Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mezőkövesdi Kézilabda Club

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mezőkövesdi Kézilabda Club"— Előadás másolata:

1 Mezőkövesdi Kézilabda Club
Készítették: Pap Mariann Bondár Edina Kun Orsolya Kiss Tamás Sportszervező szak III. Évfolyam 2008

2 Főmenü 1. Általános adatok 6. A klub célközönsége 2. Megjelenés 7. A csapat bemutatása 3. A klub története 8. A csapat utaztatása 4. Kiemelt támogatóik 9. Magico Ultras 5. A klub marketing tevékenysége

3 Általános adatok Mezőkövesd Észak-Magyarországon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. A város egyik büszkesége az NB/1-es kézilabda club.

4 Szervezeti felépítés A klub székhelye: 3400 Mezőkövesd, Kavicsos tó út 9. Elérhetőségei: Klub neve: Mezőkövesdi Kézilabda Club Alapítási év: 1993

5 Szervezeti felépítés Színe: piros-fehér Elnök: Holdoner István
Szakosztályvezető: Tóth Mihály Edző: Rosta István Technikai vezető: Tóth Mihály

6 Megjelenés Megjelenés
A klub nem rendelkezik különleges, egyedi emblémával és címerrel sem. Jellegzetességük a piros mezük melyen fehérrel vannak feltüntetve a szponzorok, illetve a nevük és a számuk.

7 A Klub története 1966-ban bukkannak fel a kövesdi csapatok a megyei II-es bajnokságban. Mindkét nem gárdája 1967-ben már a megyei I. osztályban szerepelt.

8 Ezek után visszaesés és kudarc érte a csapatot.
1981-től a női csapat befejezte szereplését a bajnokságban. A sportág stagnálását hozta az közötti időszak, hiszen a megyei bajnokságban nem játszott kövesdi csapat.

9 1989-ben átadták a minden igényt kielégítő Városi Sportcsarnokot, amely ideális körülményeket biztosít azóta több sportágnak is. Az MKC 1993-ban alakult, amely az első évében a B-A-Z Megyei Kézilabda Bajnokságban szerepelt.

10 A klub az első évben megnyerte a bajnokságot és jogot szerzett az NB-2-ben való indulásra. A csapat 7 évet töltött a II. osztályban. Ezekben az években ismerte meg a város a klubbot és kezdtek érdeklődni a sportág iránt.

11 2002-ben a kitartó munka gyümölcseként, immár telt ház előtt ünnepelhették a veretlenül megnyert bajnoki címet, mely az NB-1/b-ben való indulás jogát érte. Az MKC 5 teljes szezont töltött el az NB-1/b-ben.

12 A 2005-2006-os évadban már a dobogóért harcolt a csapat.
Ezután a 3. hely után egy erős mezőnyben, az ezüst érem megszerzésével sikerült kiharcolni az élvonalbeli indulás jogát.

13 Az MKC játékával és nyugodt körülményeivel elérte, hogy jelenleg a megyében a 2. legnagyobb szurkolótáborral büszkélkedő csapat lett. A as szezonban az NB-1-es Budapest Bank Kézilabda Bajnokságban a 13. helyen végzett a csapat. A es szezonban a csapat jelenleg a 9. helyen áll.

14 Kiemelt támogatóik A csapat javuló teljesítménye meghozta a várt támogatást és a város, illetve a különböző cégek, vállalkozások pénzzel, felszereléssel segítik a csapattagok és a klub munkáját.

15 Például: Mezőkövesdi Önkormányzat, Mátrai Erőmű Zrt
Például: Mezőkövesdi Önkormányzat, Mátrai Erőmű Zrt., Budapest Bank Nyrt., Gráf állványzat Kft., Grappa Kft., Kovács Kft., Wiktori Kft., Jacsó Kft., Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, Mezőkövesdi Városgazdálkodási Rt., Rozetta Coop Kft.

