TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

7. Milyen szabályok betartásával érezhetitek magatokat nagyon jól a napon?! Kedves gyerekek! A rengeteg mesélnivalóm után most még egy rendkívül fontos.
Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Ismerje meg bőrtípusát!
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
EXIT.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
A szervezet és a környezet határán
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Az ultraibolya sugárzás biológiai hatásai
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
A szappanok káros hatásai
A szappanok káros hatásai
Szappanok káros hatása
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
MARKETING PREZENTÁCIÓ
A szervezet és a környezet határán
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
Új Boatcare- ápólószerek az International ® -tól.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
Előadás másolata:

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények – védelem A Sol napozószerekkel Ön biztonságosan barnulhat! Bőre egészségesen ragyogó, napbarnított lesz – napozással vagy anélkül

Önbarnító készítmény – bronzosítás

A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ

A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ MELYIK AZ A HATÓANYAG, AMELYIK BARNA SZÍNŰVÉ TESZI A BŐRT? A barna színt eredményező hatóanyag neve DHA. A DHA, más néven dihidroxiaceton, egy napfény nélküli barnító hatóanyag, amely az önbarnító készítmény felvitelekor kémiai reakcióba lép a bőr felszíni sejtjeinek aminosav-vegyületeivel, és ezáltal barnító hatást idéz elő. A DHA nem károsítja a bőrt, mivel kizárólag a bőr legkülső sejtjeivel érintkezik. Nincs szükség napfényre! A DHA a bőrfelszín sejtjeivel érintkezve hozza létre a barna színt.

BARNA SZÍN – AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ BARNA SZÍN – AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT Legyen bőre természetesen ragyogó, napbarnított – napozás nélkül. Válassza ki kedvenc önbarnítóját!

A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ Azonnal napbarnított Hatékony, hatás gyors felvitel Foltmentes barnaság

A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ Az Oriflame barnító hatóanyaga, a felszíni bőrsejtekkel érintkezve, néhány órán belül ragyogó barna színt kölcsönöz a bőrnek. Külső bőrréteg Alsó bőrréteg ELŐTTE UTÁNA

HOGYAN HASZNÁLJA? A TÖKÉLETES ÖNBARNÍTÓ Az egyenletes barna szín elérése érdekében radírozza le a bőrét. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrébe a készítményt. Ha kesztyűt használ a felvitelhez, garantáltan tökéletes lesz a végeredmény. Hagyja, hogy a krém felszívódjon. Használjon hidratáló testápolót annak érdekében, hogy megőrizze bőre puhaságát, rugalmasságát és a barna szín tartósságát. 2-3 naponta használja kedvenc önbarnítóját.

Napozás utáni készítmény – hidratálás Önbarnító készítmény – bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények – védelem

SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények – védelem

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM TOVÁBBFEJLESZTETT NAPOZÓK BŐRE VÉDELMÉÉRT Az egész családnak Könnyen kezelhető stift Kristály- tiszta formula Véd az arcbőrt a napfény okozta bőröregedéssel szemben Könnyű használat, pumpás szórófej Krémes formula Érzékeny bőrre Esztétikus flakon Ultra- könnyű spray

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM FÉNYVÉDELEM + BŐRÖREGEDÉS-GÁTLÓ HATÁS Megőrzi bőre fiatalságát. Védje arcbőrét a Sol-család öregedésgátló készítményével! Használatával megelőzheti a finom ráncok, barázdák és a sötét foltok kialakulását, a bőr sima és feszes marad. A továbbfejlesztett UV-szűrő véd az UV-sugarak okozta károsodással szemben. 16

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM KIEMELT VÉDELEM A GYERMEKEKNEK Gyermekeink érzékeny bőrét még inkább károsíthatja az UV- sugárzás. A nem megfelelő és hatékony bőrvédelem gyermekkorban a bőr károsodásához vezethet felnőttkorban. Védje gyermeke bőrét a SOL gyermeknapozó spray-vel! 17

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM KIEMELT VÉDELEM AZ UVA-SUGÁRZÁSSAL SZEMBEN Valamennyi Sol fényvédő erős védelmet nyújt az UVA- sugárzással szemben. Az UVA-sugarak, a bőr mélyebb rétegeibe hatolva, a bőr idő előtti öregedését és ráncok kialakulását eredményezik. Külső bőrréteg Alsó bőrréteg ELŐTTE UTÁNA 18

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM Biztonságosan élvezheti a napsugarakat a Sol napozókészítmények biztos védelmet nyújtó fényvédőivel, amelyek formulája garantálja az Európai Bizottság által jóváhagyott UVA-védelmet. Válassza az Önnek megfelelő fényvédelmet! A NAPSUGÁRZÁS INTENZITÁSA BŐRTÍPUS ALACSONY/ KÖZEPES MAGAS NAGYON VILÁGOS & GYERMEKEK 25 VILÁGOS 15 - 25 NORMÁL 10 - 15 20 - 25 SÖTÉT 6 - 10 19

ÚJ GENERÁCIÓS FÉNYVÉDELEM BIZTONSÁGBAN A NAPON 20-30 perccel a napozás megkezdése előtt kenje be a bőrét nagyobb mennyiségű fényvédővel! Fordítson külön figyelmet a kiemelten érzékeny területekre: az arcra, a kezekre, az alkarra, a vállakra, a fülekre, a tarkóra és a fejtetőre. 1-2 óránként, illetve sportolást, fürdést és törülközést követően ismét kenje be magát napozókrémmel! 20

készítmény – hidratálás Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás Önbarnító készítmény – bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények – védelem 21

készítmény – hidratálás Napozás utáni készítmény – hidratálás 22

BŐRNYUGTATÓ, 24 ÓRÁS HIDRATÁLÁS 23

BŐRNYUGTATÓ, 24 ÓRÁS HIDRATÁLÁS MIÉRT FONTOS A NAPOZÁS UTÁNI SOL-KÉSZÍTMÉNY HASZNÁLATA? Azért, hogy sokáig megmaradjon a szép, aranyló barna bőrszín. Egy hosszú napozás után a bőr kiszárad. A napozás utáni készítmények nyugtatják és hidratálják a napsütötte bőrt, kiegyensúlyozzák a nedvességszintjét. Ez a nélkülözhetetlen nedvesség biztosítja a hosszan tartó, szép barna színt. Külső bőrréteg Alsó bőrréteg ELŐTTE UTÁNA A napozás után kiszáradt bőr könnyen lehámlik vagy pikkelyessé válik. A napozás utáni Sol-készítmény hidratálja a bőrt és regenerálja a kiszáradt felszíni réteget. 24

BŐRNYUGTATÓ, 24 ÓRÁS HIDRATÁLÁS Továbbfejlesztett hidratáló komplex összetevőt tartalmaz, amely egyedülálló vízmegkötő tulajdonsággal bír. Úgy segít megelőzni a vízveszteséget, hogy filmréteget képez a bőrön, így a bőr belsejébe zárja a nedvességet. Aranylóan csillogó összetétel Intenzív hidratálás Azonnali táplálás 25

készítmény – hidratálás Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás Önbarnító készítmény – bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények – védelem 26

27

TOVÁBBFEJLESZTETT NAPOZÓK BŐRE BIZTONSÁGÁÉRT 28