Az öregség filozófiája

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Az idős kor filozófiája
Sikeres emberek.
legszimpatikusabb maileknek,
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Jézus (tudományos) halála
ÉLET Click to advance slides.
( Képváltás kattintásra )
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
(A tudomány szemszögéből)
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Hogyan legyünk jó tanulók?
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Me to you, szakadt mackó. Me to you, szakadt mackó.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Gondolkozz el…..
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Versek
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Védőangyal!.
A GYÖNYÖRŰ NŐ Életfilozófia.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Olvasd lassan és csendben!.
Az élet.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
NŐ A GYÖNYÖRŰ Szerkesztette: Dr. Hídvégi Márta pszichológus.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Marcel Reynaert vízfestményei
A pontos idő: 18:58.
Lépj tovább!. Ne engedd, hogy az emlékek a hatalmukban tartsanak. Épp fordítva: te tartsd a hatalmadban őket, s ne akkor emlékezz, ha rád tör a múlt,
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Olvasd lassan és csendben!
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
mint ami mások szerint szükséges!
Carpe diem! Használd ki az időt, a pillanatot ! Szakaszd le a napot ;
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Filozófia – 50 felettieknek
Kis történet kedves embereknek!.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
Zene: Autumn Rose Kattints! Amíg a munka nincs befejezve, ne fizesd ki az árát!
Mountain of China Tudjuk…. - miért nem teszünk róla ?
Tantra Indiából
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Az öregség filozófiája
Előadás másolata:

Az öregség filozófiája George Carlin 102 éves HA NEM OLVASOD EZT A VÉGÉIG, EGY ÉVET VESZÍTESSZ AZ ÉLETEDBŐL. ÉS, HA BEFEJEZTED, TEDD, AMIT ÉN IS, KÜLDD TOVÁBB. Music: Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”

Észrevetted, hogy az egyetlen kor, amikor szerettünk volna öregebbek lenni, az, amikor gyerekek voltunk? Ha kevesebb, mint tíz éves vagy, olyan izgatott vagy a korod miatt, hogy tört részekben gondolkodsz.

„Mennyi idős vagy” „Négy és fél!” Soha nem vagy harminchat és fél. Te négy és fél vagy, hamarosan öt leszel! Ez a kulcs.

Amikor tizenéves leszel, nem tudnak visszatartani Amikor tizenéves leszel, nem tudnak visszatartani. Ugrassz a következő számra, vagy még egy picit tovább.

„Hány éves vagy?” „ 16 leszek!” Lehet, hogy csak 13 vagy, de 16 leszel! És akkor életed legnagyobb napja… 21 LETTÉL!!! Maguk a szavak egy ünnepléssel érnek fel. 21 LETTÉL... IGEEEEN!!!!

És akkor a 30-ikba fordulsz. Oooohh, Mi történt itt? Úgy hangzik, mint a megsavanyodott tej! Ö ÁTESETT (a harmincadikon), el kellett küldenünk, éljen a saját lábán. Ez nem vicc,Te épp most értél meg. Mi a baj? Mi változott?

21 éves LETTÉL, ÁTFORDULTÁL a 30-on, és NYOMOD a 40-est.... Whoa! Lépj a fékre, olyan gyorsan elszáll. Mielőtt felfognád, ELÉRED az 50-et, és az álmaid elszálltak.

De várj!!! Rajtad múlik, hogyan leszel 60. Nem gondoltad, pedig kellett volna!

Tehát 21 LETTÉL, ÁTFORDULSZ a 30-on, NYOMOD a 40-est, ELÉRED az 50-et, MEGDOLGOZOL a 60-ért.

Olyan nagy sebességet gyűjtöttél, hogy MEGÜTÖD a 70-et! Ezután nap megy nap után, és egyszer csak észreveszed, hogy itt van Friday, April 07, 2017!

BELÉPSZ a 80-as éveidbe, és minden nap egy teljes kör; épp csak eszel valamit ebédre, szundítasz délután és eljön a lefekvés ideje. És ez így megy amíg el nem éred a 90-es éveidet, akkor elindulsz visszafelé. Emlékszem, „én éppen 92 voltam”.

És akkor egy furcsa dolog történik. Ha 100 fölé érsz, ismét egy kisgyerek leszel. „Én 100 és fél vagyok!” Bárcsak mind megérnétek a 100 és felet!

HOGY MARADJ FIATAL 1. Dobd ki a haszontalan számokat. Úgymint kor, súly, vérnyomás. Hadd aggódjanak a doktorok ezek miatt. Emiatt fizeted „őket”. 2. Csak vidám barátokat tarts! A rosszkedvűek lehúznak

3. Tanulj folyamatosan. Tanulj többet a számítógépről, autókról, kertészkedésről, és mindenről... Soha ne hagyd az agyadat pihenni. „A pihenő agy az ördög műhelye”. Az ördög neve Alzheimer. 4. Élvezd az egyszerű dolgokat

5. Nevess gyakran, hangosan és hosszan. Nevess, amíg ki nem fulladsz. 6. Néhány könny esik néha. Tűrj, gyászolj, és menj tovább. Az egyetlen személy, aki egész életünkben velünk van az magunk. ÉLJ, amíg élsz.

7. Vedd magad körül olyan dolgokkal, amiket szeretsz, Legyen az család, háziállat, emléktárgy, zene, növények, hobbi, akármi. A te otthonod a te menedéked. 8.Törődj az egészségeddel: Ha jó, tartsd meg. Ha instabil, javíts rajta. Ha túlmegy az erődön, kérj segítséget.

9. Ne tégy bűnös kirándulásokat. Menj sétálni az utcára, vagy a szomszéd megyébe, vagy idegen országba. De ne oda, ahol BŰN van. 10. Mondd az embereknek minden lehetőséget kihasználva, hogy szereted őket.

ÉS MINDIG EMLÉKEZZ: Az életet nem a lélegzetvételek számával mérjük, hanem azokkal a pillanatokkal, amikor elakad a lélegzeted.

És, ha ezt nem küldöd el legalább 8 embernek, ki törődik vele? De oszd meg valakivel… Mindannyiunknak minden napot teljesen végig kell élnünk!!

Viszlát !!!