SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
B.L.C. Tanácsadó Kft 1.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
1 Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?
Karrier.
Előadás másolata:

SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."

Mit kell tudni róla? 1998 óta (13 éve ) 190 országban működik. Webáruház és aukciós oldal kapcsolódik hozzá. A feladatunk ezeken az oldalakon eladást generálni. Az eladások után hálózati rendszerben JUTALÉKOT fizet. Ingyenes, nincs havi díj.

Honnan jön a pénz? JUTALÉK Közvetlen jutalék (A) Executive Pool (EA) Pay-per-Action (A) Co-sponzor jutalék ECA jogdíj (EA) VersaPoints Matching (TL) Wave3 - Autósmatrica BÓNUSZ, NYEREMÉNY E365 – az egy napon indultak közötti verseny Daily Grand – napi ajándéksorsolás Pick-the-Price (PTP) – (tippverseny az aukciós oldalon) W3 – esély 250$ nyereményre

Példa a jutalékszámításra Ha a rajtad keresztül kel el, akkor kapsz: 336 VP (VersaPontot – ezt gyűjtjük) $ 2,02 DC (Affiliate) $ 1,79 EP (Executive Affiliate) $ 0,67 CSC (Co-szponzor) $ 4,48 CV (összes jutalék ) Vételár:34,50 $ Kiskereskedelmi ár: $ 54,00 Megtakarítás: $ 19,50 (36%) Cikkszám: Hajók Feladó: AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Állapot / Status: Új / készleten

Hálózat nélküli munka Ha nem érdekel a hálózatépítés, nem akarsz foglalkozni senkivel, akkor is kereshetsz! Ha a regiző teljesítménye az átlagon belül van, 5%(plusz vagy mínusz), akkor keresel $ 1.50 per regisztráció. Ha a regiző teljesítménye az átlagon kívül van 5%, de legfeljebb 20%- (plusz vagy mínusz), akkor keresel 0,50 $ per regisztráció. Ha a regiző teljesítménye az átlagon kívül van 20% (plusz vagy mínusz), nem kerül bónusz kifizetésre. EXTRA BÓNUSZ: # Keress egy további 0,50 $ bónuszt, ha a regisztráló az Egyesült Államokban vagy Kanadában él. # Keress egy további 8,00 $ bónuszt, ha a regisztráló elérni a Team Leader rangot 90 napon belül. Team Leader

Pénzmozgások VÁSÁRLÁS Belső egyenlegből TC ill. MRP pontokkal Kívülről internetes vásárlásként: KIFIZETÉS Postai csekk PayPal Saját bankkártya (20$ jutalék után)

Mit tegyél? Olvass! Hirdess! Kommunikálj! Olvasgass az SFI oldalán! Olvasd el a javasolt anyagokat, és olvasd el a tagok tanácsait, a kérdéseikre adott válaszokat is. Tanulj ezekből! Hirdess! Adj fel legalább 5-10 ingyenes hirdetést naponta! Ha lejárnak, add fel őket újra. Kommunikálj! Mindig kommunikálj az alsó vonaladdal. Ez nagyon fontos, ez a te dolgod. Válaszolj a kérdéseikre gyorsan, figyelj az eredményeikre, építs egy csapatot! Kommunikálj a szponzoroddal! Figyeld a munkáját, kérdd a segítségét, tapasztaltabb nálad, csak együtt lehettek sikeresek. Jó munkát, gyors eredményt kívánok !