16 A klub marketing tevékenysége
A klub helyi szinten hirdeti magát : a tv-ben a rádióban az újságban

17 Ennek hatására a mezőkövesdi fiatalok
tömegesen látogatják a meccseket. A kis város esetében megfelelően működik, tökéletes példa ez a sport klub a jó reklámtevékenységre.

18 Weboldal A klub saját weboldallal rendelkezik: www.mezokovesdikc.hu
A honlapon bárki, aki érdeklődik a klub iránt megtalálhatja a legfontosabb információkat.

19 Például a klub történetét is elolvashatja, az aktuális meccsek eredményeit nyomon követheti, megismerheti a játékos állományt. A honlap még nincs kész ezért bizonyos adatok(képek, utánpótlás, videók) még nem elérhetőek.

20 A lakosság 70 százaléka megveszi az éves bérletet, ami Ft-ba kerül. Nem kis összeg, pont ezért is olyan sikeres ez a klub. További árak: Ülő jegy: 1200 Ft/fő Álló jegy: 800 Ft/fő

21 Továbbá remek marketing fogás, hogy az eladott
ülő és álló jegyek tulajdonosai egy tombola sorsoláson vesznek részt. Ennek nyereménye általában valamely magyarországi csapat által dedikált labda.

22 A klub célközönsége A klub egyértelműen a helyi lakosokat, a középiskolásokat, a környező települések sportolóit és a sport iránt érdeklődőket korhatár nélkül célozza meg. Hiszen egy kisvárosnak kevés lehetősége van, nagy tömeg megmozgatására.

23 A csapat bemutatása Játékos edző: Rosta István Poszt: Beálló

24 Tóth Koppány Poszt: Kapus Születési dátum:

25 Szabó Péter Poszt: Kapus Születési dátum:

26 Nyitrai Szabolcs Poszt: Kapus Születési dátum:

27 Fülöp Péter Poszt: Jobb szélső Születési dátum:

28 Petar Papic Poszt: Jobb szélső Születési dátum:

29 Bécsi János Poszt: Jobb átlövő Születési dátum:

30 Padla József Poszt: Jobb átlövő Születési dátum:

31 Rácz Róbert Poszt: Irányító, átlövő Születési dátum:

32 Koscsó Ádám Poszt: Irányító, átlövő Születési dátum:

33 Fekete László Poszt: Bal átlövő Születési dátum:

34 Bajorhegyi Ádám Poszt: balátlövő Születési dátum:

35 Zele Dániel Poszt: balátlövő Születési dátum:

36 Igor Milicevic Poszt: beálló Születési dátum:

37 Molnár Ferenc Poszt: beálló, szélső, irányító Születési dátum:

38 Juhász Zoltán Poszt: balszélső Születési dátum:

39 Nyeste Balázs Poszt: balszélső Születési dátum:

40 A csapat utaztatása A klub rendelkezik saját kisbusszal és sofőrrel is. A csapat a busszal utazik az idegenben rendezett meccsekre. Ezt a klub finanszírozza. A közös utazásokkal is építik a csapatszellemet és a közösségi kohéziót.

41 Magico Ultras A mezőkövesdi kézilabda csapat rendkívüli szurkolótáborral rendelkezik. 1994. januárjában néhány fiatal elkezdte látogatni a mezőkövesdi kézilabda mérkőzéseket, majd idővel megszületett a helyi B-közép.

42 A szurkolói gárda a Magico Ultras nevet választotta magának és a fekete - fehér színkombinációt.
Sajátos jelképekkel és szimbólumokkal rendelkezik a gárda, melyről az ország bármely pontján felismerik őket. Szurkolásukban a talján és az angol trendet ötvözik.

43 Számos saját szövegük, daluk van, melyet más táborok is átvettek és énekelnek.
Barátaik az Eger Ultras, tiszaújvárosi F-Side. Büszkék rá, hogy ők nem olyan szurkolók, akiket a klub szervez, finanszíroz és utaztat.

44 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Mezőkövesdi Kézilabda Club"

Hasonló előadás


Google Hirdetések