VESZPRÉM REPÜL Ő TÉR A SZAKÉRTŐK FELELŐSSÉGE A REPÜL Ő TÉR FEJLESZTÉSI PROGRAM F Ő HAJTÓEREJE 1. AZ ADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGÁNAK FEJLETTSÉGE EZT SZÜKSÉGESSÉ.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az előadás témái Az ellenőrzés-értékelés-minősítés értelmezése, kapcsolata A portfólió fogalma, fajtái Érvek és ellenérvek a portfólió alkalmazásáról.
Advertisements

Akció a civil-nonprofit szervezetek méltóságáért! SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért november 27.
A Vállalkozásfejlesztési munkacsoport
Hazai biztonsági körkép az ICT integrátor szemével Dani István, T-Systems Magyarország Zrt.
Témavezető tanár: Kerekes Noémi Készítette: Somogyi Ildikó
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
A rossz hír hozóját lefejezik ugye …
TARKA-BARKA Szászvár Főtér
KRÍZISKOMMUNIKÁCIÓ A GYAKORLATBAN
Alapfogalmak: pályázás •A pályáztató által meghirdetett előnyökhöz való hozzájutás céljából, meghatározott célú és feltételek szerinti írásos ajánlat benyújtása.
Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium
EURÓPAI UNIÓ - VÍZÜGYI KERETDIREKTÍVÁK Bemutató Általánosan a VKI-ről és Magyarország helyzetéről 2005 április.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT március 26. © Baráth László.
Foktő – Kalocsai repülőtér önkormányzati fejlesztése
ELHELYEZKEDÉS Szentgotthárd/A: 270km Rédics/SLO: 220 km
UNILO projekt1 Kimenet, követelmények, (kulcs)kompetenciák és tanulási eredmények hasonlóságok és különbségek Vidékiné dr. Reményi Judit.
REFERENCIAINTÉZMÉNYI MENTOR SZOLGÁLTATÓ SZEREPBEN Bedőné Fatér Tímea tréner Felkészülés a mentorálás mesterségére.
HELYI ÉS TÉRSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉS LEHETŐSÉGEI ÉS KORLÁTAI FEJLESZTÉSI PÓLUS SZIGET, VAGY A TÉRSÉG MOTORJA? SZŰCS ERIKA Budapest, december 06.
1 Versenyképesség alakulása a határ mentén MTA RKK Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet Grosz András tudományos munkatárs MTA RKK Nyugat-magyarországi.
február 24. Gyutai Csaba. 2 3 Forrás: Nemzetközi Statisztikai Évkönyv, 2004, KSH, Bp., Ipari és Építőipari Statisztikai Évkönyv, 2005, KSH, Bp.
A távhőszolgáltatás időszerű (hatósági) kérdései
Alapfogalmak: pályázás A pályáztató által meghirdetett előnyökhöz való hozzájutás céljából, meghatározott célú és feltételek szerinti írásos ajánlat benyújtása.
GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGPOLITIKA – JÓ képzettséget és JÓ munkát minden gyermeknek, mire felnő! Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék Czibere.
Az RTM kialakulása és koncepciójának lényege
Irányváltások a területfejlesztés intézményrendszerében 1Területfejlesztők Napja Balatonkenese.
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
Mit tesz az MNB a hazai lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztéséért? Dr. Simon András, kommunikációs igazgató Április 7.
Mit gyógyít az információ? – Digitális esélyegyenlőség és egészség Surján György – Kincses Gyula ESKI eVITA Platform.
Önkormányzatok turisztikai feladatai
A tanulási eredmények értelmezése és funkciója Vámos Ágnes (ELTE)
TÁMOP / „Átfogó minőségfejlesztés a közoktatásban ” A Magyar Képesítési Keretrendszer fejlesztése 5. pillér – MKKR és a közoktatás.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
III. előadás: Írásbeliség, egyén, társadalom
A TÁMOP Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben Tanácsadói feladatok 1 Közoktatási Igazgatóság.
A fogyasztóvédelmi társadalmi szervezetek működésének tapasztalatai Dr. Eitmann Norbert, elnök Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület június.
A Regionális Fejlesztési ZRt. szerepe, tevékenysége Záhony és térsége fejlesztésében Dr. Vajdáné dr. Horváth Piroska vezérigazgató.
A RÉSZVÉTELI DEMOKRÁCIA FEJLŐDÉSE dr. Kósa Ádám Európai parlamenti képviselő és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének elnöke november.
Tudásalapú társadalom és fenntartható fejlődés a globális felmelegedés korában Milyen globális és európai kihívásokra kell válaszokat találnunk? Herczog.
ELŐZETES FELADAT KOCKA POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Filipine Továbbképzés a Büntetésvégrehajtási Szervben, a szociálpszichiátriában, a pszichiátriai kezelésben és a szociális intézményekben.
Integrált közösségi szolgáltató terek
Budapest, december 6.1/12 A kistérségi rendszerépítés helyi tervezésének és módszertani támogatásának új hangsúlyai Dr. Németh Jenő IDEA Kistérségi.
Politika, képviselő, információ Kerekes Pál jún. 6. MIBE Konferencia.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Az iskola tényleges feladata és a valós helyzet
KÖZÖS MÓDSZERTANI KERETEK KIALAKÍTÁSA A MAGYARORSZÁG-SZERBIA IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÉRSÉGEINEK KOMPLEX ÉS INTEGRÁLT.
Gárdonyi Géza Bt. 1 A KVVM erőfeszítései a geotermikus energia mezőgazdasági hasznosításának támogatása érdekében Lakatosné Dr.
A barnamezős rehabilitáció fejlesztéspolitikai kérdései Magyarországon
A ReTInA projekt bemutatása ReTInA nyitókonferencia október 6. Budapest, Magyarország.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
2014. június 12. Lackó Péter Clarity
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
A védett ismeret (know-how) "terjedésének" magánjogi aspektusai Dr
A pilóta nélküli légijármű rendszerek hatósági tanúsítása
1© Dennis Meadows, 2005 Rendszerszemlélet a felsőoktatásban Élő egyetem - konferencia Budapest, 2005 Április 21. Dennis Meadows
Bevásárlóközpontok harca Tatabányán Kovács András Selye János Egyetem Kutatóintézete.
MERRE TART A MAGYAR FELSŐOKTATÁS? Dr. Molnár Károly Budapest,
Bolognai Folyamat a az európai és a hazai mérnökképzésben Jobbágy Ákos BME november 17.
Pályázatok értékelésének tapasztalatai Hoffmann Miklós független szakértő.
Aktuális pályázati lehetőségek Okos Jövő Innovációs Klaszter O KOS J ÖVŐ I NNOVÁCIÓS K LASZTER K LUBEST június 16. NOS Kft.
Az NCA Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiumának támogatáspolitikája és hozzájárulása a civil szektor fenntartható fejlődéséhez.
A Nemzeti Civil Alapprogram 4 éves működése, a törvénymódosítás indokai, az alapprogram jövőképe CIVIL PARTNERSÉG REGIONÁLIS KONFERENCIA SZOMBATHELY 2007.
A pályaorientációs konzultáció. A pályaorientáció fogalma: A pályaorientáció egy olyan folyamat, amely az igénybevevő egyéni igényeinek figyelembevételével.
Új képzési eszköz. Teknikcollege - Munkához kötött emelt szintű műszaki képzés Teknikcollege új fajta regionális kompetencia központ az ipari/műszaki.
Az OEFI TÁMOP / számú ”Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása” című kiemelt projekt köznevelési alprojektje ELKÉSZÜLT SZAKMAI.
Társadalmi vitára kész a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia
A foglalkoztatási paktumok működési tapasztalatai – a siker fokmérői
Pályázatmenedzselő és dr. Papp József, vezérigazgató
II. Országos Állatvédelmi- és Állatjóléti Konferencia
Előadás másolata:

VESZPRÉM REPÜL Ő TÉR A SZAKÉRTŐK FELELŐSSÉGE

A REPÜL Ő TÉR FEJLESZTÉSI PROGRAM F Ő HAJTÓEREJE 1. AZ ADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGÁNAK FEJLETTSÉGE EZT SZÜKSÉGESSÉ TESZI  KI KELL SZOLGÁLNI A MEGLEVŐ GAZDASÁGI SZEREPLŐKET 2. AZ ADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGÁNAK FEJLETTLENSÉGE EZT SZÜKSÉGESSÉ TESZI  ELMARADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGI FEJLŐDÉSÉNEK HAJTÓEREJÉVÉ VÁLHAT 1. AZ ADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGÁNAK FEJLETTSÉGE EZT SZÜKSÉGESSÉ TESZI  KI KELL SZOLGÁLNI A MEGLEVŐ GAZDASÁGI SZEREPLŐKET 2. AZ ADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGÁNAK FEJLETTLENSÉGE EZT SZÜKSÉGESSÉ TESZI  ELMARADOTT TÉRSÉG GAZDASÁGI FEJLŐDÉSÉNEK HAJTÓEREJÉVÉ VÁLHAT

MINDEN REPÜLŐTÉR FEJLESZTÉS = TÉRSÉGFEJLESZTÉS

A REPÜL Ő TÉR FEJLESZTÉS ELSŐSORBAN: ELSŐSORBAN: TÉRSÉGFEJLESZTÉS TÉRSÉGFEJLESZTÉS MÁSODSORBAN: MÁSODSORBAN: INGATLANFEJLESZTÉS INGATLANFEJLESZTÉS HARMADSORBAN: HARMADSORBAN: KÖZLEKEDÉSINFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS KÖZLEKEDÉSINFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS ELSŐSORBAN: ELSŐSORBAN: TÉRSÉGFEJLESZTÉS TÉRSÉGFEJLESZTÉS MÁSODSORBAN: MÁSODSORBAN: INGATLANFEJLESZTÉS INGATLANFEJLESZTÉS HARMADSORBAN: HARMADSORBAN: KÖZLEKEDÉSINFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS KÖZLEKEDÉSINFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

MILYEN FOLYAMATOK INDÍTOTTÁK EL REPÜLŐTÉR POLGÁRI CÉLÚ HASZNÁLATÁNAK IGÉNYÉT? VESZPRÉM, A SZÉKESFEHÉRVÁRRAL VALÓ FEJLŐDÉSI VERSENYBEN ERŐSSEN LEMARADT VESZPRÉM, A SZÉKESFEHÉRVÁRRAL VALÓ FEJLŐDÉSI VERSENYBEN ERŐSSEN LEMARADT EGY NAGY BEFEKTETŐ A REPÜLŐTÉR HASZNOSÍTHATATLANSÁGA MIATT MENT EL VESZPRÉMBŐL EGY NAGY BEFEKTETŐ A REPÜLŐTÉR HASZNOSÍTHATATLANSÁGA MIATT MENT EL VESZPRÉMBŐL VESZPRÉM, A SZÉKESFEHÉRVÁRRAL VALÓ FEJLŐDÉSI VERSENYBEN ERŐSSEN LEMARADT VESZPRÉM, A SZÉKESFEHÉRVÁRRAL VALÓ FEJLŐDÉSI VERSENYBEN ERŐSSEN LEMARADT EGY NAGY BEFEKTETŐ A REPÜLŐTÉR HASZNOSÍTHATATLANSÁGA MIATT MENT EL VESZPRÉMBŐL EGY NAGY BEFEKTETŐ A REPÜLŐTÉR HASZNOSÍTHATATLANSÁGA MIATT MENT EL VESZPRÉMBŐL

MIT TARTOTTUNK ERŐSSÉGÜNKNEK? A BALATON KÖZELSÉGÉT A BALATON KÖZELSÉGÉT AZ EGYETEM LÉTÉT AZ EGYETEM LÉTÉT A MAGYAR LÉGIERŐ PARANCSNOKSÁG VESZPRÉMBE TELEPÍTÉSÉT A MAGYAR LÉGIERŐ PARANCSNOKSÁG VESZPRÉMBE TELEPÍTÉSÉT A BALATON KÖZELSÉGÉT A BALATON KÖZELSÉGÉT AZ EGYETEM LÉTÉT AZ EGYETEM LÉTÉT A MAGYAR LÉGIERŐ PARANCSNOKSÁG VESZPRÉMBE TELEPÍTÉSÉT A MAGYAR LÉGIERŐ PARANCSNOKSÁG VESZPRÉMBE TELEPÍTÉSÉT

TERVEZETT FUNKCIÓK SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, IDEGENFORGALOM SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, IDEGENFORGALOM ÁRUSZÁLLÍTÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS IPARI-LOGISZTIKAI KÖZPONT IPARI-LOGISZTIKAI KÖZPONT TUDOMÁNYOS - IPARI PARK TUDOMÁNYOS - IPARI PARK KATONAI KATONAI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, IDEGENFORGALOM SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, IDEGENFORGALOM ÁRUSZÁLLÍTÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS IPARI-LOGISZTIKAI KÖZPONT IPARI-LOGISZTIKAI KÖZPONT TUDOMÁNYOS - IPARI PARK TUDOMÁNYOS - IPARI PARK KATONAI KATONAI

