Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány"— Előadás másolata:

1 Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány
"Az állatok védelmében, hiszen nem ők tehetnek arról, hogy kivert kutyák lettek, hanem az emberek, akik odajuttatták őket!" - Merza Henriette - 14 éve az elhagyott, kidobott, megkínzott állatokért... 2364 Ócsa, Újerdő 33. 06(20) , 06(70) Számlaszám: Erste: Adószám:

2 Ha szereti az állatokat és szeretne csatlakozni, örömmel vesszük!
Történetünk röviden: Édesanyánk, Merza Henriette állattenyésztőként tevékenykedett, ám számára nem csak a fajtatiszta kutyák voltak fontosak, így 1991-ben létrehozta saját állatotthonát, melyben az utcáról megmentett állatok menedékre leltek! Ebből alakult ki 1995-ben a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány Ócsa mellett, egy 2 hektáros tanyán. Édesanyánk május 15-én elhunyt, de mi - a két lánya - továbbvisszük az Ő céljait az azóta hozzánk csatlakozott állatszerető emberekkel közösen! Ha szereti az állatokat és szeretne csatlakozni, örömmel vesszük!

3 Szent Ferenc Állatotthon

4 Bankszámlaszám: Erste 11991102-02149699-00000000
Céljaink: 1. Átmeneti vagy végleges otthont adni az elhagyott, kóborló, "senkinek sem kellő" állatoknak. 2. Megtalálni a számára legmegfelelőbb szerető, végleges családot, akinek csak lehetséges. 3. A szaporítás megakadályozása, ivartalanítás, felelősségteljes állattartási eszmék tanítása, hirdetése. Ha ÖNNEK lehetősége van rá, kérjük, támogassa célkitűzéseinket az SZJA 1%-ának felajánlásával vagy adománnyal a bankszámlára, esetleg bármilyen tárgyi adománnyal! Köszönjük szépen! Bankszámlaszám: Erste Adószám:

5 Agár-fajtamentés Erste:11991102-02149699-00000000 (agár)
A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány keretein belül elindult az agár-fajtamentés. Mivel egykor édesanyánk szívén viselte a fajta sorsát, és mi is köztük nőttünk fel, ezért örökségünknek érezzük a méltán híres, különleges fajta felkarolását, az árva agarak sorsának jobbra fordítását. Az elmúlt másfél évtizedben rengeteg agár fordult meg állatotthonunkban, ám most tovább megyünk, és különös figyelmet fordítunk a fajta hazánkban fellelhető egyedeire. Ezzel kívánjuk a szakmai körökön kívül is biztosítani az érdeklődőket hozzáértésünkről, és arról, hogy nálunk jó kezekben vannak a pályák elesett bajnokai. Így kívánjuk hatékonyabbá tenni mentésüket, biztos otthont jelentő bástyát építeni az agarak számára. A jövőben létre kívánunk hozni egy külön részleget az Állatotthonon belül az agarak részére, egyedi igényeik figyelembe vételével. A tervezés stádiumán túl vagyunk, a megvalósításhoz segítséget az Alapítvány elkülönített számlájára szeretettel várunk. Erste: (agár)

6 GAZDIKERESŐINK 06(20) 06(70) 1 ÉVES KAN

7 1 ÉVES IVARTALANÍTOTT SZUKA
GAZDIKERESŐINK 06(20) 06(70) 1 ÉVES IVARTALANÍTOTT SZUKA

8 PÖTYI GAZDIKERESŐINK 06(20) 06(70) 3 ÉVES KAN

9 MUKI … és még sokan mások GAZDIKERESŐINK
Nagyon okos, szófogadó, 11 hónapos keverék kan kutya. Emberekkel, kutyákkal, cicákkal nagyon barátságos, gyerekek mellé is jó szívvel ajánljuk kertbe és lakásba egyaránt. 06(20) 06(70) … és még sokan mások

10 Szeretettel várjuk az érdeklődőket állatotthonunkban!
Programjaink: kutyasimogatás, fésülés, sétáltatás kerítésfestés kerítésjavítás (hegesztés) takarítás az állatotthonban szemétszedés az erdőben és minden egyéb lehetőség, ki mihez ért … Köszönettel veszzük adományaikat: kutya-, macska- madáreledel, takaró, pléd, tál, kutyaház, nyakörv, póráz, szalma, festék (sárga, piros), tűzifa, és amiről úgy gondolja, hogy fel tudjuk használni az állatotthonban! A látogatókat állattartási tanácsadásban részesítjük igény szerint.

11 Talán már Ő is otthon lehetne?!
Nagyon sok kutya kerül utcára, gyakran a gazda hibájából, aki mégis mindent megtesz azért, hogy viszontláthassa kedvencét. Nagyban segítené munkánkat egy chipleolvasó készülék, hiszen az utcára kerülő chipes kutyák azonnal hazakerülhetnének, nem foglalva a helyet gazdátlan, kidobott, megkínzott társaik elől. Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány 2364 Ócsa, Újerdő 33. Kedves Állatbarát! Kérlek, hogy lehetőségedhez mérten támogasd célzott adománygyűjtő akciónkat, melyben egy chipleolvasó készülék megvásárlását tűztük ki célul. Az alábbi számlaszámra utalhatsz, illetve kérésre csekket küldünk, a megjegyzés rovatba kérlek írd be: CHIPLEOLVASÓ Adományodról adóigazolást állítunk ki. 06(20) 06(70) Minden támogatást nagyon köszönünk!!! Talán már Ő is otthon lehetne?! Számlaszám: Erste:

12 Ez a bemutató 2006. június 22-én készült internetes terjesztésre
Ez a bemutató június 22-én készült internetes terjesztésre. Kérjük, küldje tovább!


Letölteni ppt "Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány"

Hasonló előadás


Google Hirdetések