AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Advertisements

TANULÓSZOBA FÉLÉVI BESZÁMOLÓ
Géza-nap témahét Bátaszéken a II. Géza Gimnáziumban.
Szeretem a könyvtáram!.
Témahét a 3. b osztályban október
Készítette: Sábián Róbert
Amiért érdemes idejönnöd…
Játékvezetők teendői mérkőzés előtt, közben és után
Középszíntü testnevelés érettségi vizsga témakörei
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Ügyességfejlesztés az alsótagozatban
A Garay János Gimnáziumban
Nagyon sok szereplős online szerepjátékok
A Bálint Márton Általános és Középiskola
Iskolánkról.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben.
SZIGORÚ ERKÖLCS SZÍNVONALAS OKTATÁS
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
Lenkey János ÁLTALÁNOS ISKOLA, LENKEY JÁNOSRÓL
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
Készítette: Novák Edvin
Librarians az oktató játék. A játékról  Fejlesztők: Harmat Balázs webprogramozó Horváth Alexandra grafikus  Műfaj: labirintus játék  Környezet: Windows.
TKIKI csapat Ide jön a fénykép a csapatról. „Zene nélkül nincs teljes ember.” „Ahol virágzó zenekultúra volt, az mindig az ének talaján fejlődött.” „Akinek.
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
„Let’s speak!” angol nyelvi diákkör Jónás Lászlóné.
A játék.
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Készítette: Tokai Márk és Tokai Balázs
A játék A játékosság.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
Kétszemélyes játékok Előadó: Nagy Sára.
 2 egér  Sorozat feladatok: 80 pénz érme 4 mérés  Egymásután következő számok és csak a szembelévőét látja 5-ször mondják, hogy nem tudom utána tudom.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
A négy évszak Készitette: Csiki Árpád Tanár: Iftenie Márta Ágnes Iskola:“Constantin Brâncuşi” Technologia Liceum Marosvásárhely, Victor Babes utca 11.
Gyerekjátékokról és edutainmentről őszintén Fekete Zsombor.
SERIOUS GAMES, EDUTAINMENT, GAMIFICATION Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra konferencia szeptember Fekete Zsombor – Élménypásztor.
„Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben” TÁMOP / /0065 Moduláris oktatás Az egészséged a Te kezedben van!
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
A JÁTÉKTERVEZÉS PSZICHOLÓGIÁJA
1. osztályos példa Bubernik Eszter
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Bolyai-hét Iskolánkban idén is megrendezzük a nagy hagyománnyal rendelkező Bolyai-hetet. Az idei rendezvénysorozat időpontja: december 12–16.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Kaposvári Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Tagiskola
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Harsányi- Nap Kooperáció és Versengés április 3.
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
Gazdagító programpárok Logikai-matematikai tehetséggondozás.
Stratégiai játékok. Mit nevezünk stratégiai játéknak? Az ilyen típusú játékokban a játékosok megadott szabály szerint lépnek. Általában kötelező lépni.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Szakmai beszámoló TÁMOP B-13/ Partnerség és hálózatosodás „Az iskola közös ügyünk” „Ki tud többet Szorgalmatosról?”
FELKÉSZÍTÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOKRA Down Alapítvány Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145.
Nem minden az aminek látszik…
Hajdúszoboszló.      Tanulói létszám: 320 fő  ebből SNI-s: 29 fő.
Számítógépes Hálózatok 9. gyakorlat. Gyakorlatok Nov 18,20 - Socket Nov 25,27 - Socket Dec 2,4 - ZH Dec 9,11 - pótZH Számítógépes hálózatok GY2 Gombos.
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
Susanna Wesley Kör - „Szíves - kezek” Jótékonysági Programja A Susanna Wesley Kör 2010-ben, lelkes szülőkből indult önképző kör, mely névadójáról egy különleges.
Tanórai szokásaim 5/14.
Bánki Hírmondó Szeptember. SZEPTEMBERBEN TÖRTÉNT…
Tehetséggondozás a Kiskossuthban. Tehetséggondozás a tanórákon O Csoportbontás O Differenciálás O Egyénre szabott munka O Játékos, nem formális tanulás.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
ÁLLATOK VILÁGNAPJA október 4., szerda
Játék, szórakozás, egészség
Demonstrációs verseny
Zalabéri Általános Iskola és AMI Diákönkormányzata ZaDök
3. osztályban.
Digitális kalandok a magyar kultúra világában
Előadás másolata:

AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező után átvonulunk a Körcsarnokba, ahol a játékos vetélkedő 15 órakor kezdődik. A játék során az állandóan cserélhető 20 fős aktív csapaton kívül az éppen a lelátón, a szurkolótáborban ülők is részt vesznek a pontszerzésben. Lesznek ügyességi- és sportfeladatok, kultúr-kvíz, szerepjátékok és mindenféle feladatok. Minden osztályból várjuk jelentkezéseteket az osztályfőnököknél. JÓ VERSENYZÉST ÉS JÓ SZURKOLÁST, és ne feledjétek: Mindig és minden körülmények között MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!

A középiskolák csapatai a Dobó téren vonultak fel

Átvonultunk a Kemény Ferenc sportcsarnokba, ahol megkezdődött a versengés és a szurkolás..

Csapatunk néhány tagja a sportfeladatokban, játékokban, mások a helytörténeti, zenei és egyéb kvízkérdésekben jeleskedtek, míg drámásaink a szituációs játékokban voltak otthon.

Elsősegélycsapatunk az életmentés gyakorlattal hangos sikert aratott.