A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
A Windows használata Bevezetés.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
Operációs rendszerek Beállítások.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Váltás a Lync 2013-ra Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára, Ha a tanfolyam videói nem játszhatók le, valószínűleg le kell töltenie.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant – oktatás
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenciaszervezés és együttműködés Oktatás
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
Készítette: Szobonya Ferenc
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Hangos és mozgóképes beszélgetések – Oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Csevegés és jelenlét Oktatás
Access-Űrlapkészítés
Egyéni animációk készítése
,,Én így tanítanám az informatikát”
Képek beillesztése, formázása dokumentumokban
Egyéni animáció készítése
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Többtáblás adatbázisok
Outlook 2003 Második rész.
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
A prezentációkészítés alapjai
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
1. Feladat Hozzunk létre egy olyan programot amely számokat ír ki és a felhasználónak időre be kell gépelni ezeket.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
1. Program felépítéseProgram felépítése 2. Fényképező megnyitásaFényképező megnyitása 3. Mentett kép betöltéseMentett kép betöltése 4. Betöltött kép megosztásaBetöltött.
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Az Office 2007 új grafikus felülete
Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
Marketing- és Reklámügyintéző – Számítástechnikai alapismeretek, fájlkezelés 1 Windows XP operációs rendszer I. Alapfogalmak, képernyőelemek, Alapvető.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Számítógépes programok használata
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
Egy perc múlva belép a csodák birodalmába.... …és tanúja lesz a csodáknak.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Rajzprogramok Bevezetés a Paint program használatába.
Windows Movie Maker.
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
CONNECTRA rendszer bevezetése
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Közösségi médiás képek sablon
50 időt megtakarító Outlook-billentyűparancs
Előadás másolata:

A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson a Beállítások gombra a Lync fő ablakában,és kattintson a Videoeszköz fülre. Ha nem látható videoképének előnézete, ellenőrizze, hogy működik-e a kamera. A beállítások módosításához kattintson a Kamera beállításai elemre. Rövid összefoglalás: Videó Videohívás kezdeményezése 1.Mutasson egy partner fényképére, és kattintson a kamera ikonra. 2.A partner képernyőjén értesítés bukkan fel, amelynek segítségével az illető elfogadhatja a hívást. 3.A hívás végén mutasson a kamera gombra, és válasszon egy lehetőséget: Saját videokép leállítása: ezzel a gombbal leállítja a saját videoképét, de a többiek képét láthatja. Videokép leállítása: ezzel a gombbal leállítja az összes videoképet, de hangot továbbra is hallani fog. Videó BIZALMAS. Csak titoktartást vállaló partnereknek terjeszthető. A Microsoft nem vállal semminemű kifejezett vagy vélelmezett jótállást. © 2012 Microsoft. Minden jog fenntartva. Lync 2013 – Rövid összefoglalás Videóvezérlők és -nézetek használata Kattintson az Elrendezés választása gombra, majd az alábbi parancsok egyikére: Galéria nézet: ebben a nézetben az összes résztvevő videoképe látható. Előadói nézet: ebben a nézetben csak az előadók videoképe látható. Bemutatónézet: ebben a nézetben csak az értekezlet tartalma látható. Kompakt nézet: ebben a nézetben a résztvevők csempéi láthatók kisméretű ablakban. A résztvevők kezelése A résztvevők kezeléséhez kattintson a jobb gombbal a megfelelő videoképre vagy fényképre, és válassza az alábbi parancsok egyikét: Elnémítás, Visszahangosítás, Eltávolítás: az adott személy elnémítása, visszahangosítása, illetve eltávolítása az értekezletből. Videofókusz zárolása: a videokép zárolása a fókuszban lévő személyen. Rögzítés a galériához: a résztvevő megjelenítése a Galéria nézetben. Teljes képernyős nézet Kattintson a Videógyűjtemény saját ablakban ikonra, ha a videoképeket külön ablakban szeretné megjeleníteni. Kattintson a Teljes képernyős nézet ikonra, ha a videoképet nagyobb méretben szeretné látni. Kattintson a Videogaléria behelyezése ikonra, ha vissza szeretne térni a normál nézethez. TIPP: A kamera gombra kattintva is hozzáadhatja a videoképet a csevegéshez vagy a konferenciahíváshoz.

Videohívás fogadása Ha valaki felhívja Önt, értesítés jelenik meg a képernyőjén. A hívás fogadásához kattintson egy tetszőleges pontra a fénykép területén. A hívás elutasításához és hangpostára küldéséhez kattintson a Kihagyás gombra. Más műveletekhez kattintson a Beállítások gombra: Hangposta: a hívást hangpostára küldheti. Mobil vagy Otthoni: a hívást a megfelelő telefonszámra irányíthatja át. Válasz csevegőüzenettel: a hívásra videó helyett csevegőüzenettel válaszolhat. Válasz csak hanggal: hanggal válaszolhat, ha nem szeretné megosztani a videoképét. Ne zavarjanak állapot beállítása: elutasíthatja a hívást, és elkerülheti a további hívásokat. Mások bevonása a videohívásba 1.A beszélgetési ablakban mutasson a Személyek gombra, és kattintson a További személyek felkérése gombra. 2.Válassza ki a meghívni kívánt személyeket a Személy hozzáadása ablakban, és kattintson a Hozzáadás gombra. 3.A meghívott személyek képernyőjén felbukkan egy meghívó, amelyen keresztül bekapcsolódhatnak a hívásba. Videokép hozzáadása a csevegéshez 1.Mutasson a kamera gombra, és nézze meg az előnézeti képet. 2.Szükség esetén módosítsa a kamera beállításait, és kattintson a Saját videokép indítása gombra. 3.A videokép megosztásának leállításához kattintson a Saját videokép leállítása gombra. TIPP: A Videokép leállítása gombra kattintva befejezheti saját videoképe megosztását, ÉS a több résztvevő videoképét is kikapcsolhatja. Videokonferencia indítása Az azonnali figyelmet igénylő témák megbeszélésére alkalmi videokonferenciát is kezdeményezhet. 1.A CTRL billentyűt lenyomva tartva és a nevekre kattintva jelöljön ki több partnert. 2.Kattintson a jobb gombbal a kijelölt nevekre, és válassza a Videohívás indítása parancsot. 3.Amikor videohívást indít, a rendszer automatikusan a számítógép Lyncben beállított hangeszközét használja. 4.A konferenciát a videóvezérlőkkel kezelheti.