az ambiance boutique events Bemutatkozik

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Advertisements

Boya Eagles Golf & Country Club
okostelefon alkalmazások a turizmusban
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
2010. November Universal Music A zene, ahogyan még nem gondoltál rá Avagy zeneáruház áruház nélkül November 25. Benda Gergely – Ügyvezető igazgató,
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
A humán ökorendszer A humán ökorendszer egy hasznos keret, „amelynek segítségével megértjük az ember és környezete között fellépő kölcsönhatásokat.” (Welch)
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Belső, külső PR, a PR eszközei, céljai
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Bérelhető szűrőbusz ajánlat - bemutatkozik az Essential Media Kft.
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
Kiállítási megjelenés az egészségiparban, avagy „Kell –e a jó bornak cégér?” Csáti Csilla Sales Manager Ventiv Expo Kft. Budapest,
Analógiák Egészségügyi vezetői konferencia Előadó: Bari András cégvezető.
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
BCD Travel Hungary – Vista Utazási Iroda
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
TÉNYEK, TÉVHITEK A KOMPAKT FÉNYCSÖVEKRŐL SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Nagy János MEE VTT Bittera Miklós OSRAM kft.
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
Önkéntesség, mint a vállalati felelősségvállalás eszköze az E.ON-nál
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Közönségkapcsolat (public relations)
CRM Customer Relationship Management –
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Előadó: LAVOTHA ILDIKÓ High-Care Cosmetics Kft. cégvezetője április 24.
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
Az eseménymarketing az egészségügyben Dr. Józsa László Széchenyi István Egyetem.
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Budapest turisztikai marketingje
Minőségbiztosítás a falusi turizmusban
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai
számú főút Jászberény elkerülő szakasz II. ütem
86. számú főút burkolat megerősítése és négynyomúsítása a – szelvények között.
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
A 40 éves MUISZ tevékenysége, tapasztalatai Miért érdemes MUISZ tagnak lenni.
A kulturális turizmus trendjei és a
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
MegaService Europe Kft
2014. augusztus 20. Új kialakítási koncepció augusztus 20.2 A postabolt elhelyezésével és belső elrendezésével kapcsolatos levárások Egyfelől legyen.
életünket és üzletünket átalakítani az M2M
Csökkentsük együtt a hulladékot!
Biztos Kezdet Gyerekházak
A KERÉKPÁROS A KERÉKPÁROSTURIZMUSLEHETŐSÉGEI és Balatonkenese rekreációs térséggé válása Balatoni kerékpáros turisztikai fejlesztések jó gyakorlatának.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
A kerékpáros turizmus előnye, haszna közvetlen EU-s támogatások, EuroVelo-hálózat Balatonkenese, Csikai Mária
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 1051 Budapest, Dorottya u Az ökoiskolák előtt álló jelenlegi kihívások és a lehetséges válaszlehetőségek.
- szervezetfejlesztési (csapatépítési) tréning, - kommunikációs tréning, - 8 alkalmas nyílt nap, - sajtónyilvános záró rendezvény szervezése.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
1 „Optimista válságlátás a rendezvényiparban” Köszöntjük vendégeinket!
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
Az XXX-Komplex szolgáltatóház tevékenységi körei Adotanácsadás –Befektetési tanácsadás –Egyéni vállalkozók, társaságok könyvvitele Jogi ügyintézés Ingatlanközvetítés.
AFF Group driving mobile business Magyar Turizmus Zrt. Hungary Tourism iPhone alkalmazás.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Előadás másolata:

az ambiance boutique events Bemutatkozik

Rendezvények stílusosan Mi Ambiance Events, Magyarország első golf-orientált szervező cége másképpen tekintünk a rendezvényekre. Exkluzivitás és stílus. Az exkluzivitás a minőséget jelenti. Azt, hogy a központban csak Ön áll, az Ön igényei, elvárásai. Számunkra a stílus a különleges hangulatot, megjelenést, rendezvényarculatot jelent, melynél a jól kiválasztott helyszín, az összeválogatott programok, az igényes dekoráció koncepciót alkotva új minőséget teremt. Igényes, stílusos, elegáns eseményekkel, rendezvényekkel adunk hosszantartó élményt. 2

Ambiance divíziók Szervező cégünk tevékenysége három fő részre bontható Ambiance Events – Boutique rendezvényszervező iroda, egyedi események stílusosan Ambiance Golf - A Hajógyári szigeten levő Golftanya rendezvényszervező feladatainak ellátása, marketingtevékenység, ill. golfos események, Tourok, csapatépítő tréningek szervezése akár külsős helyszínen Ambiance Sport – A Marczibányi Sportcentrum rendezvényszervezési feladatainak felvállalása a 2009-es évtől. Családi és sport napok, csapatépítő tréningek

