Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

A HÁROM FA.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
„Boldog, ki hinni tudja, hogy még a tenger tévedésből partra ér! Mit nem tudunk, épp arra volna szükség, s amit tudunk, semmit se ér.” Tengerár
A HÁROM FA.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
2012.FEBRUÁR 20-MÁRCIUS 13. Deák Ferenc Általános Iskola, Iregszemcse felső tagozat.
Az állatok olyanok, mint az emberek, mert… Ők is szeretnek játszani
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
A pillangó és a virág.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Jézus (tudományos) halála
Nagyböjt első vasárnapja
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Zene: Charlie - Ha messze mész
Fülemüle informatika verseny
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Napra Valentin.
A bölcs szamár Az egyik nap a földműves szamara beleesett a kiszáradt kútba. A szerencsétlen állat órák hosszat kétségbeesetten ordított, míg gazdája megpróbálta.
Szülőhazám! Zenével:.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Olvasd lassan és csendben!.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?
Szép napot.
Kértem Istent ….
Mi köze az MLM-nek a Kinizsi 100-hoz?
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Amíg el nem indulunk, míg a láb a vízre lép, még a legkisebb út is
És ez így vagyon….
Olvasd lassan és csendben!
Énekel: Zdenka Lorencová
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Bölcsességek, aforizmák
Így szólt hozzám a dédapám.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Kaszás Attila:{A Padlás}Fényév Távolság
Győzelem a veszteség fájdalma felett. Amikor az oklahomai bombarobbantás áldozatainak családtagjai azt kérdezték Billy Grahamtől: „Miért hagyta Isten,
A HÁROM FA.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Amíg el nem indulunk, míg a láb a vízre lép, még a legkisebb út is
A pillangó és a virág.
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Előadás másolata:

Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi lakosra, aki szaporán lehajolt, fölvett valamit a földről, és bedobta a vízbe. Újra és újra bedobott valamit a tengerbe. Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi lakosra, aki szaporán lehajolt, fölvett valamit a földről, és bedobta a vízbe. Újra és újra bedobott valamit a tengerbe.

Amikor az ismerősünk közelebb ért észrevette, hogy a férfi minden pillanatban fölemel egy tengeri csillagot amit a víz kisodort a partra és visszadobja a tengerbe.

Meglepődött. Odament, és szólt : „Jó reggelt barátom. Kíváncsi vagyok, hogy mit csinál?” „Ezeket a csillagokat dobálom vissza a vízbe. Tudja, túl alacsony volt a dagály, és a víz kimosta őket a partra. Ha nem dobom őket vissza, kiszáradnak itt és az oxigénhiány miatt elpusztulnak.”

„Értem,“ válaszolt az ismerősünk. „De ezen a parton több ezer csillag van. Lehetetlen, hogy mindegyiket visszadobja. Egyszerűen, rengeteg van belőlük. Nem gondolja, hogy valószínűleg ugyanez történik több száz strandon ezen a parton?“

A helyi lakos csak elmosolyodott, lehajolt, fölemelt egy másik csillagot, és amikor a tengerbe dobta, azt mondta:

Sokszor olvashatjuk, hogy hadseregek, háborúk, nagy hatalmak írják a történelmet és változtatják meg az országok határait. Ilyenkor tehetetlennek érezzük magunkat, és töprengünk: „Ki vagyok én? Mit tehetek?” Azt gondoljuk, hogy minden lehetetlen és reménytelen. „Úgy látszik, hogy AZ EMBER EGYEDÜL nem tud tenni SEMMIT, ami a dolgokat jó irányba vinné. Minek igyekezni, minek dolgozni?” Kísértésben vagyunk, hogy mindent feladjunk és a világot hagyjuk magára, mert úgy tűnik, hogy semmi jót nem érdemel! Kísértésben vagyunk, hogy mindent feladjunk és a világot hagyjuk magára, mert úgy tűnik, hogy semmi jót nem érdemel!

Könnyű a felelőséget szakemberekre, vagy vezetőkre hárítani ahelyett, hogy a munka ránk eső részét megcsináljuk akkor is, ha szerintünk nehéz vagy komplikált. De a nehézségek és bonyodalmak nem oldhatnak fel minket a kötelességeink alól.