Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gyönyörű napot kívánok!
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Ez a Tantra Indiából érkezett..
8 Klikkelj az egérrel!.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
Néhány ötlet, amivel az életedet könnyebbé teheted.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Álmok… Caso não utilize a parte “voltando a sonhar” do modulo, favor deletar.
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
ÉLET Click to advance slides.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
Készítette: a Dalai Láma
“ Békés együttélésre jutottam az idővel : ő sem követ, én sem szaladok el előle, egy napon találkozunk..." Mario Lago.
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Tanácsok nőknek!!.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Zsikazsu Emlékkönyve.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Sok szeretettel….
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
AZ ÉLET PILLANATAI.
Tibeti személyiségteszt
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Gondolkozz el…..
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Kína hegyes tájai Kínai tanácsok.
INDIAI TÖRTÉNET.
Engedd / Engedj közelebb
Olvasd lassan és csendben!.
Az élet.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Kedves Fiam ....
Szép napot.
All we love, we left behind
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
A pontos idő: 18:58.
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Olvasd lassan és csendben!
Ha ezt az üzenetet megkapod …
mint ami mások szerint szükséges!
Az öregség filozófiája
Filozófia – 50 felettieknek
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Zene: Autumn Rose Kattints! Amíg a munka nincs befejezve, ne fizesd ki az árát!
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Tantra Indiából
Alapszabály 60-év felett
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2008-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Az élet.
Gondolkozz el…..
Mindnyájan néha azt mondjuk a barátainknak. . .
Előadás másolata:

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt.TANDRA. Küldd el ezt annak akinek szerencsét akarsz kívánni...…Sok ilyen lehet... Ha most el is felejted elküldeni, ha rágondolsz, akkor szerencsés lesz. Pénzt nem küldök, mert nekem sincs. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután, hogy elovastad, a szerencse rádköszönt.TANDRA. Küldd el ezt annak akinek szerencsét akarsz kívánni...…Sok ilyen lehet... Ha most el is felejted elküldeni, ha rágondolsz, akkor szerencsés lesz. Pénzt nem küldök, mert nekem sincs.

NÉHÁNY SZABÁLY, HOGYAN ÉLJ:  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.  Egyél sok rizst.  Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd.  Tanuld meg kedvenc versedet.  Ne költs el mindent, amid van és ne aludj olyan sokáig, amíg szeretnél.  Akárhányszor azt mondod “Szeretlek”, gondold komolyan.  Akárhányszor azt mondod: “Sajnálom”, mindig nézz a másik szemébe.

 Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.  Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait.  Szeress mélyen és szenvedélyesen. Megsérülhetsz, de ez az egyetlen módja annak, hogy valóban teljes életet élj.  Ne ítélj meg senkit a rokonai alapján. Beszélj lassan, de gondolkozz gyorsan.

 Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle.  Hívd fel édesanyádat. Ha már nem teheted, legalább gondolj rá.  Mindig mond, hogy “Egészségedre!”, ha valaki tüsszent.  Ha esetleg veszítettél, tanulj belőle.

 Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.  Ne feledd: tiszteld önmagad,  Tisztelj mindenki mást, és légy felelős  a tetteidért.  Ne hagyd, hogy kis szóváltás vessen véget  egy nagyszerű barátságnak  Akárhányszor rájössz, hogy hibáztál, tegyél meg mindent, hogy helyrehozd.  Azonnal.  Mosolyogj, amikor felveszed a telefont, a hívó ezt érezni fogja.

Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be. Vállald a kihívásokat, de ne feledd el a korlátaidat.  Ne feledd, hogy van amikor a csend a legjobb válasz.  Olvass több könyvet, és nézz kevesebb tévét.  Élj egy jó és becsületes életet. Amikor öreg leszel és rá gondolsz, jó érzés lesz újra átélni.  Higgy Istenben, de az autódat mindig jól zárd be.

 Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.  Az otthonod jó légköre nagyon fontos.  Tegyél meg mindent, hogy az otthonod békés és harmónikus legyen.  Ha valaki közelivel van nézeteltérésed, csak a legutóbbi problémát akard megoldani.  Olvass a sorok között.  Oszd meg a tudásod. Ez egy út  a halhatatlanságba.

 Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.  Légy kedeves a bolygódhoz.  Ne akadályozd az anyatermészetet.  Csak a saját dolgaiddal foglalkozz.  Évente legalább egyszer menj el egy olyan helyre, ahol még soha se voltál.  Ha pénzed lesz, adakozz még életedben. Ez a legnagyobb hála, amivel a szerencsédnek adózhatsz.

 Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy egy másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.  Ne feledd, hogy néha az alulteljesítés is lehet szerencse.  Tanuld meg az összes szabályt, hogy szükség esetén a legmegfelelőbben léphess át rajtuk.  Ne feledd: a legjobb kapcsolatban az egymás iránti szeretet erősebb a vágynál, hogy együtt légy egy másikkal.  Sikered mértékét a lemondott dolgok súlyával mérd.

Ne tartsd meg ezt az üzenetet! A Tantrának 96 órán belül ki kell kerülnie a kezedből. Küldd el és figyeld mi történik. A következő négy nap alatt kellemes meglepetésben lesz részed. Ez akkor is igaz, ha nem hiszed. Küldd el legalább 5 embernek, és az életed meg fog javulni! 0-4 személy: egy kis javulást fogsz tapasztalni. 5-9 személy: a reményeidnek megfelelően fog alakulni az életed személy: A következő négy napban legalább öt kellemes meglepetésben lesz részed. 15 vagy több személy: az életed jelentősen meg fog javulni, és álmaid elkezdenek valóra válni. Ne tartsd meg ezt az üzenetet! A Tantrának 96 órán belül ki kell kerülnie a kezedből. Küldd el és figyeld mi történik. A következő négy nap alatt kellemes meglepetésben lesz részed. Ez akkor is igaz, ha nem hiszed. Küldd el legalább 5 embernek, és az életed meg fog javulni! 0-4 személy: egy kis javulást fogsz tapasztalni. 5-9 személy: a reményeidnek megfelelően fog alakulni az életed személy: A következő négy napban legalább öt kellemes meglepetésben lesz részed. 15 vagy több személy: az életed jelentősen meg fog javulni, és álmaid elkezdenek valóra válni.