ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf 2004. augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kamarai prezentáció sablon
Advertisements

A külföldi forgalmi rendszámú gépjárművek ellenőrzése Budapest, november 23.
Nemzeti Közlekedési Hatóság
OBJEKTÍV FELELÖSSÉG- ZÉRÓ TOLERANCIA
RCH, mint karbantartásért felelős szervezet (ECM) kapcsolatrendszere
Időszakosan használt harctéri eszközök biztonság szintjének elemzése diszkrét – diszkrét Markov modellel.
Kimeneti egységek Készítették: Boros Gyevi Vivien Tóth Ágnes
Mi van a számítógépházban?
… with NFC A mobil contactless (NFC) technológia lehetőségei a pénzügyi szektorban.
A számítógép felépítése
Otthonokban használható orvosi műszerek Personal Electric Nurse Tóth András Budapest, november 26. Elektronikusan támogatott mindennapi élet – a.
EURÓPAI UNIÓ - VÍZÜGYI KERETDIREKTÍVÁK Bemutató Általánosan a VKI-ről és Magyarország helyzetéről 2005 április.
2005. szeptember 28.. Történeti háttér Kiemelkedően magas menekültáradat Igény a menekülők szabályozott érkezése iránt.
A FAGOSZ Köböző könyv elektronikus kiadása
A kormányzat szerepvállalása a kibervédelemben Dr. Rétvári Bence államtitkár Változó környezet, változó biztonság - Kiberfenyegetések kihívásai napjainkban.
Új szabályok, új fogalmak az elektronikus ügyintézésben dr
GÉPJÁRMŰ BELÉPTETÉSI TECHNOLÓGIÁK (nem nyilvános járműbejáratok) avagy nem mind arany, ami fénylik Készítette: Filkorn József.
Elektronikus vezetési karton
Az Európai Unió nyelvpolitikája
Általános tájékoztatás az oklevélmellékletről
Informatikai eszközök
A Neumann-elvű számítógép jellemzői:
Az elektronikus aláírás állami elismerése
Mai számítógép perifériák
Mai számítógép perifériák
Buktatók a jogszabályi környezetben KBSZ Szakmai Fórum november 24. Monostory Miklós Vasútbiztonsági referens
Egy egyszerű gép vázlata
EU II..
T.K. 33 – 34. Az alapértelmezett előtér- és háttérszín, valamint a körvonalak színének beállításához a Paletta színeit használhatjuk. 1 Az RGB színrendszerben.
Alapfogalmak I. Adat: fogalmak, tények, jelenségek olyan formalizált ábrázolása, amely emberi vagy gépi értelmezésre, feldolgozásra, közlésre alkalmas.
Webes változat, animáció nélkül !!!
A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága dr. Dinók Henriett.
Ipari forradalom Angliában és a kontinensen
WEBBASE - GPS alapú elektronikus menetlevél
Veszélyes üzemek kritikus infrastruktúra védelmi aspektusai
Felsőoktatási munkatársak képzési célú mobilitása - STT 2014/2015.
Akkor meg mi az oka,hogy a mai napig is vannak rabszolgák? Ne felejtsük el, hogy a kábítószer és a fegyverkereskedelem után az emberkereskedelem a harmadik.
„Családtámogatások, rugalmas munkavégzési formák és társadalmi kohézió” műhelykonferencia Budapest, november 24. Dr. Pulay Gyula, főigazgató, ÁSZ.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Újabb lépés az „e közigazgatás” jegyében: KÖKIR
GLOBAL CORRUPTION BAROMETER 2010 Globális Korrupciós Barométer Közvéleménykutatás az emberek korrupcióval kapcsolatos tapasztalatairól December 9.
Különböző vezérlési feladatok hatásláncai Ebben az esetben a rendelkező jelnek az időbeli lefolyását megváltoztatjuk és a jel szintjét vagy energia tartalmát.
„Erős pillérek – javuló közlekedésbiztonság” c. konferencia ORFK, Budapest, október 20. 1/19 Közlekedésbiztonsági trendek az Európai Unióban és Magyarországon.
A közúti ellenőrzés gyakorlata az Európai Unióban „Erős pillérek – javuló közlekedésbiztonság” konferencia Budapest, Október 20. Gégény István ORFK.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
Csurik Magda Országos Tisztifőorvosi Hivatal
E-útlevél: a bevezetés jogi háttere, felkészülés Európán innen és túl
Nemzetközi és hazai előírások az e-jármű tervezésekor és jármű átalakításkor Németh Erika
Az európai és hazai vasúti szabályozás aktuális kérdései
C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 A GM növények termelésének helyzete a világon és az EU-ban...
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Ellenőrzés, karbantartás, felülvizsgálat
MOTOROS-SÁRKÁNY BALESET
KÖBE. Ahol a balesetmegelőzés is KÖTELEZŐ. Tudatos Vezetők Klubja.
Az élelmiszer-biztonság helyzete Magyarországon és az Európai Unióban
Kihívások az új jogszabálytervezet kialakítása során
Az Európai Unió.
1 AZ IKTA-2000 projektjeinek szakmai bemutatója IKTA-144/2000 projekt november 28.
Az élelmiszerekkel kapcsolatos szabályok
Tankötelezettségi korhatárok nemzetközi összehasonlításban
VASÚTI IRÁNYÍTÓ ÉS KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZEREK I.
MPK Nagyleállás 2016 Régió Biztonság MOL Régió Biztonság MOL.
Autó-jármű klíma szerelés az autószerelő szakma szemszögéből! Előadó: Spindler Tibor AOE elnök.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
Tisóczki Zita XXIII. ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZAKMAI KONFERENCIA
Újdonságok az NIIF VoIP szolgáltatásában
Elektronikus aláírás és iratkezelés
Az információ.
Előadás másolata:

