Személyiségteszt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A Kakas meg a színek V. Szutyejev meséje alapján Mgr. Darida Szilvia.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Gyermeked kérései
Sikeres emberek.
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem.
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Megbocsátás és parancsba kapott szeretet
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
gondolatok Automatikus Ne azt nézd ahová estél, hanem azt, hogy hol csúsztál meg.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Gondolatok a barátságról
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Kérlek, koncentrálj erősen!
Készítette: a Dalai Láma
Micimackó egy igaz történet
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Legyen szép napod! 1.
Tibeti személyiségteszt
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
Szeretnélek meghívni Téged egy kis grillpartira. Utasítások a következ ő oldalakon…
Közösségi portálok használata (etikett,veszélyei)
Figyelmeztetés! E program használata fokozottan
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Ismeretlen szerzŐ verse
Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza.
Lassú Tánc.
A legerősebb kívánság      .
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Készítette : Tuska Borbála 8.b április
Olvasd lassan és csendben!.
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
A BOLDOGSÁG TITKA.
Három kérdés Problémamegoldás.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Horoszkóp teszt!.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
A pontos idő: 18:58.
”Ne szégyelld te azt, hogy szereted az állatokat. Ne röstelled, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember akit személyesen ismersz."
És ez így vagyon….
Olvasd lassan és csendben!
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Bölcsességek, aforizmák
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Test de la banane: Folytatáshoz kattints! 4 állat áll a kókuszpálma alatt: oroszlán majom zsiráf mókus Úgy döntenek, versenyezni fognak. Melyik éri el.
Tantra Indiából
Tibeti személyiségteszt
Sok ember sétál ki-, be az életedben
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Előadás másolata:

Személyiségteszt

Valódi személyiséged megismerheted Valódi személyiséged megismerheted!!! Csak 3 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni. Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább…

Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod.   Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat.   Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

Fogj egy ceruzát és a papírlapodat, és arra írd fel a válaszaidat!   A teszt végén lesz rájuk szükséged. Ez egy becsületes kérdezz-felelek teszt, ami majd sokat elárul A VALÓDI ÉNedről. Érzésed szerint válaszolj a kérdésekre!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe! Tehén Tigris Birka Ló Malac Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) a.) Kutya b.) Macska c.) Patkány d.) Kávé e.) Tenger Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdés Gondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!! (Minden emberhez csak 1 színt társíts!) a.) sárga b.) narancssárga c.) piros d.) fehér  e.) zöld Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Kész vagy??? Kérlek légy biztos abban, hogy őszintén válaszoltál a kérdésekre, és a válaszok a valóságot tükrözik!!!!

Megoldás: 1. kérdés Ez a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben: Tehén = KARRIER Tigris = BÜSZKESÉG Birka = SZERELEM Ló = CSALÁD Malac = PÉNZ Írd fel a papírlapra a piros betűs fogalmakat az állatnevek mellé! Az általad írt sorrend mutatja meg, hogy mi hányadik helyen áll az életedben. .... egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés A kutya leírása: A TE SZEMÉLYISÉGED A macska leírása: A partnered személyisége A patkány leírása: Az ellenségeid személyisége A kávé leírása: Megmutatja, milyen vagy az ágyban A tenger leírása: Megmutatja, milyen életet élsz. Az eredményeket írd fel a tulajdonságok mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdés Sárga: Ez az ember sosem fog elfelejteni. Narancssárga:   Narancssárga: Ezt az embert tartod a legjobb barátodnak. Piros: Ezt az embert igazán szereted. Fehér: Ez az ember a te lelki társad. Zöld: Erre az emberre egész életedben emlékezni fogsz. Az eredményeket írd fel a nevek mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!