Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYAR SZABVÁNYÜGYI TESTÜLET
Advertisements

Kreditpontokkal kapcsolatos tájékoztatás
ORSZÁGOS ATOMENERGIA HIVATAL Tervezett üzemidő lejártát követő üzemeltetés engedélyezése Dr. Rónaky József főigazgató.
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
A lions hazai szervezetének megújulása a Civil törvény kapcsán.
MI MENNYI 2011-BEN ? BÉREK, ILLETMÉNYEK, SZOCIÁLIS ÉS MUNKANÉLKÜLI ELLÁTÁSOK Készítette: Korózs Lajos szociológus.
Szakképzési szakértők szakképzési változásokra való felkészítése A szakképzési megállapodás és a szakmaszerkezeti döntés Helyszín dátum Nemzeti Fejlesztési.
A projektek megvalósítása I.
Önkormányzat építésügyi feladatai 1.településfejlesztés 2.Településrendezés (területek felhasználásának meghatározása és módja) 3.Helyi építészeti értékvédelem.
Környezetvédelmi termékdíj tanácsadó
1 A ZAJKIBOCSÁTÁSI HATÁRÉRTÉKEK MEGÁLLAPÍTÁSÁNAK, VALAMINT A ZAJ- ÉS REZGÉSKIBOCSÁTÁS ELLENŐRZÉSÉNEK MÓDJÁRÓL SZÓLÓ 93/2007. ( XII. 18.) KvVM rendelet.
A környezeti hatástanulmányok készítése vállalkozói szemmel
A Környezettani Hatásvizsgálat hazai gyakorlata Dr. Kárász Imre Környezettudományi Tanszék.
KEOP / A barlangokban egykor kialakított világítási rendszerek energiatakarékos, a lámpaflóra kialakulását és terjedését minimalizáló.
Globális problémák Kialakulásuk okai:
HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA 2013.
Szerkessz háromszöget, ha adott három oldala!
Jellemző nehézségek a hitelesítés során Bodroghelyi Csaba CO 2 hitelesítés tapasztalatai június 27.
© Gács Iván (BME)1/13 Kémények megfelelőségének értékelése Az engedélyezi eljárások egy lehetséges rendszere (valóság és fantázia )
Az egyes termékek kiegészítő oltalmára vonatkozó európai közösségi szabályozás (SPC) és annak hazai végrehajtása dr. Kiss Marietta Magyar Szabadalmi Hivatal.
Dobogókő, január Az előzetes vizsgálati eljárás (Kvt. 67. §, R §) Dancsokné Fóris Edina.
A pályáztatási eljárás általános bemutatása, kiemelt projektek Czégér Zsuzsanna főosztályvezető KvVM FI KEOP KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZET Székesfehérvár 2007.április.
BAKS KÖZSÉG SZENNYVÍZCSATORNÁZÁSA ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁSA
Készítette: dr. Hajdu Klára
A KULCSI SZÉLERŐMŰ MŰKÖDÉSI TAPASZTALATAI április 20. RENEXPO 2007 Stelczer Balázs EMSZET KFT
A környezeti számvitel és könyvvizsgálat korlátai, lehetőségei és követelményei Dr. Pál Tibor.
A Stratégiai Környezeti Vizsgálat (SKV) szerepe a gazdasági tervezésben Dr. Fogarassy Csaba egyetemi docens.
A hajóút jelenlegi helyzete
IKTA FORUM Budapest november 28. Fehér Éva Projektvezető I. rész 1 IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése.
Az MNB tőkepiaci engedélyezési eljárásai
Falusi szállásadók képzése Budapest, április 19.
Környezeti hatásvizsgálati eljárás Kvt §, R §
1 Hirdetmények Dobogókő, január Laczikné Szatmári Csenge KvVM Hatásvizsgálati Osztály.
A FAVI adatszolgáltatásban várható változások
A települések polgári védelmi sorolásának szabályai Jogszabályi háttér § §114/1995. (IX. 27.) Korm. rendelet a települések polgári védelmi besorolásának.
NVT AKG kötelező képzés 2006 FVM Képzési és Szaktanácsadási Intézet 1.Modul: 1.Modul: Általános kérdések, jogszabályok, eljárásrend Lukács-Lőrincz Rita.
Változások a környezeti hatásvizsgálatban A környezeti hatások jelentőségének vizsgálatával összefüggésben egyes kormányrendeletek módosításáról szóló.
A különleges tejtámogatás
Tűzjelző és tűzoltó berendezések általános követelményei
Integrált helyi fejlesztési akciók ösztönzése” c. 2002/2003 évi Phare program FIZETÉSI KÉRELMEK TIPIKUS HIBÁI Hayde Nóra, pénzügyi menedzser VÁTI Kht.
1 A évi vis maior tartalék támogatás követelményeiről Dr. Kása Róbert TEFFO Főosztályvezető Békéscsabai Kormányhivatal.
A Nyugat-dunántúli Operatív Programok jelenlegi helyzetének bemutatása
A FELNŐTTKÉPZÉSI TEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSÁNAK ENGEDÉLYEZÉSE 2013
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
Eljárás fajták a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárás alá tartozó tevékenységek szerint.
A hígtrágya tárolása, injektálás, tápanyagként történő hasznosítása
Az Oktatási Hivatal és a felvételi eljárás
A vis maior esemény bekövetkezését követően az érintett Önkormányzatnak 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy azt bejelentse az ebr42 rendszeren, valamint.
A Natura 2000 területekhez kapcsolódó eljárások kritikus mérlegelési kérdései január 11. Ambrusné dr. Tóth Éva JNOB, Nemzetközi Főosztály.
A környezeti hatásvizsgálat kritikus mérlegelési kérdései január 11. Budapest dr. Bérczi Anna - Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa Irodája.
HEFOP/ /2 Szerződéskötési alapismeretek. HEFOP/ /22 Tartalomjegyzék Szerződéskötés folyamata Támogatási szerződés.
A „VÉD” jegy mint a szellemi tulajdonvédelem fontos eszköze Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Nemzeti Védjegy Osztály Szép Erika.
A tájvédelmi szakhatósági közreműködés 166/1999. (XI.19.) Korm.rendelet szerinti korábbi gyakorlat Kardos Mária Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság 2014.
Környezeti elemek védelme II. Talajvédelem KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek.
A tervezési munka előkészítése és folyamata
TÁMOP /1-2F Méréstechnika gyakorlat II/14. évfolyam A környezetterhelés következményei.
TÁMOP /1-2F Környezetvédelmi gyakorlatok 11. évfolyam Környezeti hatástanulmány készítése egy gyakorlati példán keresztül Fürchtné Mayer.
A FAVI-ENG rendszer Felszín Alatti Víz és Földtani Közeg Nyilvántartási Rendszer (FAVI) Engedélyköteles tevékenységek információs alrendszer (ENG) 2008.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Növekedési Hitelprogram – a második szakasz eredményei Pulai György Hitelösztönzők főosztály vezetője január 14. Elemzői.
Előadó:Forgács Zoltán Számvitel-szervezési és Ellenőrzési Osztály - osztályvezető Raiffeisen Bank Zrt Számviteli Tudástár kialakítása a Raiffeisen.
Kétszakaszos eljárások V szeptember 15-től hatályos Kbt. alapján.
A Z ÖSSZEVONT TELEPÍTÉSI ELJÁRÁS. Sajátos jogintézmény alkalmas több önálló – építési engedélyezést megelőző – hatósági engedélyezés kiváltására és.
A katasztrófavédelem és a vis maior események Zelei László tű. alezredes polgári védelmi felügyelő 20/
ADR 2017.
Az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központ
TÁMOGATÁSOK ÁLLÁSKERESŐKNEK
T Á J É K O Z T A T Ó a rekultivációs projekt előrehaladásáról KEOP-7
ETS-létesítményeket, EU-ETS hitelesítőket
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumhoz tartozó szakképzések jelenlegi helyzete Bazsáné Dr. Szabó Marianne osztályvezető Kutatási, Oktatási és.
Tájékoztató a 2020-as felsőoktatási felvételi eljárásról
Előadás másolata:

Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §

Folyamatban lévő eljárások KHV a korábbi szabályozás szerinti KHV előkészítő szakasza folyamatban van előkészítő szakasza folyamatban van R. 28. § (1) előkészítő szakasza részletes KHT előírásával zárult le, de azt még nem nyújtották be előkészítő szakasza részletes KHT előírásával zárult le, de azt még nem nyújtották be R. 28. § (2) részletes szakasza folyamatban van részletes szakasza folyamatban van R. 28. § (3)

előkészítő szakaszban lévőknél A korábbi KHV szabályozás szerinti eljárás folytatása, és befejezése a korábbi szerint, ha nem (lenne) szükséges részletes KHT előírása befejezése a korábbi szerint, ha nem (lenne) szükséges részletes KHT előírása R. 28. § (1) a) befejezése az új szabályozás szerint, ha szükséges (lenne) részletes KHT előírása befejezése az új szabályozás szerint, ha szükséges (lenne) részletes KHT előírása R. 28. § (1) b)

részletes KHT benyújtására kötelezetteknél A részletes KHT benyújtása után az új szabályozás szerint KHV eljárás lefolytatása a csak 1. vagy csak 3. mellékletben szereplőknél KHV eljárás lefolytatása a csak 1. vagy csak 3. mellékletben szereplőknél R. 28. § (2) a) összekapcsolt eljárás lefolytatása az 1. és 2. mellékletben is, illetve a 2. és 3. mellékletben is szereplőknél összekapcsolt eljárás lefolytatása az 1. és 2. mellékletben is, illetve a 2. és 3. mellékletben is szereplőknél R. 28. § (2) b)

részletes szakaszban lévőknél A korábbi KHV szabályozás szerinti eljárás folytatása, és általában befejezése a korábbi szabályozás szerint általában befejezése a korábbi szabályozás szerint R. 28. § (3) a), ba), bb) az új szabályozás szerinti összekapcsolt eljárás második szakaszának lefolytatása környezetvédelmi engedélyre való jogosultság megállapítása esetén az új szabályozás szerinti összekapcsolt eljárás második szakaszának lefolytatása környezetvédelmi engedélyre való jogosultság megállapítása esetén R. 28. § (3) bc)

Folyamatban lévő eljárások EKHE A korábbi EKHE szabályozás szerinti eljárás folytatása R. 28. § (4)