MTMT feltöltési segédlet

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan készítsünk e-adóbevallást?
Advertisements

TANKÖNYVSZÁMLÁZÓ Rövid bemutató. Tanulók adatainak importálásához az xls fájlba rögzítjük az adatokat majd mentés másként csv fájltípusként.
Óraregisztrálási modul
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
Belépés a Szociális Ágazati Regiszterbe
Rendszer kezelési ismertetés
Információ a kurrens folyóiratállományról Az OPAC, és a periodika modul segítségével.
Internet alapú önértékelés
Bitumen Internet Sales 2012
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
4. Feladat (2) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
A példaként választott tanulmány bibliográfiai tétel ISBD formában: A bibliográfiai tétel megalkotásához kért „könyvrészlet-leírás” űrlap „marc formában”:
Előzmények Sikeres pályázat a kézirat elkészítésére (2004) A könyv megjelenése (2006)
Diagramok rajzolása SSADM gyakorlás ADATBÁZIS ALAPÚ RENDSZEREK.
PhD anyagok elhelyezése az egyetemi repozitóriumban (dea)
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
A cikk (ismertetés) szerzője és címe Az ismertetett mű szerzője, címe és megjelenési adatai Ismertetések a HUMANUS-ban: Az ismertetett mű – ismertetés.
A példaként választott cikk bibliográfiai tétel ISBD formában: Az elkészült bibliográfiai tétel „marc formában”: A bibliográfiai tétel megalkotásához kért.
Új tétel beírásához szükséges általános tudnivalók Új tétel elkészítéséhez űrlapot a felbukkanó ikonra kattintva kérhetünk.
A projekt az Európai Unió támo- gatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Közlemények felvitele az MTMT- be, aktuális változások.
A projekt az Európai Unió támo- gatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. MTMT feltöltés zenei alkotások szerzőinek
ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar
MTMT adatbázis Gyakorlati útmutató.
Ebsco adatbázisok Koltay Klára 2006/ félév.
Feladatlap stílusokra
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
APEX BMF, II. félév.
Doktori iskolák akkreditációja Bazsa György, a MAB elnöke Az Országos Doktori Tanács ülése Debrecen, december 12.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 3. Gyakorlat SSADM gyakorlás.
Fejlesztések, változások a kérvény modulban. Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy.
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be Június 1.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
HALLGATÓI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS RENDEZÉSE Készítette: Szalóki Tiborné tanársegéd BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék szeptember 26. SEGÉDLET.
MTMT oktatás - konzultáció A Miskolci Egyetem oktatói/kutatói számára 2013 szeptember-október.
Tudományos publikációk nyilvántartása az MTMT-ben Áncsán Gizella Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-,
Szakdolgozatok kezelése a MIDRA adatbázisban. 1. lépés Feltöltés Az elkészült, végleges szakdolgozatot a szerző, vagy megbízottja feltölti a MIDRA adatbázisba.
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Hirsch index és szerzői munkásság
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT)
Vasas Lívia, PhD 2015 MTMT Vasas Lívia, PhD 2015.
Magyar Tudományos Művek Tára
Személyek/Szerzői azonosítói
MTMT (Magyar Tudományos Művek Tára)
Vasas Lívia, PhD 2016 MTMT Vasas Lívia, PhD 2016.
felhasználói felületről kész. Berta Bernadett
Vasas Lívia, PhD 2016 MTMT Vasas Lívia, PhD 2016.
Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT)
Magyar Tudományos Művek Tára
Vasas Lívia, PhD MTMT Vasas Lívia, PhD 2017.
Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT)
Magyar Tudományos Művek Tára
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Vasas Lívia, PhD 2015 MTMT Vasas Lívia, PhD 2015.
Vasas Lívia, PhD 2018 MTMT Vasas Lívia, PhD 2018.
Előadás másolata:

MTMT feltöltési segédlet Áttöltés a Doktori.hu adatbázisba Áts József, Szabó Panna ELTE intézményi MTMT adminisztrátor mtmt@lib.elte.hu v. 2013. szeptember 26.

Elfogadott típusok Típus Besorolás egyéb feltétel, megjegyzés MAB 10 Csak a MAB-ban elfogadott típusok importálhatók az MTMT-ből - Hivatalos új MAB besorolások: 2013/6/III/1. sz. MAB határozat 3. melléklete: http://www.mab.hu/web/doc/akkreditacio/130607DI_ABSz_H.doc KIEMELT típus-besorolás kombinációk Típus Besorolás egyéb feltétel, megjegyzés MAB 10 könyv (i) fordítás csak klasszikus nyelvből igen Atlasz   nem konferenciakötet csak szerkesztője van, szerző nincs megjelölve műhelytanulmány tanulmánykötet

egyéb feltétel, megjegyzés Elfogadott típusok 2. Típus Besorolás egyéb feltétel, megjegyzés MAB 10 könyvrészlet előszó, utószó   nem esszé igen konferenciaközlemény szócikk folyóirat-cikk recenzió/kritika rövid közlemény sokszerzős vagy csoportos szerzőségű közlemény 15 szerzőig

Kijelölés az MTMT-ben Az eredmény: A kijelölést megszüntetni a piros ODT/MAB feliratra, és NEM a közlemény törlésére szolgáló „Törlés” gombra kattintva lehet! 0. Bejelentkezés: http://www.mtmt.hu, 1. A Javítható szerzői listában a tétel alatti [megjelölés válogatott listához] menüben az ODT/MAB kiválasztása. Jelenleg 10 tétel kell, amelyből 5 öt évnél nem régebbi (5 darab 2008-as vagy frissebb).

Ellenőrzés, feltételek az MTMT-ben 1. Válogatás lista megjelenítése: pontosan 10 db ODT/MAB megjelölt tétel kell !!!, 2. Egységes szerzői hozzárendelés kötelező, 3. Csak Tudományos jellegű, csak MAB határozat szerinti típus/besorolás, 4. nem lehet jóváhagyatlan

Belépés az ODT adatbázisba 2 1 0. Elérés: http://www.doktori.hu, 1. kattintás a menüben: Bejelentkezés, 2. felhasználónév és jelszó megadása, Bejelentkezés gomb.

Közlemények adatlap 2 1 1. Közlemények adatlap kiválasztása a bal oldali menüből, 2. kattintás a Közlemények átemelése publikációs adattárból feliratra.

Import előkészítése 1 2 3 4 1. MTMT publikációs adattár kiválasztása, 2. MTMT-azonosító megadása (az MTMT-be belépve a Személyi adatlap tartalmazza), 3. Mentés, 5. átlépés az import oldalra.

Import 1 2 3 1. Kattintás a Lista megnyitása importáláshoz feliratra, 2. majd a Közlemények importálásának indítása gombra, 3. végül megerősítés.

Hibás közlemények javítása A hiba pirossal van jelölve, a rendszer az egér közelítésekor kiírja a javítani valót. Javítás vagy e helyett egy másik közlemény kiválasztása az MTMT-ben, utána ismét Lista megnyitása importáláshoz. (felül a „Mentés sikerült” sárgított felirat jelzi, hogy rendben megtörtént)

Tudománymetriai adatok importálása 1 2 1. Kattintás a tudománymetriai adatokra, 2. majd Tudománymetriai adatok átemelése publikációs adattárból. (felül a „Mentés sikerült” sárgított felirat jelzi, hogy rendben megtörtént)

Tudománymetriai adatok importálása 2. Az MTMT-be feltöltött közlemények alapján az adatok automatikusan betöltődnek, ha megfelelő, importálás. Ha nem, kézzel módosítható.

Ellenőrzés, nyilatkozat 1. Ellenőrzés/nyilatkozat menü megnyitása, 2. „A nyilatkozatot elfogadom” gombra kattintás, és mindaddig a jelzett hibák megoldása, amíg hibaüzenetek jelennek meg

A sikeres befejezés jele A Személyi adatlapon megjelenik a lezárás dátuma