmenedzser 2010.
Az állattartó telepek nyilvántartásainak szabályos vezetése
A nem OEP finanszírozott bevételek szervezési rendje és megfelelősége a törvényi előírásoknak Béres György gazdasági igazgató Vezérigazgató Találkozót.
MTA Tudásmenedzsment workshop Szemelvények, érdekes eredmények „A női munkavállalás és a lifelong learning kapcsolata” c. kutatásból
A Magyar Vöröskereszt ben jött létre – 132 éve működik! -Kiterjedt vöröskeresztes nemzetközi kapcsolatok: 186 országban van jelen -Kiemelten közhasznú.
KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT A KATASZTRÓFAVÉDELEMNÉL
A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár - mint fogadó intézmény -
Vidékfejlesztés, turizmus és az alkotóházak lehetséges kapcsolata
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
Távmunka a területfejlesztésben
Közkincs kerekasztal a kecskeméti Kistérségben Szakmai konferencia június 9. Kecskemét.
Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.
A nemzeti hálózat ma 1887 működő végpont 1430 kiképzett eTanácsadó 19 megyei központ.
A VM VKSZI aktuális feladatai a LEADER Akciócsoportokkal kapcsolatban Országos LEADER HACS értekezlet Kismaros, április 16. Tar Gyula Osztályvezető.
A parlagfű elleni védekezés új stratégiája Reális cél a pollenkoncentráció drasztikus csökkentése (30 db/m 3 ) Dr. Reisinger Péter, egyetemi tanár Budapest,
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
„A madárbarát Magyarországért!” Ki/mi az Önkéntes? aki valamilyen közös cél elérésének érdekében, szabad akaratából hajlandó időt és energiát.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
 Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói.
Egyenlő Bánásmód Hatóság TAPASZTALATÁTADÓ TALÁLKOZÓ Diszkrimináció és autizmus
Motiváció.
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Felkészülés az elektronikus fizetési meghagyás (e-FMH) eljárásra informatikai szempontból május 19. Felkészülés az elektronikus fizetési meghagyás.
A PRAXISÉPÍTÉS LEHETŐSÉGEI KISVÁROSBAN ÉS KÖRNYÉKÉN …egy kisvárosi vegyes praxis példáján.
Vállalati futócsapatok a Jó Ügyekért Cseh Balázs Civil Iránytű Alapítvány
Magyar Mudi Egyesület. Rövid történetünk február 21-én alakultunk 1 elnök 2 helyettes – 3 tagú elnökség 21 alapító tag és még ban 4 taggal.
Tappancs Állatotthon Alapítvány bemutatója " Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal.
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
Társaság a Lakásépítésért Egyesület
Állat-egészségügyi helyzet a kóbor állatokat fogadó intézményekben
Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány
Az otthoni hospice ellátás ápolási szakfelügyelete
II. Országos Állatvédelmi- és Állatjóléti Konferencia
Mobilsuli program a Mobkom X Egyesülettel
Előadás másolata:

hhhhkkkkbo

„BOGÁNCS”Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület óta működik közhasznú egyesületként. Kizárólag adományból és 1 %-ból tartja fenn magát. Feladata elhagyott, kidobott gazdátlan kutyák és macskák befogadása, orvosi ellátása, ivartalanítása és méltó módon való tartása, mielőbbi örökbeadása. Újonnan kitűzött célja a felelős állattartás szabályainak széleskörű megismertetése. Jelenleg 4 alkalmazott és egy megbízott marketinges dolgozik a telepen, továbbá önkéntesek segítik a mindennapi munkát, a rendezvényeken való megjelenést.

Önkéntesek által végezhető tevékenységek klasszikus: kutyasétáltatás, segédkezés az ételkészítésben, macskaház takarítása, rendezvényeken való részvétel speciális (valamilyen szakismeretet igényel): Pl: kutyaházkészítés, rendezvényen valamilyen attrakciót vállal (pl: arcfestés), idegennyelvű vendégek fogadása stb…

Önkéntesség a rendezvényeken

A nálunk dolgozóknak el kell fogadniuk A menhely veszélyes üzem! Nem fehérköpenyes munkahely! Nem „illatos rózsakert”! Az állatokat ellátni, nem sajnálni kell!

Jelentkezés módja Tárgy: IKSZ munka Ha lehetséges, kérjük ezt válasszák! vagy a 30/ es telefonszámon

Javaslatok Egységes dokumentum létrehozása (ellenőrző füzet mintájára). Fogadó intézmények közös regisztere. Fogadó intézmények között kapcsolódási pontok keresése. Kiemelkedő teljesítmények elismerése.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!