A MÚLT MEGBÍZÁS A REPÜLŐTÉR CIVIL PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA MEGBÍZÁS A REPÜLŐTÉR CIVIL PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA ERŐFELMÉRÉS ERŐFELMÉRÉS ÖNKORMÁNYZATOK ÖNKORMÁNYZATOK KBH KBH ELŐTANULMÁNY ELŐTANULMÁNY BME BME A JOGI HÁTTÉR TELJES HIÁNYA A JOGI HÁTTÉR TELJES HIÁNYA LT MEGALKOTÁSA LT MEGALKOTÁSA 103-AS KORMÁNYRENDELET MEGALKOTÁSA 103-AS KORMÁNYRENDELET MEGALKOTÁSA MEGBÍZÁS A REPÜLŐTÉR CIVIL PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA MEGBÍZÁS A REPÜLŐTÉR CIVIL PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA ERŐFELMÉRÉS ERŐFELMÉRÉS ÖNKORMÁNYZATOK ÖNKORMÁNYZATOK KBH KBH ELŐTANULMÁNY ELŐTANULMÁNY BME BME A JOGI HÁTTÉR TELJES HIÁNYA A JOGI HÁTTÉR TELJES HIÁNYA LT MEGALKOTÁSA LT MEGALKOTÁSA 103-AS KORMÁNYRENDELET MEGALKOTÁSA 103-AS KORMÁNYRENDELET MEGALKOTÁSA

A HONVÉDELMI TÁRCA A NATO CSATLAKOZÁS MIATT NEM TUDTA ELDÖNTENI, MI LEGYEN A HONVÉDELMI TÁRCA A NATO CSATLAKOZÁS MIATT NEM TUDTA ELDÖNTENI, MI LEGYEN NEKÜNK KELLETT KITALÁLNI A MEGOLDÁST NEKÜNK KELLETT KITALÁLNI A MEGOLDÁST KERESTÜNK OLYAN TV-T, MELY A PARLAMENT ELŐTT VOLT ÉS A HM NEM FIGYELI. KERESTÜNK OLYAN TV-T, MELY A PARLAMENT ELŐTT VOLT ÉS A HM NEM FIGYELI. MIRE ÉSZBEKAPTAK MÁR KÉSŐ VOLT MIRE ÉSZBEKAPTAK MÁR KÉSŐ VOLT A HONVÉDELMI TÁRCA A NATO CSATLAKOZÁS MIATT NEM TUDTA ELDÖNTENI, MI LEGYEN A HONVÉDELMI TÁRCA A NATO CSATLAKOZÁS MIATT NEM TUDTA ELDÖNTENI, MI LEGYEN NEKÜNK KELLETT KITALÁLNI A MEGOLDÁST NEKÜNK KELLETT KITALÁLNI A MEGOLDÁST KERESTÜNK OLYAN TV-T, MELY A PARLAMENT ELŐTT VOLT ÉS A HM NEM FIGYELI. KERESTÜNK OLYAN TV-T, MELY A PARLAMENT ELŐTT VOLT ÉS A HM NEM FIGYELI. MIRE ÉSZBEKAPTAK MÁR KÉSŐ VOLT MIRE ÉSZBEKAPTAK MÁR KÉSŐ VOLT

TERÜLETFELOSZTÁSI TERV 1. A KÉP, TERMINÁLOK LEHETSÉGES ELHELYEZÉSÉT MUTATJA 2. LÁTSZIK, HOGY AZ “A” ZÓNÁRA ÉS AZ IPARI TERÜLEETÉRE KÉSZ A SZABÁLYOZÁSI TERV 1. A KÉP, TERMINÁLOK LEHETSÉGES ELHELYEZÉSÉT MUTATJA 2. LÁTSZIK, HOGY AZ “A” ZÓNÁRA ÉS AZ IPARI TERÜLEETÉRE KÉSZ A SZABÁLYOZÁSI TERV

1. CSATLAAKOZÓ ÚTHÁLÓZAT 2. PIROS=400M-EL MEGHOSSZABÍTVA PÁLYA 3. LILA=MÉG 800M-EL MEGHOSSZABBÍTVA A PÁLYA 1. CSATLAAKOZÓ ÚTHÁLÓZAT 2. PIROS=400M-EL MEGHOSSZABÍTVA PÁLYA 3. LILA=MÉG 800M-EL MEGHOSSZABBÍTVA A PÁLYA JÖVŐKÉP

