Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel."— Előadás másolata:

1 VETÉLKEDŐ

2 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel ott. Mi a teendő? H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel ott. Mi a teendő?

3 2.kérdés Egy csapatból egyszerre hány kiállítást lehet mérni? a., bármennyit b., hármat c., kettőt d., négyet

4 3.kérdés Mekkora megengedett legkisebb pályaméret (hossz – szélesség)?

5 4.kérdés Mit kell ítélni akkor, ha V8-as játékos sorozatos szabálytalanság miatt késleltetett 2’-es büntetést kap, de a labda az ellenfélnél marad, majd ismét sorozatos szabálytalanságokat követ el a V8-as játékos?

6 5.kérdés Mikor és hol készült a felvétel?

7

8 6.kérdés És ez?

9

10 7.kérdés  Ki nyerte a 2004/2005-ös OBI-es férfi magyar bajnokságot?

11 8.kérdés Eddig pályafutása során hány gólt ütött a Fekete Ló színeiben Németh Péter (Pöty)? Csak a bajnoki meccseket számolva!

12 9.kérdés Hány brazil labdarúgó nyerte meg eddig az Aranylabdát?

13 10.kérdés Hány olimpiai aranyérmet nyertünk 2004-ban Athénban?

14 11.kérdés Ki dobta (és hány pontot) a második legtöbb pontot egy NBA alapszakasz meccsén?

15 12. kérdés Mi a közös a következő sporttolókban? Andre Agassi Martina Navratilova Ian Thorpe Zinedine Zidane Michael Schumacher

16 13.kérdés Melyik film(ek) nem a baseball- ról szól? A nagy csapat Mr. Baseball Mr.3000 Micsoda csapat Minden héten háború Zsákolj, ha tudsz!

17 13+1 Tétmeccsen hány kiállítást kaptam eddig az OBII-ben és az OBIII-ban ? Tétmeccsen hány kiállítást kaptam eddig az OBII-ben és az OBIII-ban ?


Letölteni ppt "VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések