A BMW 5-ös Limousine abból a formatervezői kihívásból született, amely az erő és a szépség lehető legkifejezőbb megnyilvánulási formájának megalkotására.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

Árnyéksereg Dilemmák és megoldási lehetőségek a szociális foglalkoztatásban Gyetvai Gellért.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Súroló H 402 Kézi használat. ERGONOMIKUS PROFESSZIONÁLIS SÚROLÓ SZÁRÍTÓGÉP.
1. Hány darab vészfék kar van elhelyezve a járműben?
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
A kommunikáció.
Válaszok válság idején: hogyan hat a válság a gyógyszeripari piackutatásra? Szerencsés Dóra Egészségügyi kutatások vezetője Millward Brown Healthcare.
Futómű beállítás.
Puskás Tivadar Távközlési Technikum
C++ programozási nyelv Gyakorlat hét
Hybrid autók A projektünk témája az autók és a környezetvédelem, közelebbről a hibrid autók.
 Hibrid rendszernek azt a megoldást nevezzük, melynek során a meghajtáshoz szükséges energiát két vagy több, különböző elven működő erőforrásból nyerik.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
1 VERSENY és SZOLIDARITÁS a gyógyításban Bokros Lajos közgazdaságtan és közpolitika professzora vezérigazgató Közép-Európai Egyetem Budapest.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Az európai unió környezetvédelme. A tisztább, élhető környezetért Az Európai Unió több évtizedes munka eredményeként rendkívül átfogó környezetvédelmi.
ÚJ. A tél a legnagyobb igénybevételt jelentő évszak TÉLI Összetett Bármi előfordulhat: NYÁRI Viszonylag egyszerű Csak ez fordul elő: Nedves út HóJég Száraz.
Készítette: Kapuy Ádám YNQDCY
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
 Az Audi dizájn filozófiája: a tökéletesség egészen az utolsó csavarig. Bármely részlet csak akkor nyeri el a végleges formáját, ha tökéletesen illeszkedik.
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
Az Élet Vonata.
11 Az interakció azokat a folyamatokat foglalja magában, amelyekben minden résztvevő kész arra, hogy megváltozzon és ennek a beállítottságnak az alapján.
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
interperszonális személyiség-koncepciója
Katasztrófa alatt a különböző, károsító tényezők által váratlanul kiváltott, a lakosság jelentős hányada sérülésével, egészségi állapotának és életfeltételeinek.
6. előadás Ember és vezetés, vezetési stílus
KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc
A sörétes pisztolytól a távcsöves puskáig Hirdetői módszerek a szakmédiumokban Biró István és Szigetvári József.
Vezetés – Vezetési Stílusok
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Lakossági eladósodási és megtakarítási trendek Barabás Gyula Magyar Nemzeti Bank Budapest, november 25.
BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J.. u. 1. E 610. Dr. Margitay Tihamér 10. óra.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai kar Szobakerékpár Tervezése Gépészeti tervezés módszerei feladat Készítette: Pásztor Péter Pásztor.
 : a forgásszög az x tengelytől pozitív forgásirányában felmért szög
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, oktatásszervezés
1 Témafelvetés Tanulásmódszertan 2. kurzusra Papp Endre – Molnár Attila.
A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre.
Nemzetközi és hazai előírások az e-jármű tervezésekor és jármű átalakításkor Németh Erika
Mindennapi veszteségeink
Bevezetés az operációs rendszerek világába TMG SZK.
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Kör és forgó mozgás.
World Wide Web Szabó Péter Számítástechnika-technika IV. évfolyam.
SZIMULÁCIÓ A BIZTONSÁGÉRT
mint ami mások szerint szükséges!
Energiahatékonysággal a vállalkozások költségcsökkentéséért Nagy Judit Külkapcsolati munkatárs Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
A hibrid autók jelene és jövője Magyar Tudomány Ünnepe, 2014
A SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ SZEKTOR MUNKAHELYI JÓL-LÉT ÉRZETE.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Készítette Kaponya Gergely 2014/2015 I félév Msc
F I G Y E L E M É L E T V E S Z É L Y ! A mobiltelefon ölhet !
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
A TECHNOLÓGIA MÉRFÖLDKÖVEI KÉMIKUS SZEMMEL A vegyészek és vegyészmérnökök számos találmánya és fejlesztése az energiaszolgáltatás és a szállítás területén.
A két- és többnyelvűségről Vélemények és gondolatok.
2016. szeptember 23. Légiközlekedés a H2020 első két felhívásában Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal.
Belülről Vezetés “Egy teljes élmény magadért” 12 év – 50 csoport – 400 ember 12 év – 50 csoport – 400 ember A MEGÚJULÁS NAVIGÁTORA ÉLET ERŐ MŰHELY Cséffalvay.
A helyváltoztatási láncok választási valószínűségét számító módszer kidolgozása Csonka Bálint, Dr. Csiszár Csaba IFFK, Budapest augusztus
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
Biyovis a mi üzletünk.
TDK Konferencia
A piac és a piacgazdaság
Vezetéselmélet, rendezvény szervezés készítette: Petrika Ibolya
Langerné dr. Buchwald Judit Pannon Egyetem Neveléstudományi Intézet
Biztonság és GDPR kancellar.hu
Előadás másolata:

