Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vizes Élőhelyek Világnapja Február 2 130 ország 100 millió négyzetkilométer Mi az a vizes élőhely? „A folyóvölgyek mentén a víz köt össze minket”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vizes Élőhelyek Világnapja Február 2 130 ország 100 millió négyzetkilométer Mi az a vizes élőhely? „A folyóvölgyek mentén a víz köt össze minket”"— Előadás másolata:

1 Vizes Élőhelyek Világnapja Február 2 130 ország 100 millió négyzetkilométer Mi az a vizes élőhely? „A folyóvölgyek mentén a víz köt össze minket”

2 Ramsari területek Magyarországon o Miért jó? o Élőlényei Füstös réce szibériai nőszirom Tündérfátyol Kanalas gémek Bakcsó Feketególya

3 Mi a baj? Veszélyek akár a sportban is Halászat

4 Mi minden lehet még károkozó? Szemét Nukleáris szemét Legfőbb probléma a felelőtlenség…

5 Te is sokat tehetsz a vizes élőhelyekért! „A szeretet soha nem apadhat el. Csak úgy, mint az ország vízellátása, gondoltam. Akármeddig nyitva hagyhatod a csapokat, biztos lehetsz benne, a víz nem fogy el.”- Vagy mégis?!


Letölteni ppt "Vizes Élőhelyek Világnapja Február 2 130 ország 100 millió négyzetkilométer Mi az a vizes élőhely? „A folyóvölgyek mentén a víz köt össze minket”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések