Az Albacomp Története.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
Advertisements

Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást.
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
Klein Dávid.
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
Osztálytalálkozó
MÉHES LÁSZLÓ ÉLETKÉPEK.
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
A felnőttképzési tevékenység, és annak az alakulása egy Kulturális és Szabadidő Központban Konzulens tanár:Készítette: Simándi SzilviaPalla Melinda TanársegédIII.andragógia.
A Formula-1 világa.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Dwyane Wade. Élet története 1978 január 17.-én született Chicagóban. Nem volt könnyű gyerekkora. Szülei elváltak, bátyától elszakították. Édesapjával.
Az Egri Vízilabda Klub útmutató támogató szervezetek részére.
Marosits József.
Jelentősebb eredményei:
A leány kézilabda utánpótlás szegedi helyzete
E-számlázás Veszprém Lengyel Tibor elnök-vezérigazgató Euroexpert Holding zRt elnök Magyar Könyvelők Országos Egyesülete
A Föld Éve OSZVALD T.: Az elmúlt 15 év 15 év a felszínmozgások, partfalomlások elleni védekezésben Oszvald Tamás főosztályvezető-helyettes Magyar.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Makovecz Imre ( ) Kossuth-díjas építész, a magyar organikus építészet egyik képviselője. A Magyar Művészeti Akadémia alapítója, örökös.
Tájékoztató az R programról pszichológusoknak. A programról Az R egy nyílt forrású statisztikai és grafikai környezet, egyben programozási nyelv, amelynek.
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
Veszettség elleni védekezés tapasztalatai Magyarországon
Szigorlati képanyag a kiegészítő képzésben résztvevők számára. V. rész AZ „ÚJ MŰVÉSZET” tavasza.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Teniszcsillagok.
Készítette: Béleczki András
Tartalom Csoportok – Csapatok Rövid történet, eddigi sikerek Képek.
Fényképek: 640x480!.
Vincze Tibor életrajza
„Mielőtt belekezdesz, konzultálj az orvosoddal”
Alba Regia Sc. Székesfehérvár
Mezőkövesdi Kézilabda Club
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
Varga Mátyás (vamqaai.elte) UEFA Bajnokok Ligája Bemutató…
A délszláv válság.
A program az Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete TÁMOP / , a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó.
Üzleti Szakközépiskola 12. A osztály "Azokért élünk, akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. A jövőnek élünk: a szépért s jóért, amit.
Az EU és Kelet-Közép-Európa. Kezdetek Visszatérés Európába? rendszer váltások Közép- Európában Első reakció: –EBRD (1989. július Párizs)-G7 csúcs.
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
1/171/17 Nem csak átmeneti jelenség. A szakképzés csökkenő hozamának okai Magyarországon november 3. Kézdi Gábor Közép-európai Egyetem (CEU) és MTA.
Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,
Demográfiai - társadalmi tükör, 2010 Hazai és európai tendenciák
Közösség és mentálhigiéné – Eszmecsere a közösségi lelki egészségfejlesztésről Török Péter 2013.március 26.
A kortárs művészet kérdései
MultiMOL, avagy a regionális multivá válás folyamata a MOL-nál március 6. Jerkovits Éva, Pál Zsófia.
A doktori képzés eredményessége Rövid beszámoló a kapott adatok tükrében ODT Tanácsülés, április 15. Varga Balázs.
1998 Almássy Endre Liebe Pál
Pécsi EAC Vívószakosztály - bemutatkozó anyag -. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek!
Osztálytalálkozó május Tóalmás.
Privatizáció és liberalizáció az energiaiparban, veszteségek és lehetőségek a bányaiparban Holló Vilmos vagyongazdálkodási igazgató Balatongyörök, 2006.
Nagy Gábor Mosonmagyaróvári VSE Elnök, edző. A kezdetek Az egyesület 1993-ban alakult, baráti társaság által 1999: megérett az igény a versenyszerű evezés.
Az ELTE Informatikai Kar és a FÖMI Távérzékelési Központ kapcsolata : Műhold-felvétel kiértékelő rendszer komponenseinek kifejlesztése (tervezés.
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
A mi földink.
B olyai Club O szlopos T agja Nova. B olyai Club O szlopos T agja Idén is - mint mindig - igyekszünk megköszönni a megköszönhetetlent. Ezért találtuk.
Real Madrid.
Cristiano Ronaldo pályafutása
AvEnGarde VSE és Vállalkozók SE közös sportbemutató Ászár Jászai Mari Általános Iskola.
Sportok Dunaújvárosban
Almási-Szabó Marcella Tímea - sportmasszőr
Pákozd és környéke baráti társaság
A mennyiségből a minőségbe – az MKOSZ stratégiai terve
Biros Péter.
Pákozd és környéke baráti társaság
Előadás másolata:

Az Albacomp Története

Története A klub 1951-ben alakult meg Székesfehérvári Építők néven, az NBII-es bajnokságot megnyerő MDSE jogutódjaként. A gárda kezdetben középcsapatnak számított az NBI-ben , ám 1966-ban kiesett a másodosztályba. Két évvel később sikerült ugyan a visszajutás, de megkapaszkodni nem tudott az Építők, csak az 1974/75-ös újbóli élvonalbeli szereplés során. Ekkor a társaság három idényt töltött a felsőházban. Az 1980/81-es szezont már Alba Regia Építők néven kezdte a klub, de olyannyira nem tudott meghatározó szerepet vállalni az élvonalban, hogy kétszer is kicsúszott onnan. 1992-ben ismét névváltáson esett át a csapat, miután a vezetők új főszponzorra találtak az Albacompban. A cég színrelépésével új időszámítás kezdődött Fehérvárott. A csapat évről-évre erősebb lett, az elvárások pedig fokozatosan komolyodtak. Ennek első kézzel fogható jele az 1995/96-os bajnoki bronzérem volt, ami további hajtóerőt jelentett. Ezt követően a magyar mezőny első számú alakulatává nőtte ki magát a csapat, amit a három bajnoki cím és a két Magyar Kupa elsőség igazol.

A csapat eredményei Magyar bajnok (3-szor):1997/1998, 1998/1999, 1999/2000 Kupagyőztes (3-szor):1998, 1999, 2000

A csapat eredményei 2000 után 2000/2001: NB/1 6.helyezett 2001/2002: NB/1 5-8. helyezett 2002/2003: NB/1 3. helyezett 2003/2004: NB/1 3. helyezett 2004/2005: NB/1 3. helyezett 2005/2006: NB/1 2. helyezett 2006/2007: NB/1 6. helyezett 2007/2008: NB/1 3. helyezett

Bajnokcsapatok játékos keretei 1997/1998: Robert Shannon, Dávid Kornél, Lance Blanks, Halm Roland, Góbi Henrik, Matus Gábor, Bodrogi Csaba, Sajni Balázs, Baumgartner Balázs, Gémes Levente, Csaplár Nagy Arnold, Béres Gábor, Posch Dániel, Képli Péter 1998/1999: Képli Péter, Sajni Balázs, Gémes Levente, Anthony Maroney, Nate Wilbourne, Robert Shannon, Baumgartner Balázs, Albert Karner, Matus Gábor, Halm Roland, Posch Dániel, Varga Roland 1999/2000: Robert Shannon, Gémes Levente, Bojan Lapov, Godena Ferenc, Bacsa Péter, Polster Péter, Matus Gábor, Varga Roland, Boros Zoltán, Halm Roland, Dávid Kornél, Chad McClendon -pirossal a meghatározó játékosok nevei vannak kiemelve

Az Albacomp csapatáról képek

Az Albacomp és Paks meccse

Nagy nevek a palánk alatt

Az egyik legnagyobb fehérvári ász, Robert Shannon

Paksi csata Gulyás Robival

Thomas Kelly és Simon Balázs harca a Tiszaligetben

A Vadkakasok elleni Spivey betörés

Góbi Ricsi a Moszkva játékosaival küzd, amikor még a csapat ilyen rangos ellenfelek ellen játszott

A tavalyi esztendő legjobbja (bal oldal) Cory Bradford és a maiak egyik legjobbja (jobb oldal) Bam Doyne

Chad McClendon a gyűrűn a 2008-as Albacomp-Falco derbin

Tömegjelenet a palánk alatt (Albacomp-Körmend rangadó)

Tartalom Az Albacomp története Az eredmények A bajnok csapatok névsorai Archívum képek és új képek