Teleházak pályázati lehetőségei. TIOP 3-as prioritás A munkaerő-piaci részvételt és a társadalmi befogadást támogató infrastruktúra fejlesztése 3.2.3.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Komplex kistérségi programok a gyerekszegénység csökkentéséért Kun Zsuzsa, MTA KTI Gyerekprogram Iroda.
Advertisements

Civil projektek az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban Horváth Viktor főosztályvezető Budapest, október 28.
A kiemelt projekt tapasztalatainak hasznosítása „Tett - Program az áldozatokért és tettesekért” nyitókonferencia december 16. Siófok Lénárd Krisztina.
Civil forrásteremtés Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
Új Magyarország Fejlesztési Terv „Foglalkoztatás és növekedés” Cél: Felzárkózni a fejlett országokhoz a foglalkoztatás növelésével és a gazdasági.
Helyi Érték- Értékhely! KEOP CELODIN Zalai Alapítvány.
Heves megye jövője az NFT 2. rendszerében Előadó: Sós Tamás elnök Heves Megyei Közgyűlés.
A Széchenyi Programiroda Nkft
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat tevékenysége és céljai
„ A régió, ahol íze van az életnek” A Dél-dunántúli Operatív Program pályázatai Kovács Zoltán Tervezési csoportvezető Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési.
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat hosszú távú stratégiája, kapcsolata a releváns operatív programokkal.
Új Magyarország Fejlesztési Terv akciótervek Kiss Ambrus.
Kovács István Vilmos Fejlesztéspolitikáért felelős elnökhelyettes
Európai Uniós pályázatok Első Orosházi Kistérségi Civil Szemináriumi napok Első Orosházi Kistérségi Civil Szemináriumi napok December 8. Barák Anita.
Társadalmi Megújulás Operatív Program
Mobil: (30) Cím: 4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 13.
A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) és a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) Kisgyörgy Orsolya Szociális és Munkaügyi Minisztérium.
BEVEZETÉS. Magyarország között 15 operatív program megvalósításáért felelős Összesen mintegy 22,4 milliárd euró fejlesztési forrást tudunk felhasználni.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
A TÁMOP civileket érintő területei. A TÁMOP specifikus céljai 1.A munkaerő-piaci kereslet és kínálat összhangjának javítása 2.Az aktivitás területi különbségeinek.
Integrált közösségi és szolgáltató terek Koncepció, megvalósulás, kilátások Beke Márton FVM-VKSZI, HROD Közösségi Társadalomfejlesztési Központ.
MAGYAR COACHSZÖVETSÉG KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY
A társadalmi befogadás megjelenése az ÚMFT humánerőforrás programjaiban NFÜ HEP IH.
Tájékoztató az aktuális foglalkoztatási és képzési programokról.
GINOP 1. prioritás A vállalkozások versenyképességének javítása
I. Nemzeti Fejlesztési Terv ( ) Készítette: Koczka Csaba (M6MGTO)
Készítette: Lázár Nikolett Földrajz BSc II. évfolyam.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10. A TÁMOP projekt szerepe és feladatai Nyugat-dunántúli régióban.
Észak-magyarországi Operatív Program ( ) Foglalkoztatás Oktatás - nevelés.
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány évi számok Támogatási programok és fejlesztések.
A társadalmi kohézió erősítése bűnmegelőzési és reintegrációs programokkal TÁMOP kiemelt projekt.
Címalcím 1 Nemzeti Fejlesztési Terv - Regionális Operatív Program Wächter Balázs VÁTI Területfejlesztési Igazgatóság Stratégia tervezési iroda november.
OFA Hálózat évi tevékenységei
A könyvtárak fejlesztési lehetőségei európai uniós források segítségével ( ) Oktatási és Kulturális Minisztérium Könyvtári Osztály Egyetemi Könyvtárigazgatók.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Integrált közösségi szolgáltató terek