A BMW 5-ös Limousine abból a formatervezői kihívásból született, amely az erő és a szépség lehető legkifejezőbb megnyilvánulási formájának megalkotására irányult. Az új BMW 5-ös Limousine-t innovatív futóművel és vezetőt segítő rendszerekkel látták el, mindemellett a modellt természetesen felszerelték a BMW EfficientDynamics rendszerrel is – egy olyan átfogó technológiai csomaggal, amely egyszerre csökkenti a fogyasztást és fokozza a vezetési élményt. Fedezze fel Ön is a szépség új formáját.

Belső kialakítás Adrian van Hooydonk, a BMW Group dizájnrészlegének vezetője: „A belső tér dinamizmusát és eleganciáját a műszerfaltól az ajtóig húzódó lendületes ív határozza meg. Ezt mindenki azonnal érzi. A kitűnő minőségű kezelőszervek mindegyike úgy helyezkedik el, hogy a vezető azonnal otthonosan érezze magát

Adrian van Hooydonk a BMW csoport dizájnrészlegének vezetője: „Ha egy autó megjelenése nem dinamikus, hogyan is várhatnánk el, hogy menet közben is dinamikus legyen? A dinamizmust látni és érezni kell. Ugyanaz a helyzet, mint a tehetséggel: nem elég csupán rendelkezni vele, hanem használni is tudni kell

Mostanáig a fékezés energiaveszteséget jelentett. A Fékenergia-visszanyerés ennek vet véget a fékezési energia visszanyerésével és annak az akkumulátorba való betöltésével

Érett, de még fejleszthető: a belső égésű motor még mindig számottevő fejlesztési potenciált rejt magában. A BMW mérnökei minden egyes új motorgenerációval igyekeznek a lehetséges mértékig kitolni határokat a dinamizmus és a hatékonyság növelése érdekében

A spórolás legkényelmesebb módja: a 8-fokozatú, Steptronic funkcióval ellátott automata sebességváltó nemcsak rendkívüli finom sebességváltásokat biztosít és csökkenti a zajt magasabb sebességtartományokban, hanem jelentősen mérsékli a fogyasztást is

Új, még nagyszerűbb vezetési élmény. Nagyobb agilitás és stabilitás minden vezetési helyzetben. A hátsó kerekek maximum három fokkal fordulnak el – kis mozdulat annál nagyobb hatással

A háttérben rejlő koncepciók választják el egymástól a jó és a kivételes autókat. A sokat vezetők jól tudják, hogy mennyire lényegesek ezek a koncepciók – mint amilyen például a BMW 5- ös Limousine ergonómiája mögött húzódik

Esztétikum és dinamizmus alumíniumba öntve: az exkluzív 20” méretű könnyűfém keréktárcsák sportosságot sugároznak

Előnyösebb aerodinamikai tulajdonságok és rövidebb hideg motorüzem: a dupla vesék és a hűtőradiátor között található hűtőlégterelők az elindulás pillanatától csökkentik a fogyasztás és a károsanyag- kibocsátást

Egyenetlen útfelületek, kátyúk, macskakövek vagy töredezett aszfalt – a Dinamikus csillapításszabályozás révén most mindenféle útfelülethez és vezetési stílushoz alkalmazkodik a futómű

Tisztánlátás tiszta helyzetekben: a BMW 5-ös Limousine-ban akár öt kamera biztosít megfelelő tisztánlátást minden szituációban

Személyre szabott kényelem Önnek és utasainak. A négyzónás automata klímaberendezés segítségével Ön egyénileg szabályozhatja légkondicionáló funkcióit

A hátul utazók a fejhallgatóknak köszönhetően anélkül nézhetnek tévét, játszhatnak videojátékokkal vagy szörfözhetnek az interneten, hogy közben zavarnának másokat