Portsmouth 2014.02.17-03.16. Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül 10-12 fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Ciprusi kaland.
Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Tedd Teljessé A Mosolyt Ételosztás Celldömölkön és Külsővat-Bánhalmapusztán
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Szinkronizált multiplatform élmények
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Nyertes uniós pályázatunk „Vendéglátás-hagyományok és új trendek az EU-ban” Pályázati program ideje: Kedvezményezettek száma: 52.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
Bravecto a gyakorlatban 2011 szeptember – november
Amit a Spanielekről tudni kell!
Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért ben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
LKG–HEFOP Szakmai Nap, / Kompetenciafejlesztés – ahogy a diákok látják Bánhegyesi Zoltán Leövey Klára Gimnázium
BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Exkluzív! Nőknek... Házasulandó férfiak katalógusa Mindenkinek, aki még nem talála meg a párját. Akik még úgy gondolják, hogy az ideális férfi valahol.
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Egy napom története Bemutatják a barátaim. Reggel felébredtem. Nagyon álmos voltam az előző esti huncutkodás miatt.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Schönherz Zoltán Kollégium
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
Friebert Éva ELTE-BTK, Arabisztika MA 1. évfolyam
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 Külföldi nyári programlehetőségek.
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 „Turizmus-ötletek és tippek.
Amikor én még… Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Rossz napod van?. Fáradt vagy? Minden elérhetetlennek tűnik ?
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
2014. Április 2-6 IV.Comenius találkozó Szicília - Agrigento.
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Sergei Bobkov Csodálatos Fa-forgács mûvészete
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
Készítette: Tomkó Márk Anglia - Portsmouth A munkatársak a Water Margin-ban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezért hamar beletanultam az.
Alliance Francaise-Debrecen Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola.
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 „Turizmus-ötletek és tippek.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Előadás másolata:

Portsmouth

Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról kapta a nevét. A főnök és a munkatársak nagyon rendesek, egy élmény volt itt dolgozni.

Szállás A házi gazdánkat Wendy Laker-nek hívják. Kimondottan csak a külföldi diákok elszállásolásával foglalkozik. Elképesztően rendes volt velünk. Az ételek amiket főzött nekünk az egyszerűen tökéletes volt.

Szabadidő Szerencsére minden szabadidőnket teljesen ki tudtuk használni. Szinte majdnem minden este vagy a városban, vagy valamelyik házban drinkeltünk. Amint volt szabadnapunk, az első az volt hogy megkerestük az első parkot a közelben egy kis rögbizésre. Persze az úszást sem hagyhattuk ki az utolsó nap a tengerben.

Utazás Maga az utazás is egy élmény volt. Persze volt aki élvezte, és volt aki kevésé. A közel 12 órás utazást egy cseppet le fárasztott bennünket, de túl lehetett élni. Főleg miután már a 2. vagy a 3. bögre kávét ittuk, akkor már kezdtünk feltámadni. A haza utazás néhányunknak elég rossz volt, ugyanis ott kellett hagyni 1 hónap után a ”paradicsomot”. Na meg ugyebár már hazai légtérben, az a kis légörvény is elég rázós élményekkel gazdagított bennünket.