Ambiance Events – A boutique rendezvény iroda Mit jelent számunkra a „boutique” szó? A “stílus”, a “megkülönböztetettség”, a “melegség” és a “közvetlenség” azok szavak, melyek a koncepciót a leginkább leírják. Speciális és megkülönböztetett szolgáltatást nyújtunk. Mentesek vagyunk a “doboz”, illetve “előre gyártott” koncepciótól. A „boutique” szó nem a méretre, hanem a “megközelítésre” és “hozzáállásra” vonatkozik. Célközönségünk az a piaci szegmens, amelyik speciális és magas színvonalú szolgáltatást igényel. Ahogy a boutique hotelek is, úgy mi is a lehető leggyorsabban alkalmazkodunk a változó igényekhez és igyekszünk a legrugalmasabbak lenni. Az Ön elvárásainak és igényeinek eleget téve kreatív megoldásokkal és tartalommal töltjük meg rendezvényét és teremtjük meg annak egységes arculatát a meghívótól a búcsúajándékokig.

Ambiance Golf Célunk hogy letörjük a golf elit voltát és minél több emberrel ismertessük meg a golf játék szépségét. összekapcsoljuk a golfot az üzleti élettel. Megmutassuk, hogy a golf olyan csapatépítő játék, mellyel üzleti sikerek érhetők el. Miért pont a golf? …mert a golf szabadság, természet, életöröm – pozitív energia, amely munkatársait, partnereit ösztönzi … mert a golf presztízsnövelő funkciója az Ön cégét is további előnyökhöz juttatja ..egy csapatépítő program keretében a vendégek kötetlen, családias hangulatban ismerkedhetnek meg egy sokak szemében még mindig elérhetetlennek tűnő sporttal! 5

A Golftanyáról… A Golftanya, 25 000 m2 zöld gyeppel, 7 percre a belvárostól, 320m2-es egyedi tervezésű rendezvénysátorral… …melynek kizárólagos rendezvényszervező és kommunikációs partnereként Budapesten a III. kerület Hajógyári szigetén szervezünk csapatépítéseket, konferenciákat, termékbemu-tatókat, sajtótájékoztatókat, stb. … mert ez az a helyszín, ahova a belefáradt céges rendezvényre járó vendég is eljön. Mert egyedi. Különleges. És mégis családias. 6

Ambiance Sport- A „Marczibányi” Egy éve megnyílt modern sportlétesítmény 11.500 m2-en Dél Buda szívében Beszéljenek a tények: 2 db műfüves, télen fedett focipálya 700 m2 multifunkcionális pálya – mely télen fedett korcsolyapályaként üzemel 2 teniszpálya, futópálya, kosárpalánk ,fitnesz termek Wellness részleg: finn szauna, bio szauna, pezsgőfürdő A XXI. század követelményeinek megfelelő színvonalú öltözők, mellékhelyiségek Izgalmas és sportos csapatépítő rendezvények Az igényes cégek családi és sport napos helyszíne! 7

Green Events by Ambiance Events Boutique rendezvények Magyarországon egyedülálló módon a zöld koncepció mentén Nekünk fontos, hogy: olyan outdoor programokat ajánljunk, melyek a zöldben, a természetben folytathatók az egészség megőrzése érdekében. Golfpályákon, ahol autók sem járnak, csak elektromos kisautók... Vagy a Marczibányi Sportközpontban, ahol mozgásérzékelő és energiatakarékos lámpák üzemelnek munkánk során csökkentsük a  papírfelhasználást a PET palackokból kevesebbet “fogyasszunk” még az autónk is START/STOP funkcióval ellátott a kevesebb CO2 kibocsátás érdekében és olyan rendezvény-helyszínt ajánlunk, mely akár tömegközlekedéssel is elérhető Ügyfeleink kérésére friss idénygyümölcsöket szolgálunk fel, egészséges bio menüt állítunk össze.

Akik bizalmát már megháláltuk TV2 Erste Nyugdíjpénztár Erste Biztosító Electrolux BCCH British Chamber Of Commerce Geze Budapest Lízing Unicredit Bank EUB Európai Utazási Biztosító Zrt. Alliance Biztosító Noreg Információvédelmi Kft. Exxon Mobil SAS Hill and Knowlton LG Huawei Emirates Airlines (teljesség igénye nélkül) 9

Hangulat felelőseink Trinn Csilla 06 70 77 66 950 Adorján Boglárka 06 70 452 90 70 events@ambiance.hu www.ambiance.hu 10