A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Nagybajomi Általános Művelődési Központ tagiskolája
Advertisements

Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Alap Termékek.
Formula 2: Multivitamin-komplex
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
TIENS GYÜMÖLCS GYÜMÖLCSÉS ZÖLDSÉGTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZEPTEMBER 2009.
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Egészséges táplálkozás
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Testünk építőkövei: A vitaminok
Táplálékok,tápanyagok
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Flavon max termékcsalád
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
Reformtáplálkozás.
Természetes Színezékek
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
A helyes táplálkozás.
Dr. Boros Szilvia Centrum Sajtótájékoztató Táplálkozási jellemzők Magyarországon, új RDA és az egészséges táplálkozás megvalósulásának előnyei.
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
A nevelés értelmezése - célja –feladatrendszere
Biztos Kezdet and the Early Years Foundation Stage
Egészséges Táplálkozás
Szükségük van a gyerekeknek táplálék- kiegészítőkre?
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Oktatás kiemelkedő fontossága
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Nano Silver.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Lucerna (Medicago sativa)
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
„Ez velünk nem fordulhat elő!”
Egészséges életmód Élj így!.
Az egészséges életmód és a stressz
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
A helyes táplálkozás.
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Mosonmagyaróvár november 25.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Tápanyagaink.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
10. rész :Táplálékunk összetevői
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

A gyermek egészségének alapja

A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott Lifepac Junior termékcsalád fejlesztését. A Lifepac Junior gyermek termékcsalád, amely tartalmazza a mindenki számára jól ismert Lifeрac Junior+-t, Be Big-et, Be Strong-ot, és hamorosan a Be Smart, Be Wise, Be Chocolate, Be Healthy új termékek is megjelennek. Mindegyik terméknek egyedi hatása van.

Lifepac junior + A gyerekek étrendjéből hiányzó vitaminok és ásványi anyagok pótlását segíti elő, és a növésben lévő szervezet számára minden szükséges mikronutrienst biztosít. Ez egy klasszikus vitamin és ásványi komplexum a gyerekek részére. Csokoládé ízű rágótabletta.

Lifepac Junior Be Big D vitamin Kalcium A bambusz hajtásaiból származó por B vitamin A termék összetételét a gyermek táplálkozással foglalkozó tudomány területén elért legutolsó eredmények alapján dolgozták ki. Csak a Vision társaság egyesítette a bambusz gyógyító tulajdonságait a vitaminokkal és makroelemekkel, amelyek szükségesek a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Málna ízű rágótabletta.

Lifepac Junior Be Strong A Vision terméke abban különbözik a többi terméktől, hogy a méhpempőt, a termikus feldolgozás nélküli, centrifugálással nyert mézet, illetve az egyik leggazdagabb C vitamin forrást – az acerolát - egyedileg egyesíti. A gyermek immunrendszerének erősítését a B1, B2, B6, D3 vitaminok segítik elő, amelyek szükségesek a sejt szintű metabolizmushoz és a csontanyag megerősítéséhez.

Acerola lé koncentrátum (a C vitamin forrása) A C vitamint (aszkorbinsav) nem véletlenül csodatevőnek nevezik. Ez a legismertebb és a legjobban vizsgált vitamin. A C vitamin molekulája mikroszkóp alatt a különböző színű villanásokra hasonlít. A vitamin annyira egyszerű, hogy képes bekerülni a vérbe a száj nyálkahártyán keresztül (például amikor gyümölcsöt eszünk). A szervezetünk nem képes önállóan előállítani a C vitamint. Ehhez a vitaminhoz gyümölcs és zöldség fogyasztása által juthatunk. Ebben segítenek a biológiailag aktív étrend-kiegészítők. Csoki és vanília ízű gél. A Vision történetében először állítottak elő a gyermek terméket „űrhajós tubusban”. LIFEPAC JUNIOR BE STRONG

A Lifepac Junior gyermek termékcsalád 7 termékre egészül ki! Hamarosan megjelenek Be Healthy, Be Chocolate, Be Wise és Be Smart termékek! Mindegyik terméknek egyedi hatása lesz. Ezekről hamarosan többet is megtudhatnak.

Lifepac Junior Lifepac Junior Be Healthy Nincs jobb védő eszköz a gyermek szervezetének az avitaminózissal szemben, illetve a gyermek immunrendszerének erősítésében, mint a C vitamin és a méhészet híres terméke a propolisz. A Ве Healthу új gyermek termék nem csak összesíti mindkettőjük erejét, hanem a gyermekek számára nagyon vonzó ízzel (citrom és narancs) rendelkezik! Finom, hasznos, nagyszerű! A propoliszt a méhek termelik a virágzó növényekből. A baktériumölő és védő tulajdonságai egyedülállóak. Flavonoidok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek a propolisz összetételét képezik, védik a gyermek szervezetét a fertőzésekkel szemben, segítik stabilizálni az idegrendszerét,gyorsítják a sebek és a horzsolások gyógyulását.

Lifepac Junior Вe Сhocolate A gyerekek nem mindig hajlandóak feláldozni az ízt, a hatékonyság érdekében. A fantasztikus csokoládé ízű Be Chocolate elnevezésű új terméket viszont, bármelyik gyermek szívesen megkóstolná! A termék citromflavonoidokat (citromhéj kivonat ) és C vitamint - antioxidánsokat - tartalmaz, melyek segítenek megvédeni a gyermek szervezetét a megfázással és fertőzésekkel szemben, valamint dextrózt is (szülőcukor), mely az energia forrása. Ezen kívül, a Be Chocolate vitaminokban és makro-elemekben gazdag, melyek a gyerek növekedéséhez és fizikai fejlődéséhez szükségesek. A frissesség kiegészítése! Nagyon finom és hasznos!

Lifepac Junior Be Wise A Világ Egészségügyi Szervezet (WHO) megemlíti, hogy a Kelet Európai gyermekek 60 %-nál jód hiány mutatható ki. Ez nagyon veszélyes lehet, hisz több életfunkció károsodásához is vezethet, többek között agykárosodást okozhat. A Be Wise, a vitaminokkal és ásványanyagokkal, illetve a dextrózzal (szülőcukor) együtt, jódot is tartalmaz, ami nagyon vonzóvá teszi ezt az új terméket a szülők számára. Ezenkívül a Be Wise rágótablettának csodálatos földieper aromája van, amit nagyon sok gyermek szeret! Légy okos és energikus!

Lifepac Junior Вe Smart A halzsír az egyedi erősítő tulajdonságai miatt már régóta ismert. A Be Smart új gyermek termék megőrzi a halzsír értékes biológiai tartalmát, de egyben új és vonzó ízt és formát kínál a gyermekek számára. A Be Smart rágókapszula tisztított halzsírt és vitaminokat tartalmaz, nagyon kellemes gyümölcs -karamellás íze van. Általános információ: A halzsír nagyon fontos szerepet játszik a gyermekek szellemi fejlődésében, mivel az Omega 3 nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat. az eszkimókat (a grönlandi innuitokat) az étrendjükben rejlő nagy mennyiségű Omega 3 zsírsav óvja a szívbetegségektől, ugyan úgy, mint a Földközi- tenger és Japán lakóit is, mivel az étrendjükben legfőképpen a tengergyümölcsei szerepelnek. A tudósok felfedezték, hogy az eszkimókat (a grönlandi innuitokat) az étrendjükben rejlő nagy mennyiségű Omega 3 zsírsav óvja a szívbetegségektől, ugyan úgy, mint a Földközi- tenger és Japán lakóit is, mivel az étrendjükben legfőképpen a tengergyümölcsei szerepelnek.

BE SMART – ELŐNYÖK A GYEREKEK SZÁMÁRA Az aktív komponensek hatása: Ellenálló képesség a fertőzésekkel szemben Légy értelmes és erős! Az aktív komponensek hatása: Ellenálló képesség a fertőzésekkel szemben Tanulási képesség javítása Az összpontosítás és a memória javítása Látás javítása Az idegrendszer erősítése A gyermekek hiperaktivitásának és impulzivitásának csökkenése Légy értelmes és erős! Az új gyermek termék nagy mennyiségű Omega 3 telítetlen zsírsavat tartalmaz

A GYEREKEK EGÉSZSÉGE – EGY LÉPÉS AZ EGÉSZSÉGES JÖVŐ FELÉ! Az egészség alapja a gyermekkorban alakul ki, ugyanúgy, mint annak megszokása, hogy egészséges életmód szerint éljünk. Az aktívan fejlődő szervezet, napi szinten és teljes mértékben hozzá kell jusson a szükséges vitaminokhoz, mikro- és makro-elemekhez, biológiailag aktív összetevőkhöz. Ennek hiányát nem tudja pótolni még a legjobban kiegyensúlyozott és változatos étrend sem. Mindezek pótlására dolgozták ki a Vision Társaság szakemberei a biológiailag aktív étrend-kiegészítőket gyerekek számára, mely a szülőknek is nagy segítség!

A gyermek egészségének alapja LIFEPAC JUNIOR +/Lifepac Junior + LIFEPAC JUNIOR BE BIG/Légy Nagy LIFEPAC JUNIOR BE STRONG/Légy Erős És hamarosan: LIFEPAC JUNIOR BE CHOCOLATE/Légy Friss LIFEPAC JUNIOR BE WISE/Légy Okos LIFEPAC JUNIOR BE SMART/Légy értelmes LIFEPAC JUNIOR BE HEALTHY/Légy egészséges