Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
Advertisements

AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Jutalék Terv.
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Példa Ft kölcsön esetében: Tehát azonos futamidő alatt és azonos összeg esetében a havi részlet nem növekvő hanem csökkenő összeggel!
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
K&H trambulin tapasztalatok
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió

Az elérhatő Franchise Meghívlak a világ legnagyszerűbb Rendszeréhez! Ez egy 100% -ban Magyar rendszer! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Segítség neked 4 lépcsőben már fel tudsz jutni Te választhatsz 4 induló csomagból Ha felértél 4 hetente fix bevételed van Mi van a név választás mögött? HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Minden az Interneten működik A lehetőségek mindenkinek azonosak A megszerezhető jogok, pozíciók, leginkább a Franchise rendszerre jellemzőek A rendszer számos szolgáltatással fog bővülni Miért Virtual Franchise? HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Ez egy valóban egyedi rendszer! Itt akkor is sikeres lehetsz Ha kevés a tőkéd… Ha nem akarsz kockáztatni… Ha azonnal szeretnél folyamatos jövedelmet Indulj az elején, onnan ahonnan tudsz és érj fel 4 vagy maximum 7 lépcsőben HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Egy szervezett önfinanszírozó program ahol: Azt szponzorálod akihez csatlakozol A webirodádban helyetted adminisztrál a rendszer Előre eldöntheted milyen csomaggal indulsz Bárhol indulsz ugyan oda érsz, esetleg több lépcsőben Amennyivel indulsz, akik követnek optimálisan ők is annyival indulnak ( nem feltétel) HelpforYou Virtual Franchise A rendszer működési elve! 1.

Az elérhatő Franchise Teljesen más mint amit eddig láthattál, mert: A program a Te lehetőségedhez szabott Nincs áttétel ami csökkentené a bevételed Azonnal bevételed van Nem kell hálózatot építened, csak az ingyenes piackutató űrlapot népszerűsítened Minden egyéb marketing munkát a rendszer végez el helyetted Speciális Franchise jogot szerzel HelpforYou Virtual Franchise A rendszer működési elve! 2.

Az elérhatő Franchise Regisztrálj felhasználóként a rendszer hivatalos oldalán Iratkozz fel a hírlevélre Küld el a HelpforYou Virtual Franchise űrlapot Nyiss egy ingyenes Moneybookers számlát Rendeld hozzá a bankszámlád Utalj rá 1 000,-Ft, vagy 2 000,- Ft– ot Kezd az elején! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise órán belül üzenetet kapsz a felhasználói fiókodra Elkészült a Webirodád Ott minden információt látsz a további teendőkről Ahogy elindultál, azonnal építheted a csoportod A kapott kódoddal a lehető legtöbb partnert hívd el a Piackutató űrlap kitöltésére Az éles indulásig töltsd fel a számlád, a webirodádban látni fogod kit szponzorálsz Minden meghívottadtól kérd azt amit te is tettél További lépések! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Onnan indulsz ahonnan tudsz, te döntesz 4 csomag áll a rendelkezésedre Standard 400,-Ft Easy 650,-Ft Optimum 950,-Ft Big 1 500,-Ft Mennyibe kerül ÍGY? HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise A rendszer alapvetően az 1 500,-Ft indulóval számol Ez a klasszikus 1. lépcső, majd 2 300,-Ft 3 000,-Ft 6 000,-Ft Franchise jogot szereztél Az egyes szintek! HelpforYou Virtual Franchise Ha nem az 1 500,-Ft - ról indulsz, az egyes lépcsőkön egyenként felfele haladva el kell jutnod a 6 000,-Ft ig

Az elérhatő Franchise Indulhatsz Standard, Easy, Optimum, vagy Big csomaggal Korlátlan számban hívhatsz meg partnereket Csak a Piackutató űrlap kitöltésére kell hívnod partnert A rendszer alapesetben egymásra épülő 4 szinten visz végig! HelpforYou Virtual Franchise HelpforYou TE Szponzoráltad 1. Meghívottad 2. Meghívottad 3. Meghívottad 4. Meghívottad

Az elérhatő Franchise Mindenki azzal a csomaggal indul amit választ Az 1. meghívottad lesz a szponzorod, a Direkted A 2. meghívottad azt szponzorálja, akihez te csatlakoztál A 3. meghívottad, és azt követően mindenki ismét téged támogat a TE Direkted lesz Így lesz végtelen mélységből Direkted, szponzorod Szponzorálási szabály! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Hálózatban ez így néz ki! HelpforYou Virtual Franchise TE Szponzoráltad 1. Meghívottad 2. Meghívottad 3. Meghívottad 4. Meghívottad HelpforYou

Az elérhatő Franchise Mert így egy hiperaktív, és nem statikus hálózat épül Mert ettől lesz végtelen mélységből szponzorod Mert így lesz progresszíven növekvő passzív jövedelmed Miért Így? HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Ha szponzor díjad érkezik, ezt jelentsd le a webirodádból A Piackutatásra hívj mindenkit, engedd, hogy a rendszer építse tovább Mérd fel a helyzeted, és kérj előzetes számolást Semmilyen időbeni korlátod nincs Az utolsó kivételével, minden díj egyszeri A 6 000,-Ft 4 hetente fizetendő a szponzoráltadnak Amit tudnod kell! HelpforYou Virtual Franchise És még egy!

Az elérhatő Franchise A 6 000,- Ft díjjal együtt a rendszernek ki kell fizess 4 000,- Ft Franchise díjat Ezt is 4 hetente kell Mind két fizetés automatára állítható a Moneybookers számlán A Franchise díjról számlát kapsz A Franchise díjért extra jogosultságokat, és kedvezményeket kapsz. Ilyenek pl. Ingatlanértékesítés, hitel, befektetés…stb Minden bevételed felett önállóan rendelkezel Amit tudnod kell még! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise Nem hálózatépítésre, piackutatásra hívsz meg partnereket Az űrlapkitöltése kötelezettség mentes A rendszer már innen követi, kik a partnereid Alapból kap mindenki ajánlatot a havi megtakarítására El kezd virtuálisan épülni észrevétlenül egy hálózatod Akár 400,-Ft al indulhatsz 4 szinten már eljuthatsz a Franchise joghoz Minden díj, az utolsó kivételével egyszeri díj Nem vagy időben korlátozva Ha van 2 partnered akár semmi további teendőd nincs Mindent a rendszer működtet NEKED! Folyamatosan nő a havi bevételed Összegzés! HelpforYou Virtual Franchise

Az elérhatő Franchise „Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Henry Ford Használd ki a Virtual Franchise exkluzív előnyét hogy célba érj! HelpforYou Virtual Franchise