V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.. Ezen a napon ünnepelünk…

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
Advertisements

Készítette: Vári Lászlóné Szolnok,
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
Foglalkoztatási Információs Pontok Bács-Kiskun megyében.
Rendezvényszervezés az állatkertekben Zoopedagógiai Konferencia Szeged, március 27.
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
Mentorszülők – mentőszülők autizmusban
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Tudomány – „természetesen” – a Belvárban! TÁMOP / azonosító számú projekt Szakmai munka az Öveges laboratóriumban Szilágyi Tibor laborvezető.
Szelektív Szilárdtól a Szuperkukákig
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Előadó: Mihály Mariann TDM menedzser TDM szervezetünk működéséről, eddigi munkájáról.
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Szakterületi trendek, kilátások, jellemző foglalkozások és munkaerő- piaci igények Dzubay László Május 03. Pécs.
VÍZIKÖZMŰ KÉPZÉS 2004 (3 napos) "Üvegház"-2001 Bt Budapest, Berend u. 3. OKÉV nyilvántartási szám:
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Egyéni látogatás a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ Nonprofit Kft.-ben ( ) Készítette: Alföldy-Boruss Zsófia.
Bonyhádi Oktatási Nevelési Intézmény
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
Az iskolában csak szakmunkásképzést folytatunk az általános- és középiskolát végzett tanulók számára, illetve végzettség nélkülieknek is van ajánlatunk,
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Mit tesz az MNB a hazai lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztéséért? Dr. Simon András, kommunikációs igazgató Április 7.
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
Vizes Élőhelyek Világnapja Február ország 100 millió négyzetkilométer Mi az a vizes élőhely? „A folyóvölgyek mentén a víz köt össze minket”
Márciusi jeles napok.
A víz világnapja Készítette: Kokas Zsófia, Molnár Blanka és Pers Kriszti 9.c osztályos tanulók.
Az Új Széchenyi Terv - Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében kiírt TIOP /1 kódszámú, Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése.
MEGHÍVÓ Mamutfenyők Budakeszi én Szombaton.
2012.november 1. Mamutfenyőknél november 3-án Magaskő-Kőfejtőnél.
Tájékoztató a nyertes bűnmegelőzési pályázatok sikeres szakmai lebonyolításához Ivány Borbála IRM Miniszteri Tárgyaló, Budapest március 17.
Az Inklúziós Index hazai adaptációja
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG LEADER Program a sikeres magyar vidékért Közösség, Összefogás, Tudás.
2%-al Tisztább Környezetért Kovács Zoltán Csongor Zöld Erdély Egyesület.
Koordináció az egyes környezetvédelmi projekteknél Kis András Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezető-helyettes Szolnok szeptember 26.
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja.
Jelen és jövő A Budaörsi Nevelési Tanácsadóban. Mi történik a Nevelési Tanácsadóban? Vizsgálunk Szakvéleményt írunk Terápiát végzünk, gyógyítunk (rajz,
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Bánki Hírmondó.
Körlánc Egyesület.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Általános iskola első osztály
Családbarát munkahelyek és települések kialakítása Budapest,
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
TAS-E Application Design competition Pályázat címe Kapcsolattartó: Csapattagok:
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
Külkapcsolataink, pályázataink: I. Comenius II. Erste – ACES III. Testvériskola.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
„ Az agrárium, a civil szektor és az önkormányzatok szakmai együttműködésének elősegítése a Sárréti kistérségben” LEADER+ Vidékfejlesztési Konferencia.
Az energiakaland oktatási program
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Tájékoztató A járási tréningekről Dr. Marosi János MKKSZ Szabó F. Attila MKKSZ Budapest, május 19. „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel”
Szülők iskolája program ÉVFOLYAM SZÜLŐI KÖZÖSSÉGE SZÁMÁRA.
Jövőben várható pályázatok civil szervezeteknek Huber Helga projektmenedzsment szakértő
EGT Finanszírozási Mechanizmus Kulturális és természeti örökség megőrzése, megújítása program A kulturális és a művészeti sokszínűség előmozdítása.
Dávid Mária Online nemzetközi kurzusok a korszerű tanárképzésért Social Network in Teacher Education - Közösségi hálózatok a tanárképzésben Szakmódszertanos.
Az önfejlesztő terület bemutatása Száva Eszter augusztus 31. Salgótarján.
Roma és nem-roma interkulturális párbeszéd elősegítése c. intézkedés
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
Ön szerint a honlap jelentősége.
Iskolánk rövid, környezeti nevelési programjának bemutatása
Az előadás címe: Modern parazitológiai diagnosztika és terápia
Előadás másolata:

V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.

Ezen a napon ünnepelünk…

Kunszentmiklósi üzemmérnökségünk évek óta szervez Víz Világnapi Ünnepséget, melynek keretében előadások hangzanak el a vízről, valamint az üzemmérnökség területén található iskolák számára meghirdetett, víz témájú pályázat elismeréseit is kiosztják. Az idei „Szeretem a Csapvizet” pályázatra is számtalan remek pályamű érkezett, a díjkiosztón mintegy 400 fő vett részt – köztük az Üzemmérnökséghez tartozó települések polgármesterei is. Az idei „Szeretem a Csapvizet” pályázatra is számtalan remek pályamű érkezett, a díjkiosztón mintegy 400 fő vett részt – köztük az Üzemmérnökséghez tartozó települések polgármesterei is.

A BÁCSVÍZ Zrt. évek óta hagyományosan vízmű telepein rendezett nyílt nappal ünnepli a Víz Világnapját. …és tájékoztatókat tartunk a VÍZ fontosságáról

Hagyományosan az üzemmérnökségeink működési területeihez tartozó iskolákat keressük meg nyílt napi felhívásunkkal, a gyerekcsoportokért buszokat is szoktunk küldeni. A gyerekeken kívül egyénileg érkező látogatókat is fogadunk, akik a Jeles Naptár kiadványból vagy honlapunkról értesültek programjainkról.

Idén március 22-én is nyitva állt kecskeméti, kiskunfélegyházi, kunszentmártoni, tiszakécskei és Gudmon-foki vízmű telepeink kapuja

Látogatóink száma közel 2500 fő volt. Munkatársaink több napon keresztül fogadták az érdeklődőket, mert egy nap programjába nem fértek be a jelentkezők.

Ilyenkor szakembereink az érdeklődőknek bemutatják a telep működését, a víztermelés folyamatát, a víz útját a kúttól az otthonokig. A látogatóknak ismeretterjesztő anyagokat osztunk, melyekből a víz fontosságáról, a csapvíz minőségéről, a vezetékes vízellátásról tájékozódhatnak.

A vízről persze nem elég hallani, hogy jó… …azt meg is kell kóstolni!

Jövőre is szeretettel várunk minden érdeklődőt!