Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
Advertisements

A Női Szavak Értelmező Szótára
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
Jól vigyázz kicsi kéz, mit teszel…
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Boldogsághoz vezető út
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
Micimackó egy igaz történet
Könnyek....
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
A pokolban... Meghal az öreg Zsiga bácsi. Mivel sose volt jó keresztény, nem is csodálkozik, hogy egyenest a pokolba kerül. A pokol kapujában már.
közmondásokkal és szóláshasonlatokkal - megoldások -
ALAPIGE: 1Kir 3,
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Hirtelen hideg. Egyszer, a Főnök udvarában… Voouuuuuuuuuuhhhhhhhh !Ez az Átkozott HIDEG. Tegyél a tűzre Migotka ! …majd meg lehetett fagyni. De Főnök,
A strucc.
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
A legjobb agresszív kismalac viccek
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Napra Valentin.
Társkereső Hölgy keres urat
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
JÉZUS ÉS A HÁZASSÁGTÖRŐ ASSZONY
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Pillangó.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam,
Hadd menjek, Istenem, mindig feléd, Fájdalmak útjain, mindig feléd.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
JÓ REGGELT !.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Jól vigyázz kicsi kéz Gyermekének.
Vida Péter - Fenyőfi Nándor
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
RENDŐRVICCEK.
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
PéPéeS SZELEKTÍV HALLÁS PéPéeS
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Összeállította: Szabó Ervin Nagy Krisztina-Stefánia László Karola-Edit.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
A két nővér története és
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
I-124.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
I-119.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
A humor fiatalon tart….
Majd jól megrakjuk a cserépkályhát
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
a hét verse Lackfi János: MOST kiss csilla
Előadás másolata:

Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint az egyik, és azt mondja: - Ezek még mindig itt vannak, menjünk még gyorsabban! Még gyorsabban mennek mikor az egyik megint hátranéz: - Te, ezek még mindig jönnek, fussunk! Futnak, ahogy csak a lábuk bírja. Megint hátranéznek: - Ezeket nem bírjuk lerázni, bújjunk el! Megállnak és bedugják a fejüket a homokba. Mire az egyik struccfiú: - Te! Hova tűntek ezek?

- Használt az altatópor, amit a múltkor felírtam önnek? -kérdezi az orvos a páciensétől. - Sajnos nem. Pedig minden este beszórtam vele az ágyamat.

Bemegy egy férfi a fogorvoshoz: - Ki kellene húzni egy fogamat. - No, nyissa ki a száját, mindjárt kint lesz! - Ezzel a kis fogóval? - Ezzel miden fogat ki tudok húzni. - Az enyémet nem! Ahhoz hosszabb kell. - Miért? - Mert a kocsmában kiverték és lenyeltem.

A kétméteres rendőr áll az utcán, mellette pedig egy cigány várakozik. Megszólal a rendőr: - Tudod, te cigány, hogy úgy nézünk ki egymás mellett, mint egy sasmadár és egy rakás szar? Mire a cigány: - Őrmester úr, én akár el is szállhatok.

Mi történik, ha egy nős ember azt álmodja, hogy nőtlen? - Nagy csalódás éri, amikor felébred.

A prűd mama egyszerre adja férjhez mindhárom lányát. A nászéjszakát is egyszerre tartják, három különböző szobában. A mama úgy dönt, hogy mindhárom helyen fülel egy kicsit. Az első szobában nagy sikoltozást hall, a másodikban kacagást, a harmadikban néma csend. Másnap előveszi a lányokat és sorban kérdezgeti őket: - Te, lányom, miért sikoltoztál este? - Mert az uram nagyon vehemens ember. - Hát te miért nevetgéltél? - Az uram egész éjjel csókolgatta a lábam és az úgy csiklandozott. - És te meg mért nem szóltál egy kukkot sem? - Hát nem édesanyám tanította, hogy teli szájjal nem illik beszélni?