Vajon mit gondol Rólam az Isten?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
Advertisements

Feltehetek egy kérdést?
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
A házasság még nem a mennyország
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
A keresztség A befogadás szentsége.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
“13 tanács egy életre".
Néha ....
Tanácsok nőknek!!.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
"Keresd az életben mindig a szépet
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Jézus te vagy minden álmom
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Úton böjtben.
Olvasd lassan és csendben!.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld.
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
Mi is az az Advent?.
Kedves Fiam ....
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
NAGYBÖJT 2012 …az újrakezdés lehetősége…
A BOLDOGSÁG TITKA.
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
Nagyböjt 2011 …Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
1 Továbblépés - Az üzenet.
Foucauld atya imája.
Olvasd lassan és csendben!
Isten mondta.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Mindig kapcsolatban Vele
Az Élet Igéje szeptember.
Új hálaének áldja Istent
SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag!
Nem tudom mikor lesz.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Hiszem és vallom Az Apostoli Hitvallás
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
FOUCAULD ATYA IMÁJA.
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Előadás másolata:

Vajon mit gondol Rólam az Isten?

„Gyermekem, én csak jót gondolok Rólad! Te számomra egyedi és megismételhetetlen vagy. Az egész világon nem teremtettem más Olyan személyt, mint Te. Olyan talentumokat, amiket neked adtam, nem adtam senki másnak. Senki nem tud arra a helyre kerülni, amit öröktől fogva Neked gondoltam el!

Te értékes vagy az én szememben. Alkalmassá tettelek a szeretetre, ami csak az embernek adatik meg. Mindenben Rám hagyatkozhatsz.

Ne gondolj ezekre a dolgokra,felejtsd el. Ez a múlt. Nem lényeges a korod, vagy a származásod, vagy, hogy érezted-e, hogy szeretnek a szüleid (talán akartak szeretni...., de talán nem tudták kimutatni a szeretetüket) Ne gondolj ezekre a dolgokra,felejtsd el. Ez a múlt. 

Nem számít, hogy ki voltál, mit tettél, Te a jelenhez tartozol. Nem számít, hogy ki voltál, mit tettél, milyen hibákat követtél el, kiket bántottál meg.

Arra lettél teremtve, hogy az Én jóságom képmása legyél. Én már megbocsátottam Neked, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy: törékeny, tehetetlen, megkísértett, becsapott. Arra lettél teremtve, hogy az Én jóságom képmása legyél. Tehát ne legyél szomorú, ne búsulj… emeld fel a fejed, szeresd önmagad, és vedd észre a szeretet csíráit, amik benned vannak.

INGYEN KAPOD, AJÁNDÉKBA! Ez a csoda vagyok én, a Te Istened. Ne a holnap, hanem a Ma legyen egy új kezdet az életedben, ami az Üdvösségre készít fel, nem pedig a halálra! Az Én Fiam, Jézus Krisztus érdemelte ki ezt számodra a keresztfán, ahová Te nap mint nap odaszegezed kicsiny hiteddel, lázadásaiddal és bűneiddel. Ezt az új életet INGYEN KAPOD, AJÁNDÉKBA! Ez a csoda vagyok én, a Te Istened.

Kezd el most, indulj újra. Adj magadnak egy újabb lehetőséget az újjászületésre, még ma. Te Te vagy, és ez minden, aminek lenned kell.

Ha újra elesnél, tekints Rám, aki mindig kinyújtom a kezem, hogy felemeljelek. NE FÉLJ! Szeress most! Ne habozz kimondani: “Szeretlek”! Győzd le a távolságot és írd le: “Szeretlek”! Ne várj a halálra, hogy könnyek között kelljen kimondanod: “Szeretlek!”

Érted nem haboznék újra feláldozni az életem!” Én mindig itt vagyok, arra várok, hogy észrevedd, mennyire szeretlek Téged. Érted nem haboznék újra feláldozni az életem!”  

»Örök szeretettel szeretlek téged, azért vonzottalak kegyelemmel. SZÉP VASÁRNAPOT ...az ÚRBAN »Örök szeretettel szeretlek téged, azért vonzottalak kegyelemmel. Ismét felépítelek, és te felépülsz, Izrael szűze; ismét ékeskedsz kézidobjaiddal, és kivonulsz a vigadozók körtáncával. Ismét szőlőt ültetsz Szamaria hegyein; és akik ültették, az ültetők fogják élvezni is. Mert lesz nap, amikor így kiáltanak az őrök Efraim hegyén: „Keljetek fel, és menjünk fel a Sionra, az Úrhoz, a mi Istenünkhöz!” Jer 31,3