Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2008.10.21. 07:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2008.10.21. 07:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok."— Előadás másolata:

1 :00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok kiállításán. Végre láthattam, hogy milyen is az a radai rosseb és milyen formát ölt a gyermekkorom nagy réme: a rézfaszú bagoly. "..., mert jönnek a rézfaszú baglyok!" - intett óvva minket nagyapánk alvásra utasítva vagy rosszalkodás után. Nem is tudom miért, de valahogy tartottunk a rézfaszú baglyoktól, holott szerintem sejtettem, hogy nem igazi... Óriási ötlet volt ezt a kiállítást megalkotni! Az egyik percben a fejemet fogtam a "fájdalomtól", a másikban a hasamat a röhögéstől:P Gratula az ötletgazdáknak és Nobel-díj meg Lovagrend:P Ilyen a radai rosseb, a kedvenc szobrom, hogy a rosseb vinné el:

2 Ez meg a klasszikus rézfaszú bagoly, akinek egy rézkilincs jelképezi aranyló férfiasságát, melytől ő lesz a gyerekek réme.

3 "Vak tyúk is talál szemet." - na de ez hogy is néz ki valójában?

4 Halvány lila dunsztom sincs, hogy vajon ki kiáltotta ki ezt a tárgyat pótlásként, viszont most már tudjuk, hogy milyen az, amink nincs, íme:

5 Aztán itt van még a fűzfán fütyülő rézangyal is, melyről most esett le, hogy még soha nem képzeltem el, hogy vajon milyen lehet:

6 A híres Deákné vászna Szerepel rajta a copyright is, azért mégis csak made

7 Ez pedig egy ugyanolyan, mint az előbbi, egy szólásban:
Nem különb a Deákné vásznánál

8 Csupa fül vagyok. Elképzelte már ezt valaki
Csupa fül vagyok. Elképzelte már ezt valaki? Milyen lehet csupa fülnek lenni? Olyan, mint amikor csupa szem valaki: Vagy sasszemű... Milyen hülyén néznék ki egy sas méretű szemmel

9 Psszt... Itt még a falnak is füle van

10 Anya csak egy van... Meg agyam is, ami ettől összeomlott...
Ez fárasztó:

11 Egyik lábam itt, a másikat meg elfelejtettem lefotózni, de mindenkit biztosítok arról, hogy ott volt:

12 El van anyátlanodva

13 Visítok... ...mint a fába szorult féreg

14 Nem tudom mi a fészkes fene az a piros ott középen, de az elvileg a fene a fészekben

15 Az idő vasfoga

16 Na ezt majdnem "elloptam", mert néha kellene, amikor csak ülök a villogó kurzor előtt és nem tudok "megszólalni„.

17 Ízlésficam

18 Ez aztán a kezes bárány

19 A kutyafáját. Ezt hazáig nem is értettem, aztán rájöttem a faág tövében lévő sárga tócsáról, hogy mi is ez.

20 Sárga irigység - ebből azt láttam csak ki, hogy sárga, a többit sajnos nem. Nekem nem esett le minden

21 Szöget üt a fejébe Nos röviden ennyit a nemlétező dolgok alkotta tárlatról, érdemes volt rá elmenni. A kiállításról bővebb összefoglaló itt.


Letölteni ppt "2008.10.21. 07:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések