Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
LogControl Raktármenedzsment
Teszt Eladási hely.
SAP best practice üzemeltető cégek számára
Automatikus szállítási hűségprogram
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai A pályázatkezelés menete – Pénzügyek.
Termék katalógus Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete 3346 Bélapátfalva, Petőfi S. u. 25.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Bitumen Internet Sales 2012
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
A rossz hír hozóját lefejezik ugye …
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
Kereslet és kínálat alakulása
Fogalma, összefüggések
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
HOSTWARE Beléptető.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
MOK Megatrend Oktatási Központ
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Szervező modul. Vizsgaidőpontok kezelése – új létrehozás - Új vizsgaidőpontot vagy teljesítéslapot a „Vizsgaidőpont” menü „Új létrehozás” menüpontjában.
Az e-kereskedelem (e-business)
Giovanni Ferrini Fashion
E-beszerzés Bravo csoport.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Kereskedelmi levelezés
WELLNESS-KARRIER ÚTMUTATÓ
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
A piac: A tényleges és potenciális eladók és vevők, illetve azok cserekapcsolatainak rendszere, melynek legfontosabb elemei a kereslet, a kínálat, az ár.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
Klikkelj ideaz MLP tagberegisztrálásához. Regisztráld a Kereskedői Hűség csomagodat.
A közszolgálati jogviszony tartalma
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Óbudai Egyetem Könyvtár Olvasószolgálat. Helyben olvasás Kölcsönözhető és nem kölcsönözhető dokumentumok, folyóiratok, hetilapok, jegyzetek, CD-ROM-ok.
Az Óbudai Egyetem előfizetett adatbázisai szeptember.
AZ ELLÁTÁS FEJLŐDÉSE ÉS A MARKETING KIALAKULÁSA
EFFAS – Derivatív modul
Pénzforgalom a bankszámlán
Közösségi ügyletek és számlakorrekciók NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóság Jogi, Tájékoztatási és Törvényességi Főosztály Tájékoztatási.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
(Horányi Márton) Lényegi változás nincs, pontosítások, értelmezések.
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
Ábrahám Péter (ESEVND) Köszöntöm a vendégeinket! Hamarosan kezdünk.
Online és e-könyvek Hasonlóságok és különbségek. Tartalom és funkcionalitás A hagyományos print könyv tartalma elektronikus formátumban + kiegészítő funkciókkal:
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
9. tétel.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
FÜGG: AZ ÁRU JELLEGÉTŐL, ÉRTÉKESÍTÉSI MÓDTÓL
BGE KVIK Kari Könyvtár Olvasószolgálat Útmutató - elsősöknek
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Vásárlás az interneten
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
WELLNESS SZETT MEGRENDELÉS
Néhány közgazdaságtani ismeret átismétlése
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
BPMN gyakorlás.
Előadás másolata:

Wellness Előfizetési Program

A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott időszakonként-, kedvenc Wellness terméküket-, Italporok és/vagy a Wellness csomag és/vagy gyermek készítmények- hűségükért cserébe, ajándékba kaphassák. – A kiválasztott termék, illetve termékek rendszeres vételi szándékát kizárólag a Szépségtanácsadó jegyeztetheti elő. Azonban honlapunkon lehetőség nyílik a vásárló számára, hogy a Szépségtanácsadó neve alatt jelezhesse vételi szándékát. – Kedvezmény a Wellness termékekre csak a programon keresztül – 25%. – Aktivitás, újrarendelés, értékesítés és beléptetés => nagyszerű lehetőségek a Szépségtanácsadók bevételeinek növelésére – A program biztosítja a Szépségtanácsadók/vevők számára a folyamatos termékellátást => a rendszeres használat hoz igazán látványos eredményt. Wellness előfizetési program

A program szabályai – negatív opcióval. A termék előjegyzése mindaddig érvényben marad, amíg a Szépségtanácsadó nem törölteti. A 4 katalógus- időszakot átölelő Wellness előfizetések, a periódus végén automatikusan újra indulnak! Amennyiben nem szeretnének újból élni a lehetőséggel, a már meglévő előfizetéseket, a számla megnyitás előtt törölni kell az előfizetői rendszerből. – 3 készítményt teljes áron, a negyedik terméket ingyen kapja meg a vásárló. – Fél-automatikus rendszer: Az előjegyzett termék automatikusan hozzáadódik a megrendeléshez. Az előjegyzett termék, egyéb megrendelés hiányában, egymagában is megrendelésnek számít. (Lásd. Gyakorlati útmutató) Wellness előfizetési program

A program szabályai Tudnivalók a Szépségtanácsadók számára: – A katalógus érvényessége idején, bármikor lehetősége van csatlakozni a programhoz. Jegyezze elő a megvásárolni kívánt terméket/termékeket saját és/vagy a vásárló nevére. – Amikor a következő katalógusból ad le megrendelését, az előjegyzésbe vett termékek automatikusan hozzáadódnak megrendeléséhez. Visszavonás szabályai – A Szépségtanácsadó bármikor töröltetheti az előjegyzést. – Megrendelés elmaradása esetén az előjegyzés automatikusan törlődik. Wellness előfizetési program

A program szabályai Lehetséges változtatások: – Az előjegyzett italpor ízesítése változtatható. – Az italpor automatikus helyettesítése: ha az előjegyzett italpor hiánytermék, automatikusan a másik ízesítésű italpor kerül kiszállításra. Ha mindkét ízesítésű italpor hiánytermék, az előjegyzés teljesítésének módjáról helyileg döntenek a piacok. – Azon előfizetők, akiknél allergiás tünetek mutatkoznak, a visszavonás jogával élhetnek. – Amennyiben egy előjegyzés mindkét ízesítésű italport tartalmazza, lehetőség nyílik csak az egyik törlésére. Wellness előfizetési program