Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CompLex CD Önkormányzat BEVEZETŐ
Advertisements

MAGYAR SZABVÁNYÜGYI TESTÜLET
KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐK TOVÁBBKÉPZÉSEI
Iratmintatár CompLex CD BEJELENTKEZŐ
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
A magyar államiság millenniumi évfordulójának tiszteletére megjelentetett egyedülálló jogtörténeti összeállítás alapja az ban, honfoglalásunk ezeréves.
A CD ADÓ-TB MINT „JOGTÁR PLUSZ” ADATBÁZIS
Erdőtüzek megelőzése Kovács Zoltán tű. alezredes március 23.
Lakásépítések és felújítások minőségi kérdései Új utak a lakáspiacon Budapest, szeptember 23. Vida Attila vezérigazgató.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
Az áruházak üzemeltetőinek tűzvédelmi feladatai
J O G T Á R CompLex CD JOGTÁR DEMO TÉMAKÖRÖK Adatbázis Online
A Palló Információs rendszer Internetes rendszer: Indulás: január Fejlesztők: Budapesti Művelődési Központ Támogató:
Bevezető Kattintson ide a bemutató leállításához Stop A CompLex CD Munkaügy a három nagy területet, a Munka Törvénykönyvét, a Közalkalmazotti és Köztisztviselői.
Könyvtárunk előfizetett adatbázisai. •Pressdok-Hundok (Sajtófigyelő) (évi 2 lemez) •Jogtár Plusz (havi frissítés) •Céghírek (havi frissítés) •Gazdasági.
Tájékoztató a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központról
Kattintson ide a bemutató leállításához Stop MIT KÍNÁL A Comp Lex CD CÉGHÍREK ÖNNEK? Comp Lex CD Céghírek Cégadatok hivatalos forrásból Gyors keresés Naprakész.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
Tűzvédelem a kereskedelemben
Katasztrófavédelmi Oktatási Központ
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Kulturális értékek digitalizálása az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében Dippold Péter.
Sándor Roland tű. alezredes BM OKF Tűzvédelmi Főosztály
ZENEI ADATBÁZISOK. The Music Index Online A Music Index a zenei időszaki kiadványok legátfogóbb bibliográfiai és részben teljes szöveges adatbázisa több.
TŰZÁLLÓ KÁBELRENDSZEREK TANÚSÍTÁSA
Saját önkormányzati rendelettár építése SDB szoftver és szolgáltatás.
Általános tájékoztatás az oklevélmellékletről
Tisztelettel köszöntjük megbízotti hálózatának tagjait!
Műszaki tudományok az interneten
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzat újdonságai, tapasztalatai Dr. Zoltán Ferenc (PhD) tű. alezredes.
tűzvédelmi tapasztalatai
Az erdők megelőző tűzvédelme Magyarországon (aktualitások, tervek)
1 TÁMOP-3.1.4/08/2. A Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetének szolgáltatásai Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete.
KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT A KATASZTRÓFAVÉDELEMNÉL
Jogszabályi háttér A katasztrófavédelem a polgári védelem és a tűzoltóság országos és területi szerveinek összevonásával alakult meg január 1- jével,
A szakképzési jogcím rendelet (139/2008. (X. 22.) FVM r.) módosítása (2010. okt. 1.) Készítette: Wayda Imre vez. főtanácsos vez. főtanácsos Földművelésügyi.
17. tétel.
Érces Ferenc tű. ezredes főosztályvezető
A tűzmegelőzési tevékenységek végzésének egységes szabályairól
Tananyagfejlesztés Weszely Orsolya Bertalan Tamás
Munkahelyi egészség és biztonság
Dr. Kozári József egyetemi docens, igazgató Szent István Egyetem Közép-Magyarországi Regionális Szaktanácsadási Központ V. Országos Tanácsadási Konferencia.
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
A Palló információs rendszer bemutatása
CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.
Logisztikai ügyintéző
Kölcsönös megfeleltetés december 20. Bányai Tibor, Univerpenta TSzK SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer.
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
vidékfejlesztési szakmai igazgató Bükk-Térségi LEADER Egyesület
Foglalkoztatási Információs Pontok
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Szabályozási módszerek Bándi Gyula. A módszertanok rendje Szektorális vagy integrált  az aktuális jogszabály  A jog és állam A környezethasználat beavatkozásaelfogadható.
Mérnöki módszerek alkalmazása a tervezői folyamatokban az új OTSZ szerint.
Workshop VI. - Bevált gyakorlatok a mediációban - A Közép Európai Mediációs Intézet bemutatása.
Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
TRD.  Jelszóval védett tartalom  Több felhasználó név és jelszó  Egyedi jogosultságok  Mérőeszközök  Riportok  Biztonsági mentés  Felhasználók.
Adatbázisok használata a tájékoztatási gyakorlatban Dr. Nagy Enikő Csomád,
Információ és kommunikáció
Tűzvédelmi Szabályzat
"Az adatbázisok jogi védelme a gyakorlatban"
ÉPÍTÉSI TŰZVÉDELEM Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat
Jogszabálykeresés a CompLexben
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
1. Írja be a böngészője címsorába:
TŰZÁLLÓ KÁBELRENDSZEREK TANÚSÍTÁSA
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Előadás másolata:

Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban? Szakmai ismerettár Számoló táblák, iratminták Lexikon Szakkönyvtár Termékbemutató Hasznos információk Folyamatos frissítés, bővítés A CompLex CD Tűzvédelem önállóan, a CD Jogtár nélkül is használható. Kattintson ide a bemutató leállításához Stop

SZAKMAI ISMERETTÁR A tűzvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályok komplett gyűjteménye. A tűzvédelem műszaki követelményei, nagyítható, kicsinyíthető ábrákkal, az egyes szövegrészek megtalálását elősegítő keresési lehetőséggel. A tűzvédelmi szabványok teljes listája és a tűzmegelőzési feladatok valamint a tűzoltás, a műszaki mentés és a tűzvizsgálat teendőinek teljes köre. A gazdálkodó tevékenységhez kapcsolódó kötelező tűzvédelmi képzés, a tűzoltó szakmai képesítés és a szakértői tevékenység követelményei.

SZÁMOLÓ TÁBLÁK, IRATMINTÁK Az előírt szabványok alapján a tűzmegelőzési és tűzoltási számítások elkészítését kidolgozott Excel táblák segítik. Az alapadatok kitöltése után a program automatikusan különböző számítások (kiürítés számítást, tűzterhelés számítást, hasadó, hasadó-nyíló felületszámítást stb.) elvégzésére valamint az eredmények minősítésére is képes, így azonnal ellenőrizheti a létesítmény tűzvédelmi megfelelőségét és biztonságát. A kitölthető, átszerkeszthető, nyomtatható iratminták, és nyomtatványok segítségével jelentősen csökkentheti az adminisztráció terheit.

LEXIKON A tűzvédelemmel kapcsolatos általános fogalmak, speciális szakkifejezések tematikus gyűjteménye Az egyes fogalmakhoz kapcsolt hivatkozásokon keresztül el lehet érni a tűzvédelmi szabványok jegyzékét és a kapcsolódó jogszabályok teljes szövegét.

SZAKKÖNYVTÁR A könyvtárban több évre visszamenőleg a legjobb szakcikkekből és szakanyagokból találhat válogatást. A rendszerezett gyűjtemény kitűnő segítőtárs a napi gyakorlatban.

TERMÉKBEMUTATÓ Tűzvédelmi eszközök, berendezések, felszerelések bemutatásával korszerű és hatékony tűzvédelmi technikákkal, szolgáltatásokkal lehet megismerkedni. A CD Tűzvédelem a gyakorlatban célja, hogy a legmegfelelőbb tűzvédelmi megoldást lehessen kiválasztani, az épület tervezésénél, az építőanyagok kiválasztásánál vagy a biztonságvédelmi technikák beszerzésénél.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A CD tartalmaz szakértői, szolgáltatói, gyártói, forgalmazói címlistákat, így könnyedén elérhetőek a szükséges szakemberek. Megtalálhatók a tűzoltóságok címei, telefonszámai is.

FOLYAMATOS FRISSÍTÉS, BŐVÍTÉS A negyedévente megjelenő CD-n mindig hatályos és naprakész információval állunk az Ön rendelkezésére. A tartalmat folyamatosan fejlesztjük, valamint új, aktuális témákkal bővítjük.

CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár, CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Céghírek. Kilépés