VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
VIIII. Szalvéta bemutató
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Kis Angyalkák.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Kis Angyalkák.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
Rózsa!.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Szép napot.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
mint ami mások szerint szükséges!
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Minden nap.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
JÓ REGGELT !.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
A következő dián még van pár információ.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
VARGA RÓBERT ONLINE MARKETING SZAKÉRTŐ MARKETINGOKOSAN.HU BUDAPEST, JÚNIUS 9. Generációs hidak építése az online világban.
Előadás másolata:

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT

Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra felvett hiteledet Tanittasd gyerekeidet Utazz, láss világot Alapozd meg nyugdijadat Méltósággal menj nyugdijba VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT 2012 LEGYEN A TE ÉVED

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Egyszeri 59 $ tagsági dij Nincs havidij Könnyü duplikáció Azonnali Globális szponzorálás Ingyenes weboldal Globális Üzlet Épités

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT TERMÉKEINK Ultamex online oktatási vállalat, amely segit kielégiteni a világszerte növekvő információ igényt, az otthonról végezhető üzlet épitéséről. Az Ultamex létrehozott egy 5 csillagos könyvtárat letölthető könyvekből, információkból, melyek választ adnak például arra, hogyan készits weboldalt, hogyan reklámozz a közösségi oldalakon stb. viszonteladói jogot adva, ezen értékes eszközök értékesitésére.

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Emberek segitenek Embereknek világszerte Ü Z L E T T E R I V

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT 4 féle jutalék Gyorskezdési Bónusz “Mex-t” titulus Vezetői Klub Matching Bónusz

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT első direkted után 5 $ bónusz második direkted után 10 $ bónusz harmadik direkted után 15 $ bónusz negyedik direkted után 5 $ bónusz ötödik direkted után 10 $ bónusz hatodik direkted után 15 $ bónusz Újra és Újra és Újra Gyorskezdési Bónusz Személyes Szponzoráltak

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Vezetői Klub Személyes Szponzoráltak Dream Club: 10 Direkt Passion Club: 20 Direkt Vision Club: 100 Direkt Mission Club: 50 Direkt

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Mindenki a feeder-ben kezd, az első szabadon álló üres pozición. Kétféleképp lehet végigmenni a feeder-en -Szponzorálsz hármat és azonnal bemész a Mex1-be és ezzel együtt megkapod a GYORSKEZDÉSI BÓNUSZOKAT -Nem szponzorálsz és hagyod, hogy a rendszer dolgozzon neked, ez időbe telik FEEDER TE

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Amikor személyesen szponzorálsz új tagokat, ők állandóan követnek téged a programban ejtő- ernyős ejtő- ernyős FONTOS! A vezetői bónusz csak akkor jár, ha a MEX-ben vagy Szponzor követés A s z oft ver megkeresi a szponzort és elhelyezi ugyanabba a Mex -be. Ha a szponzor még nincs ebben a Mex - ben, a szoftver megkeresi az első üres helyet az alsóvonalban, ahol a Mex nyitott. Amikor a szponzor utoléri az új tagot a Mex-en, alsovonala újra követi őt.

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT 350 $ jutalék Mi segitünk neked, hogy Mex-elve légy Látni fogsz U-HELPER - eket, segitenek neked bezárni a Mex -eket Amikor 10 tag követ téged a te Mex1 -edbe ! "MEX -elve “ leszel és automatikusan mész a Mex2 -be. Minden alkalommal, amikor egy tag bemegy a te Mex 1-edbe, $ kaps z valós időben ! Minden alkalommal, amikor “Mex-elve” vagy, 3 új poziciót kapsz vissza a feederbe MEX 1

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Te a Mex1 -ben vagy és 10 tag tölti a Te Mex -edet, ami 35 $ b ó nus zt hoz létre Te 3 új klón poziciót kapsz minden harmadik tag után, aki bemegy a Te Mex -edbe $35 Az új poziciók töltik a feeder t MEX 2 $350 MEX 1 Áttekintés 3 Ingyenes pozició

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT 11 50$ jutalék Mi segitünk neked, hogy Mex-elve légy MEX 2 Amikor 10 tag követ téged a te Mex 2-edbe ! "MEX -elve “ leszel és automatikusan mész a Mex 3-ba. Minden alkalommal, amikor egy tag bemegy a te Mex 2-tődbe, $ kaps z valós időben ! Minden alkalommal, amikor “Mex-elve” vagy, 3 új poziciót kapsz vissza a feederbe Látni fogsz U-HELPER - eket, segitenek neked bezárni a Mex -eket

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 2 Áttekintés Te a Mex 2-ben vagy és 10 tag tölti a Te Mex -edet, ami 115 $ b ó nus zt hoz létre Te 3 új klón poziciót kapsz minden harmadik tag után, aki bemegy a Te Mex -edbe $115 Az új poziciók töltik a feeder t 6 Ingyenes pozició 1150$ MEX 3

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 3 Amikor 10 tag követ téged a te Mex3 -edbe ! "MEX -elve “ leszel és automatikusan mész a Mex4 -be. Minden alkalommal, amikor egy tag bemegy a te Mex 3-adba, $ kaps z valós időben ! Minden alkalommal, amikor “Mex-elve” vagy, 3 új poziciót kapsz vissza a feederbe Látni fogsz U-HELPER - eket, segitenek neked bezárni a Mex -eket 3550 $ jutalék Mi segitünk neked, hogy Mex-elve légy $

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 3 Áttekintés Te a Mex 3-ben vagy és 10 tag tölti a Te Mex -edet, ami 35 5 $ b ó nus zt hoz létre Te 3 új klón poziciót kapsz minden harmadik tag után, aki bemegy a Te Mex -edbe $355 9 Ingyenes pozició Az új poziciók töltik a feeder t MEX $

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 4 Amikor 10 tag követ téged a te Mex 4-edbe ! "MEX -elve “ leszel és automatikusan mész a Mex 5-be. Minden alkalommal, amikor egy tag bemegy a te Mex 3-adba, $ kaps z valós időben ! Minden alkalommal, amikor “Mex-elve” vagy, 3 új poziciót kapsz vissza a feederbe Látni fogsz U-HELPER - eket, segitenek neked bezárni a Mex -eket 7550 $ jutalék Mi segitünk neked, hogy Mex-elve légy 75 50$

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 4 Áttekintés Te a Mex 4-ben vagy és 10 tag tölti a Te Mex -edet, ami 35 5 $ b ó nus zt hoz létre Te 3 új klón poziciót kapsz minden harmadik tag után, aki bemegy a Te Mex -edbe 12 Ingyenes pozició $755 Az új poziciók töltik a feeder t MEX 5

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MEX 5 Amikor 10 tag követ téged a te Mex 5-ödbe ! "MEX -elve “ leszel! Minden alkalommal, amikor egy tag bemegy a te Mex 5-edbe, $ kaps z valós időben ! Minden alkalommal, amikor “Mex-elve” vagy, 3 új poziciót kapsz vissza a feederbe Látni fogsz U-HELPER - eket, segitenek neked bezárni a Mex -eket $ jutalék Mi segitünk neked, hogy Mex-elve légy $

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Áttekintés Te a Mex 5-ben vagy és 10 tag tölti a Te Mex -edet, ami $ b ó nus zt hoz létre Te 3 új klón poziciót kapsz minden harmadik tag után, aki bemegy a Te Mex -edbe 15 Ingyenes pozició Az új poziciók töltik a feeder t $ $

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT SUPER MEX-ELVE VAGY!

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT MATCHING BÓNUSZ MEX 1 SZPONZOR BÓNUSZ 20% 70 $ A DIREKT JEID UTÁN MEX 2 SZPONZOR BÓNUSZ 20% 230 $ A DIREKTJEID UTÁN MEX 3 SZPONZOR BÓNUSZ 20% 710 $ A DIREKTJEID UTÁN MEX 4 SZPONZOR BÓNUSZ 20% 1430 $ A DIREKTJEID UTÁN MEX 5 $ SZPONZOR BÓNUSZ 30% 6465 $ A DIREKTJEID UTÁN A KLÓN POZICIÓK UTÁN IS JÁR A MATCHING BÓNUSZ FIGYELEM! A SZPONZOR B ÓNUSZ AKKOR JÁR, HA MEX -BEN VAGY

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT Nem szükséges szponzorálni DE ha gyorsabban akarsz “Mex-elt” lenni, akkor Szponzorálj....Szponzorálj.....Szponzorálj A döntés a tiéd... Te vagy a Főnök! Itt az ideje, jó időben jó helyen legyél Te is

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT CSATLAKOZZ HOZZÁNK MOST FANTASZTIKUS MARKETING ESZKÖZÖK

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT KÖSZÖND MEG ANNAK, AKI TÉGED MA IDE MEGHIVOTT Itt egy ajándék egyszeri 59 $-ért, ami megváltoztathatja életedet!