2003-BAN ALÁÍRT SZERZŐDÉSÜNK VOLT AZ IDEIGLENES POLGÁRI SZEKTOR LÉTESÍTÉSÉRE

REPÜLŐTÉR, A VÉDŐÖVEZETEIVEL

TÚLNYERTÜK MAGUNKAT 2003-BAN ELDŐLT, HOGY A HM ELHAGYJA AZ OBJEKTUMOT, MAGUNKRA MARADTUNK

2005-BEN AZ ÖNKORMÁNYZATOK BIRTOKÁBA KERÜLT AZ INGATLANHALMAZ VESZPRÉM MÉG ALÁ SEM ÍRTA A SZERZŐDÉST, MÁR VEVŐT KERESETT SOHA NEM ÉREZTE MAGÁÉNAK A PROJECTET. MINDIG ANNYIT TETT, MELY A POLITIKAI ÉRDEKEI MEGKÍVÁNTÁK VESZPRÉM MÉG ALÁ SEM ÍRTA A SZERZŐDÉST, MÁR VEVŐT KERESETT SOHA NEM ÉREZTE MAGÁÉNAK A PROJECTET. MINDIG ANNYIT TETT, MELY A POLITIKAI ÉRDEKEI MEGKÍVÁNTÁK

A REPÜL Ő TÉR ÉRTÉKE

DÖNTÉSI PROBLÉMA 1.TÚL NAGY ÉRTÉK 2.NINCS SZAKMAI ISMERET 3.KI KÉPES MEGCSINÁLNI? 4.NE LEGYEN BELŐLE GAZDASÁGI, POLITIKAI VITA 5.NINCS, A DÖNTÉST MEGFELELŐEN ALÁTÁMASZTÓ ANYAG 6.VAJON TÁMADHATÓ LESZ E A KÉPVISELŐ, BÁRMILYEN DÖNTÉS ESETÉN? 7.MELY DÖNTÉS ESETÉBEN KELL KEVÉSBÉ TÁMADÁSRA SZÁMÍTANI? 8.MELYIK DÖNTÉS SEGÍTI LEGINKÁBB A REPÜLŐTÉRI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSÁT? 9.EGYÁLTALÁN MIÉRT KÉRTÜK KI A REPÜLŐTERET?

A SZAKÉRTŐK AZ ELŐZŐ OLDAL PROBLÉMÁIRA VALÓ VÁLASZADÁS LEHETŐSÉGE

E MUNKÁM SORÁN SZÁMOS KIVÁLÓ SZAKEMBERREL VOLT MÓDOM DOLGOZNI BME BME MŰHELY RT MŰHELY RT BAE SYSTEMS BAE SYSTEMS BME BME MŰHELY RT MŰHELY RT BAE SYSTEMS BAE SYSTEMS

E MUNKÁM SORÁN SZÁMOS EGYÉB “SZAKEMBERREL” VOLT ALKALMAM TALÁLKOZNI

A SZAKÉRTŐK FELKÉSZÜLTSÉGE TÉRSÉGFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN TÉRSÉGFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN INGATLANFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN INGATLANFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN JOGI KÉRDÉSEKBEN JOGI KÉRDÉSEKBEN ICAO ISMERETEKBEN ICAO ISMERETEKBEN TÉRSÉGFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN TÉRSÉGFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN INGATLANFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN INGATLANFEJLESZTÉSI KÉRDÉSEKBEN JOGI KÉRDÉSEKBEN JOGI KÉRDÉSEKBEN ICAO ISMERETEKBEN ICAO ISMERETEKBEN

A REPÜLŐTÉR FEJLESZTÉS, KOMPLEX SZEMLÉLETET FELTÉTELEZ TAPASZTALATAIM SZERINT, EZ KÉT HÁROM EMBER MUNKÁJÁNAK ÖSSZESSÉGÉBEN JELENIK MEG