Humán közszolgáltatások fejlesztése prioritás Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
Mentorhálózat a A-11/1 pályázatban A-11/1 „Bentlakásos intézmények kiváltása” Információs nap Budapest, március 1.
1 A kompetencia alapú oktatás jövője a NFT II. tükrében Debrecen, Február 20. Hámoriné Váczy Zsuzsa, OKM.
EU regionalizmus Az EU regionális politikájának gyakorlata, megvalósulása, eszközrendszere, fejlesztési lehetőségei Pelle Anita Szegedi Tudományegyetem.
Somogy Megye Önkormányzatának szakképzési koncepciója.
Könyvtári konstrukciók az Új Magyarország Fejlesztési Terv Operatív Programjaiban Szakmai tájékoztató a városi könyvtárak számára Országos Széchényi Könyvtár.
A könyvtárak fejlesztési lehetőségei a TÁMOP-ban és a TIOP-ban Oktatási és Kulturális Minisztérium Könyvtári Osztály „A könyvtárak fejlesztési lehetőségei.
Berecz Mihály kistérségi koordinátor Püspökladányi kistérség Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT)
TERÜLETI SZEMPONTOK MEGJELENÉSE A AS TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAMBAN Tóth Róbert, fejlesztési szakértő CODEX workshop Novi.
EU-s források ökoiskolák számára Takács Eszter Könczey Réka Budapest, június 6. Magyarországi Ökoiskolák VII. Országos Találkozója.
TÁMOP-5.5.2/09 „Önkéntesség elterjesztése” c. pályázati kiírás előzményei, céljai és háttér-információ Információs nap április 9.
Nem mondunk le senkiről – a Sárospataki kistérségben sem! Komplex felzárkóztató programok készítése a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben ÁROP /B.
Mitől innovatív egy vállalkozás? Pályázati lehetőségek önkormányzatok számára.
Foglakoztatás-politikai workshop Budapest, augusztus 23.
EGER TÉRSÉGE FEJLESZTÉSI EGYESÜLET „Területfejlesztés civil szemmel” Előadó: Pozsikné Hidvégi Éva, elnök.
A kistérségi koordinátorok roma integrációs feladatai Észak-magyarországi régió Csonka Renáta roma integrációs koordinátor Budapest, szeptember 15.
A Veszprém Megyei Önkormányzat aktuális területfejlesztési tervezési feladatai, a megyei integrált területi program bemutatása Somlóvásárhely, július.
Emberi erőforrás fejlesztési operatív program
1 A foglalkoztatáspolitika ösztönző elemei, a szolgáltatások szerepe Munkaerő-piaci Műhely Konferencia Pécs november 20. SZOCIÁLIS ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM.
Csongrád megye as területfejlesztési programja május 15.
Uniós támogatások Herpainé Márkus Ágnes SZMI TSZFO SZMI NDI képzés Budapest, február 29.
A kiemelt projekt eredményei: a módszertani feladatok és a hálózatépítés tükrében Avagy az „emberorientált” hálózat működése a hajléktalan-ellátáson belül.
Az NCA Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiumának támogatáspolitikája és hozzájárulása a civil szektor fenntartható fejlődéséhez.
Új Magyarország Fejlesztési Terv Egészségügyi fejlesztési lehetőségek Gál Ilona közgazdasági szakállamtitkár Új Magyarország Fejlesztési Terv Egészségügyi.
A Társadalmi Megújulás OP és a Társadalmi Infrastruktúra OP Budapest, április.
Strukturális alapok és a HEFOP. Strukturális Alapok Európa regionális politikája a pénzügyi szolidaritáson alapul. A Strukturális Alapok, az EU regionális.
Nemzeti Fejlesztési Terv, operatív programok és pályázati lehetőségek
Mezőkovácsházi Járásfejlesztési Stratégia
Lorem ipsum.
„Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, 2009.
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
Ifjúsági feladatok az IKSZT-ben
Előadás másolata:

Teleházak pályázati lehetőségei

TIOP 3-as prioritás A munkaerő-piaci részvételt és a társadalmi befogadást támogató infrastruktúra fejlesztése „Építő közösségek” – Program a közművelődési intézményrendszer és civil szféra atipikus, nem formális képzési szolgáltatásainak fejlesztésére Egyfordulós pályázat E-tanácsadás az információs esélyegyenlőségért Közvetett támogatás Vissza nem térítendő Civil részvétel erősítése a kompetenciafejlesztés eszközeivel Közvetett támogatás Vissza nem térítendő támogatás

TIOP 3-as prioritás A munkaerő-piaci részvételt és a társadalmi befogadást támogató.3.2 Az oktatási esélyegyenlőségi programok végrehajtásának támogatása Egyfordulós pályázat vissza nem térítendő támogatás Tanoda programok támogatása Egyfordulós pályázat Vissza nem térítendő támogatás Innovatív, integrált térségi szolgáltatások létesítése (3.5.1.) Nyílt pályázat. Vissza nem térintendő támogatás

TÁMOP Alternatív munkaerőpiaci Programok támogatása a) komponens nyílt pályázat, b) komponens kiemelt projekt Vissza nem térintendő támogatás 5.1. A kiemelt leghátrányosabb helyzetű térségek, valamint a településen belüli szegregáció csökkentését célzó komplex fejlesztések támogatása zászlóshajó program előkészítő, segítő, helyi menedzselő és monitorozó, valamint speciális elemeinek megvalósítása. Kiemelt projekt A korai beavatkozást középpontba helyező Biztos Kezdet program a leghátrányosabb helyzetű térségekben Egyfordulós nyílt pályázat vagy kiemelt projekt Vissza nem térítendő támogatás.

TÁMOP Integrált helyi programok a gyerekszegénység csökkentésére Egyszerűsített nyílt pályázat, vagy közvetett támogatás Vissza nem térítendő támogatás Biztos Kezdet program országos elterjesztése A későbbiekben pontosítandó (valószínűleg egyszerűsített nyílt pályázatok) Vissza nem térítendő támogatás Gyermekek és fiatalok integrációs programjai Egyszerűsített nyílt pályázat vagy közvetett támogatás Vissza nem térítendő támogatás

TÁMOP Alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás Hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő- piaci integrációját segítő programok egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás

TÁMOP Az elemi rehabilitációs szolgáltatás feltételeinek megteremtése Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás Közösségi kezdeményezések és önkéntes programok támogatása Közvetett támogatás Vissza nem térítendő támogatás Önkéntesség elterjesztése Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás

TÁMOP Civil szervezeteknek szolgáltató, azokat fejlesztő szervezetek támogatása Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás Anti-diszkriminációs műsorok, jogvédő tevékenység, kampányok támogatása Egyfordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás A fogyasztóvédelem társadalmasítása tudatos fogyasztói magatartás kialakításával Egy fordulós nyílt pályázat Vissza nem térítendő támogatás

TÁMOP 6. A társadalmi kohézió erősítése bűnmegelőzési és reintegrációs programokkal Egyfordulós pályázat és kiemelt projekt Vissza nem térítendő támogatás

KEOP Fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok (szemléletformálás, informálás, képzés) Fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek, beruházások

ROP Észak Alföld A régiós civil szervezetek infrastrukturális feltételeinek fejlesztése A) és B) komponens: Egyfordulós pályázat Nyugat Dunántúl Regionális információs társadalom kiteljesítése Vissza nem térítendő A Nyilvános közösségi hozzáférés és tartalomfejlesztés Kétfordulós Vissza nem térítendő

UMVP az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében az integrált közösségi és szolgáltató tér kialakítására igénybe vehető támogatások –az integrált közösségi és szolgáltató tér kialakításának támogatásával olyan integrált közösségi és szolgáltató tér (továbbiakban: integrált tér) kialakítása vagy már meglévő integrált tér funkciójának bővítése, amelyben hozzáférhetővé válik a kistelepülések életminőségét javító, közösségi, kulturális, közművelődési, szociális, egészségügyi, üzleti, információs, kommunikációs, adminisztratív és egyéb szolgáltatás.