Oltári nagy hülyeség, de jó!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Női viselet.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
A Szentcsalád nyomában
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Molnár András bemutatja. E FESTŐI SZÉPSÉGŰ VÁROST (AMELY MA MÁR VILÁGHÍRŰ ÜDÜLŐHELY) 976-BAN - A NÉMET-RÓMAI CSÁSZÁR ELLENI FELKELÉS IDEJÉN, A CSÁSZÁR.
A legszebb Szív.
A szabadítás öröm-e? (az idősebb tékozló fiú) Lukács 15,25-32
:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok.
Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Mindenkinek vannak borongós napjai.
Feltétel nélküli szeretet
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is.
Versek
KRUCSAY OLTÁR Nyírbátor.
ELFERDÍTETT MONDÁSOK.
Másik Petra, Másik Petra,Szaud-Arábia.
Egyiptomi lakáskultúra
Szeretnék bemutatni valakit:
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
Feltétel nélküli szeretet
Készítette: Kern Franciska
HELTAI JENŐ: SZABADSÁG.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
 Evangéliumi részlet Szent Lukács könyvéből
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Michal Snunit A lélekmadár
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
A négy gyertya.
Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints Mi a Szerete t…
Érdeklődés: Laczkó Mihály 70/ , január végén rottweiler keverék kiskutyák születtek Budapest XXII. kerületében, melyeket.
Nagysági relációk projekt Híres emberek Híres épületek Állatok, melyeket mindannyian ismerünk.
Shakespeare és a káosz-elmélet
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
A tanulói jelentés.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
Beillesztéses rendezés
Felnőtt újraélesztés.
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
DIAKONIA KERESZTYÉN ALAPÍTVÁNY Koordinációs iroda KOLOZSVÁRI FIÓK MAROS- VÁSÁRHELYI FIÓK SZENT- GYÖRGYI FIÓK SZÁSZ- RÉGENI FIÓK 100 alkalmazott BRASSÓI.
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
AUTOMÁTICO Fülemüle vagy csalogány dala.
SZIPORKÁK.
István király.
Ali szül. Január 17, h a egyszer arról álmodsz hogy megütsz, akkor jobban teszed, ha felébredsz és bocsánatot kérsz.
Gráf szélességi bejárása. Cél Az algoritmus célja az, hogy bejárjuk egy véges gráf összes csúcsát és kiírjuk őket a kezdőcsúcstól való távolságuk szerint.
Teleki bemutatása. Fekvése Somogy megyében, a Balatonföldvári kistérségben, a Balatontól délre 10 km-re található, a Külső-Somogyi dombságban. Kicsi,
VáltozatokVáltozatok. A Tudós, Művész, Orvos, Tanító, Ezermester, Edző, Építész vezeti a manók városának építési munkáit.
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A dóm építése 1378 körül kezdődött, és több szakaszra osztható. Az építkezés első szakasza kb ig tartott, öthajós, bazilika típusú épületnek.
A Nemzetközi Gyermekment ő Szolgálat biztonságos internet oktatási programjának tapasztalatai Nagyváradon.
Középkor Képei: Román Stílus
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Minden hajnalban megfog valami…
Esély a szülőknek, lehetőség
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
Előadás másolata:

Oltári nagy hülyeség, de jó! NÉZD MEG! Oltári nagy hülyeség, de jó!

A kacsa szülei: A szülők: Mi mindent megadtunk a mi pici kacsánknak, amit lehetett. Viszont sajnos magunkat elhanyagoltuk! (Felül van az anya, alul az apa)

A KACSA LAKHELYE: (Több szemszögből)

A KACSA VÁROSÁBAN MEGTALÁLHATÓ ÖSSZES ÉPÍTMÉNY: Ez még nincs kész, de kész lesz, nagyon pofás lesz. A Seggfej torony És végül, de nem utolsó sorban, a gyerekeket pszihopatává varázsoló játékterem A Szent-Teca templom

A KACSA SZOMSZÉDJA: A VADÁSZ A kacsa utálja őt, de hát mégis ő a szomszédja… De hát mér ne utálná, ha minden nap vagy 3 golyót beleereszt a pipsi-popsikájába…

SAJNOS MINDENNEK VÉGE LESZ EGYSZER… … EZÉRT AMÍG NEM KÉSŐ, MEGMUTATJUK MAGÁT, A KACSÁT: Ennél jobb képet sajnos nem találtunk a kacsáról

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!