A SZAKÉRTŐ ISMÉRVEI (SZERINTEM) MÁSOK AJÁNLJÁK, NEM ÖNJELÖLT MÁSOK AJÁNLJÁK, NEM ÖNJELÖLT KIVÉVE TENDEREK KIVÉVE TENDEREK A TÁRGYALÁSOK ELEJÉN A FELADAT, ÉS NEM A PÉNZ ÉRDEKLI A TÁRGYALÁSOK ELEJÉN A FELADAT, ÉS NEM A PÉNZ ÉRDEKLI JELENTŐS REFERENCIA JELENTŐS REFERENCIA FLEXIBILIS GONDOLKODÁSMÓD FLEXIBILIS GONDOLKODÁSMÓD INTEGRÁLÓ KÉPESSÉG INTEGRÁLÓ KÉPESSÉG TOLERANCIA (A POTENCIÁLIS BEFEKTETŐK FEJÉVEL VALÓ GONDOLKODÁS KÉPESSÉGE) TOLERANCIA (A POTENCIÁLIS BEFEKTETŐK FEJÉVEL VALÓ GONDOLKODÁS KÉPESSÉGE) ÁLMODNI TUDÁS KÉPESSÉGE ÁLMODNI TUDÁS KÉPESSÉGE A MUNKA VÉGÉN BORSOS SZÁMLA A MUNKA VÉGÉN BORSOS SZÁMLA MÁSOK AJÁNLJÁK, NEM ÖNJELÖLT MÁSOK AJÁNLJÁK, NEM ÖNJELÖLT KIVÉVE TENDEREK KIVÉVE TENDEREK A TÁRGYALÁSOK ELEJÉN A FELADAT, ÉS NEM A PÉNZ ÉRDEKLI A TÁRGYALÁSOK ELEJÉN A FELADAT, ÉS NEM A PÉNZ ÉRDEKLI JELENTŐS REFERENCIA JELENTŐS REFERENCIA FLEXIBILIS GONDOLKODÁSMÓD FLEXIBILIS GONDOLKODÁSMÓD INTEGRÁLÓ KÉPESSÉG INTEGRÁLÓ KÉPESSÉG TOLERANCIA (A POTENCIÁLIS BEFEKTETŐK FEJÉVEL VALÓ GONDOLKODÁS KÉPESSÉGE) TOLERANCIA (A POTENCIÁLIS BEFEKTETŐK FEJÉVEL VALÓ GONDOLKODÁS KÉPESSÉGE) ÁLMODNI TUDÁS KÉPESSÉGE ÁLMODNI TUDÁS KÉPESSÉGE A MUNKA VÉGÉN BORSOS SZÁMLA A MUNKA VÉGÉN BORSOS SZÁMLA

VANNAK ÖNJELÖLT SZAKÉRTŐK MEGJELENÉSÜKET TÁMOGATJA, HOGY NINCS EGY OLYAN SZAKÉRTŐI NÉVSOR, MELY KOMOLY SZAKMAI KÉPESÍTÉS ÉS ELŐÉLET ALAPJÁN MINŐSÍTI MUNKÁJUKAT

EREDMÉNYE, AZ ALÁBBI PÁLYÁZATI KIÍRÁS SZÖVEGE “A pályázati Eljárásban való részvételre alkalmasnak csak az Ajánlattevő minősül, aki kétséget kizáróan igazolja, hogy legalább egy ICAO I kategóriájú repülőteret megépített vagy megépíttetett és/vagy üzemeltetett (pozitív feltétel), s ezen tevékenységek, vagyis az építés és üzemeltetés gyakorlására jogosító hatósági engedélyek visszavonására nem az ajánlattevő felróható magatartása miatt került sor. (negatív feltétel) “

EREDMÉNY AKIK TÁMOGATJÁK A JELENLEGI KIÍRÁS IRÁNYÁT ÉS TARTALMÁT AKIK TÁMOGATJÁK A JELENLEGI KIÍRÁS IRÁNYÁT ÉS TARTALMÁT AKIK ARRA KÉSZÜLNEK, HOGY MEGFÚRJÁK A JELENLEGI PÁLYÁZAT EREDMÉNYÉT

AMIT A MAI NAPIG NEM LÁTOK VAJON A TÉRSÉG FELKÉSZÜLT E ILYEN NAGY INFRASTRUKTÚRA SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBEVÉTELÉRE EZ LEHET EGY KÖVETKEZŐ ELŐADÁS TARTALMA! VAJON A TÉRSÉG FELKÉSZÜLT E ILYEN NAGY INFRASTRUKTÚRA SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBEVÉTELÉRE EZ LEHET EGY KÖVETKEZŐ ELŐADÁS TARTALMA!