Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit lehet tudni a célcsoportról?
Advertisements

Miért éri meg családbarátnak lenni?
A helyi termékek szerepe a gazdaságfejlesztésben TAPASZTALATOK, PÉLDÁK, A FEJLŐDÉS LEHETSÉGES IRÁNYAI.
Munkanélküli fiatalok: egy hátrahagyott generáció
Munkahelyi közlekedési tervek tréning Éri Vilma Környezettudományi Központ Alapítvány Marton Miklós Közép- és Kelet-európai Környezetvédelmi Központ.
Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás TÁMOP-3.2.2/08/A/2 Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon.
A társadalmi felzárkóztatás és az életen át tartó tanulás (LLL)
A Munka-Esély Szövetség ajánlata munkaadók számára november.
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 6.
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
BEVEZETÉS A HUMÁN ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBE
Az Európai Foglalkoztatási Stratégia pillére: Az alkalmazkodóképesség növelése Soós Roland Igazgató ÉRÁK.
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
Külföldi módszerek? Mi az amit figyelembe kell vennünk: Hagyományaink, Céljaink. Cégünk összetétele, nagysága.
Az állást kereső kerületi lakosoknak nyújtott szolgáltatások a Baross utcai munkaügyi kirendeltségen és a Kesztyűgyári állásbörzéken Szakmai gyakorlat.
Üdvözöljük Waldviertelben. következetesség kézimunka tapasztalat bölcsesség megbecsülés.
Ahol a nők nincsenek hátrányos helyzetben Patai Ágnes humánpolitikai igazgató november 15.
A családbarát intézkedések előnyei, hasznai és lehetőségei
Műegyetem - Kutatóegyetem Bizalom-Minőség-Együttműködés 1 Hogyan tovább, Műegyetem? november 17.
Tájékoztató az aktuális foglalkoztatási és képzési programokról.
A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
A Magyar Regionális Tudományi Társaság V. Vándorgyűlése Az ipar szerepe a regionális fejlődésben Alternatívák a regionális innovációs rendszer továbbfejlesztésére.
Az oktatás az EU-ban Lisszaboni statégia: Célmeghatározás –mit –mikorra –ki által –milyen minőségben Az eszközök között kiemelt helyen az egész életen.
Munkahelyi Egészségvédelem Egyéni felelősség vagy vállalati érdek ?
Korlátok és lehetőségek. Három év tapasztalatai. Nagy Generáció projekt: kommunikáció és/vagy virtuális közösségteremtés.
Képesítési Keretrendszerek Európában
SZAKKÉPZÉS A FEJLESZTÉS ESZKÖZE
Támogatott Foglalkoztatás célcsoport specifikus ismeretek a foglalkoztatáshoz kapcsolódóan – értelmi sérültek TÁMOP Országos Hálózati Találkozó.
Minőségdíjak.
Az intézményvezetők szerepe az oktatási intézmények fejlesztésében
Falus Iván 7. Nevelésügyi Kongresszus Budapest Augusztus 26.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
ÜDVÖZÖLJÜK Európai partnerség az integratív és öko- tudatos élethosszig tartó vendéglátó és turizmus szakképzés jó gyakorlatainak cseréjére, az Európai.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) NCA-ÖNSZ-08-C-0070 A Társadalmi Megújulás Operatív Programról: a HEFOP.
TÁMOP /A Tanulás, képzés, önfejlesztés Az elmúlt időszak fejlődési üteme, amely az élet minden területét jellemzi, elengedhetetlenné.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
Foglalkoztatási Fórum Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum 2011
Kihívások a HR szakterület előtt Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Rajnai Attila gazdasági vezérigazgató-helyettes.
Kormányszóvivői tájékoztató 1 Tanulni és versenyben maradni felnőttkorban is.
Kissné Bencze Katalin Nemzeti Erőforrás Minisztérium június 18.
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat
A BARANYA PAKTUM MARKETINGTERVE. Környezetelemzés – Baranya megye fős lélekszáma az ország lakosságának 4%-át teszi ki Népesség fogyó tendenciája.
Családi csoport konferencia. a kliens egy ösztönző és őt bevonó hozzáállásból profitál a legtöbbet minden ember felelős a cselekedeteiért, és tiszteletben.
Balatonszemes Az Európai Unió szintű szociális párbeszédben való részvétel tapasztalatai.
Életen át tartó tanulás/ személyi fejlődés/ minőségirányítás Bevált gyakorlatok A szociális munkások/ szociálpedagógusok munkájában a bécsi.
2002. Július 10. HR CLUB. I.Alapítás:1977, North Carolina II.központ: Tampa, Florida III.5 kontinens, 15 ország, 42 call center IV.közel munkatárs.
A lisszaboni stratégia és a magyar foglalkoztatáspolitika Kordás László április 29. Balatongyörök.
SIGNUM vállalkozásoknak Tóth Gyula xx.xx. Általános előnyök Személyzeti eszköz Pénzügyi eszköz.
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
Motiváció.
Takács Erika Zádori Zoltán
Stratégiai emberi erőforrás gazdálkodás Hajdúnánás Város Önkormányzatánál (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a Hajdúnánási Közös.
Kézenfogva Alapítvány módszertani újdonságok 2009 november, Nyíregyháza 1.Aktív Műhely a fenntartható foglalkoztatásért! - pályázat 2.Európai Gondozási.
7. előadás. Részben ismétlés !!!!!!!!!!!!! I. Időbér rendszerek 1)Besorolási és tarifa rendszerek 2)Szenioritáson alapuló bérrendszer 3)Kompetencia alapú.
AZ IDŐS ÉS FOGYATÉKOS ELLÁTÁS FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEI A HELYI ESÉLYEGYENLŐSÉGI PROGRAMOKBAN JÚLIUS 3.
Kamarai HR Konferencia GYMSKIK 2012.április 19..
Nemzeti Foglalkoztatási Akcióterv (2004) Magyarország 2006.június
A magánbiztonsági szektor megérett a változásra, problémáink kulcsa a kezünkben van.
1 SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL (SZÖM) 1 2 A SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL Komplex eszköz a teljes körű intézményi önértékeléshez, és ez által az.
NEMZETI FEJLESZTÉSI TERV
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Osztatlan tanárképzés kompetenciái
Esélyegyenlőség a Szent István Egyetemen
Készítette: Farkasné Veres Edina
Puskás Hajnalka szakmai vezető, Bács-kiskun Megyei Nőközpont
Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat:
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
A foglalkoztatás tervezése a kiváltási Programban
Előadás másolata:

Üdvözöljük a Waldviertelben

következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés

Egymás kölcsönös elismerése és tisztelete Nagy mértékű egyéni felelősségvállalás Hosszú távú együttműködés Kiváló minőségű munkahelyek Élethosszig tartó tanulás A közösségi összetartást ösztönző tevékenységek A munkaképesség fenntartása különböző életszakaszokban Állásrotáció A potenciálok és az igények figyelembevétele Rugalmas és családbarát munkaidő Fenntartható humánerőforrás-gazdálkodás – miért?

Valamennyi korosztály támogatása és fejlesztése Képzési lehetőségek kínálata Gondos bevezetés a vállalatba Rugalmas munkaidők és munkahelyek A szociális komponensek erősítése Egészségügyi és szociális kínálat Esélyegyenlőség Az „idősebbek“ szaktudásának hasznosítása Milyen célokat határoztunk meg?

Egyéni munkaidő- és munkahelymodellek „Élethosszig tartó tanulás“ és továbbképzés Elégedettség Munkatársi profil elkészítése Vegyes csapatok + idősebb munkavállalók felvétele Milyen eredmények születtek?

Betanítási terv A szaktudás hasznosítása és a folyamatok, eljárások fejlesztése Értékelés és elismerés cégen belül/kívül Alacsony mértékű fluktuáció / betegállományok alacsony száma Az arany Nestor-díj elnyerése Milyen eredmények születtek?

ARANY NESTOR-DÍJ 2010

A létrehozott struktúrák megszilárdítása és erősítése A „generációk menedzsmentjének“ további tudatosítása a vállalatnál A munkaidő/munkahely speciális harmonizálása az adott korosztálynak megfelelően A munkáltatói márka erősítése Melyek a következő mérföldkövek?