ACTIA ® : Know How Megfelel az EU 3821/85 szabvány 1B mellékletének* Az EU szabvány szerint a digitális tachográf augusztustól, a 3,5 tonnát meghaladó új áruszállító járművekbe, és a 9 –nél több üléssel rendelkező személyszállító gépjárművekbe kötelező. A végrehajtásra a tagországok egy év haladékot kaptak. Az ACTIA ® aktív szerepet játszott az Európai Tachográf Project-ben és elsőként fejlesztette ki a Digitális Tachográfot – ami megfelel az új EU törvény követelményeinek. A Digitális Tachográf egyformán jó megoldást kínál a szállítmányozók, a végrehajtó szervezetek, a járművezetők és a járműgyártók részére. Az ACTIA ® egy világméretű csoport, 20 év tapasztalattal a járműelektronikában – elektronikus vezérlők, műszerek és diagnosztikai eszközök területén – és gyári beszállítója a legismertebb járműgyártóknak. Az ACTIA ® Csoport Európában (Franciaország, Anglia, Németország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Csehország, Magyarország) valamint Amerikában és újabban Afrikában és Ázsiában is hatékony világméretű kereskedelmi és szervizhálózatot működtet. Egy teljes rendszer A Digitális Tachográf magába foglal : 2 digitális smart kártyaolvasót 365 napi tevékenység adatainak felvételére és tárolására alkalmas memóriát: jármű vezető(k) azonosítása, jármű vezetői beosztás, megtett út, események hibák … stb. SMARTACH ® Az ACTIA ® digitalis tachográf SMARTACH ® Az ACTIA ® digitalis tachográf

Előnyök Sebesség érzékelő (biztonsági védelemmel) - váltóműhöz kapcsolva. Különböző smart kártyák A fehér járművezetői kártya – egy professzionális kártya, amely egyrészt azonosításra, másrészt a tevékenység rögzítésére és tárolására szolgál és 28 nap adatainak tárolására képes. A sárga vállalkozás kártya – a gépjármű üzemeletetőjének használatában. A kék ellenőrző kártya – a hatóság(ok) használatában. A vörös műhely kártya – a felhatalmazott javító és kalibráló műhelyek használatában. Egy jobban ellenőrizhető teljes körű gépjármű használat – a járművezetőknek, üzemeltetőknek és a hatóságoknak egyaránt. Biztonságos Egyszerű és könnyű mindennapos használat Megbízhatóság Kompatibilitás A flotta irányítási rendszerekkel (GPS és GSM). képernyőt az adatok megjelenítésére, úgy mint a jármű sebessége, a megtett út és egyéb tárolt adatok. Nyomtatót, hogy kérésre a nyomtatott szelvényre kerüljenek a tachográf memóriájában, vagy a járművezető kártya memóriájában tárolt adatok. A járművezető névre szóló kártyát használ a 28 nap tevékenység rögzítésére – az adatok megjeleníthetőek a tachográf képernyőjén. Kizárólag a jármű üzemeltetője olvashatja ki a tachográf adatait, vagy nyerhet információt a járművezető kártya memóriájából: Vége a papír korongnak! 25, chemin de Pouvourville - BP TOULOUSE Cedex 04 (France) Tél : +33 (0) Fax : +33 (0) ACTIA magyarországi vezérképviselete: Az adatok biztonsággal tárolhatók a rendszer memóriájában. Adatkezelő és Analizáló program 1142 Budapest, Erzsébet kir.-né útja Tel.: ; Fax: