Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Munkaerő-felvétel.
Advertisements

A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Egészségügy Intézmények Kontrollingja
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
BEVEZETÉS A HUMÁN ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBE
ÜZLETI TERVEZŐ RENDSZER MÁRKAKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
Az állást kereső kerületi lakosoknak nyújtott szolgáltatások a Baross utcai munkaügyi kirendeltségen és a Kesztyűgyári állásbörzéken Szakmai gyakorlat.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Üdvözlöm Önöket! Netteam-DMS ONE Zrt Infopark sétány 1.
Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,
Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,
Vállalati EEM. Vezetési orientációk változása Termelés Értékesítés Marketing Stratégia Minőség Emberi tőke Tudástőke idő.
Emberierőforrás-ellátás
Szállodavezetés és gazdálkodás I. „Szállodák tevékenységei”
Karrier és tudásmenedzsment a VIP Humánpolitikai Rendszerben
Pepper Rendszerház Zrt.
12. Kulturális önszerveződés, önkéntesség
„Ausztria, a jó szomszéd” Vállalkozzunk Ausztriában!
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
E-beszerzés Bravo csoport.
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Humánkontrolling Kiélezett verseny→ legjobb munkaerő
Stratégiai kontrolling az egészségügyben
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
HR-klub február 16. Előadó: Hegedűs Márta Értékteremtő szolgáltatói kultúra HR eszközökkel.
HUMÁN KONTROLLING.
Partners Hungary Alapítvány A Partners for Democratic Change International tagja Civil stratégia előkészítő kerekasztal november 5. Szolnok.
Az Euro One Számítástechnikai Rt. Egy távmunka-projekt bevezetésének tapasztalatai Vass Gábor gazdasági igazgató Euro One Számítástechnikai Rt December.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
Emberi Erőforrás Menedzsment Kiválasztás - Alkalmazás
Emberi Erőforrás Menedzsment Stratégia, politika, tervezés az emberi erőforrások menedzsmentjében EEM. 02.
Vállalati emberi erőforrás menedzsment
Az EEM helye a menedzsmentben
Tananyag -koncepció. Célcsoport – céltevékenység Középiskolai tanulók A projekt keretein belül 1 -1 e-learning tananyagcsomagot.
Rövidtávú feladatok A tankönyvírás – e-learning anyag összeállítása.
Miért pont Magyarország? avagy Hogyan szerezzünk külföldi befektetőt?
Vállalkozói készségek fejlesztése
Karrierlehetőségek a multiknál
Kismértékben javuló kilátások A magyar vállalkozások üzleti helyzete és várakozásai Az MKIK GVI áprilisi vállalati konjunktúra felvételének eredményei.
Vállalatgazdaságtan a gyakorlatban Bevezetés. 2 Követelmények  8:30-10:25  8:30-9:15.
MegaService Europe Kft
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
Munkaköri leírás, Markov analízis
Körmöczi Márta Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Munkaerőbiztosítás II. TOBORZÁS
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Hatékonyság. Ügyfélközpontúság. Modernizáció. Diplomás pályakezdők kiválasztása és beillesztése a MÁV csoportnál Kiss Mária Humánerőforrás fejlesztés vezető.
MegnevezésKft Zrt. Nyrt.SzövetkezetEgyéniKktBt Alapítók számaMin. 2 (1)Min. 5 (1) Min. 51Min. 2 Felelősség jellegeKorlátolt korlátlan Korlátlan és egyetemleges.
Auditjelentés Személyes és bizalmas Jelen dokumentum bizalmas pénzügyi és technikai információkat tartalmaz. Jelen dokumentum - akár részleges - reprodukciójának.
Duális képzés „kecskeméti” modellje és tapasztalatai
A vállalkozások jogi környezete
Kérdések VIZSGÁHOZ. VÁLLALKOZÁSI FORMÁK Mi szükséges egy üzleti vállalkozás sikeréhez? Hasonlítsa össze a Kft-t és a Bt-t, mint vállalkozási formát! Melyiket,
Modus -Vitalae Gazdasági Tanácsadó Kft. „Pénzügyek-másként, mint eddig”
Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Növekedés a tőzsdével ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel
Biyovis a mi üzletünk.
K&H a családi vállalatok bankja
Lear Corporation Magyarország Kft.
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése és tapasztalatai a KKV szektorban Oldal Zoltán vállalati tanácsadó Gy-M-S Kereskedelmi és Iparkamara KKV vezetők.
Első vállalati tapasztalatok az EU felvétel után
Kérdések a második zh-hoz
Cégalapítás Ukrajnában
Kompetencia menedzsment 4. Modul BGF
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
SEEM alapok.
Előadás másolata:

Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!

Cégalapítás Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy Magyarországon egy cég létrejöttéhez számos dokumentumot kell beszerezni és benyújtani a különböző hatóságokhoz. Cégünk vállalja külföldi és belföldi személyeknek, cégeknek a teljes körű ügyintézést, az ügyvédi alapító okirattól a cégbírósági bejegyzésig.

HR tevékenység A leendő és a már működő vállalatoknak - vállalkozásoknak kidolgozzuk a teljes körű HR stratégiát. (Optimális munkerő-létszám tervezése, toborzása, kiválasztása munkakör - specifikusan.) Meghirdetjük az aktuális állásajánlatokat, elvégezzük a teljes körű „tesztelést”, az enneagram segítségével teljes körű személyiségi tesztet végzünk, kiválasztjuk a legmegfelelőbb munkaerőt az adott pozícióra és beléptetjük cégéhez.

Könyvelés, adótanácsadás Minden olyan pénzügyi, könyvelési hátteret igénylő feladatot ellátunk, melyre Ön nem szeretne időt fordítani vagy nincs lehetősége rálátni.