Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pécsi EAC Vívószakosztály - bemutatkozó anyag -. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pécsi EAC Vívószakosztály - bemutatkozó anyag -. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek!"— Előadás másolata:

1 Pécsi EAC Vívószakosztály - bemutatkozó anyag -

2 Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek!

3 Az egyesület A pécsi vívósport kezdetei a XIX. század közepéig nyúlnak vissza, így a pécsi az ország egyik legrégibb és legpatinásabb vívóklubja. A pécsi vívósport kezdetei a XIX. század közepéig nyúlnak vissza, így a pécsi az ország egyik legrégibb és legpatinásabb vívóklubja. Jelenleg a több mint nyolc évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Egyetemi Atlétikai Club (PEAC) színeiben lépnek pástra a város vívói, akik párbajtőr fegyvernemben versenyeznek. Jelenleg a több mint nyolc évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Egyetemi Atlétikai Club (PEAC) színeiben lépnek pástra a város vívói, akik párbajtőr fegyvernemben versenyeznek.

4 Eredményeink Szakosztályunk több tehetséges vívópalántával büszkélkedhet, akik mind a magyar, mind a nemzetközi mezőnyben megállják a helyüket. Szakosztályunk több tehetséges vívópalántával büszkélkedhet, akik mind a magyar, mind a nemzetközi mezőnyben megállják a helyüket. Vívóink minden utánpótlás korosztályban (gyermek, újonc, serdülő, kadet, junior) büszkélkedhetnek egyéniben vagy csapatban elért magyar bajnoki címmel. Vívóink minden utánpótlás korosztályban (gyermek, újonc, serdülő, kadet, junior) büszkélkedhetnek egyéniben vagy csapatban elért magyar bajnoki címmel.

5 Magyar bajnoki címeink 2005: Junior csapat 2005: Junior csapat 2005: Peterdi András (junior egyéni) 2005: Peterdi András (junior egyéni) 2005: Kadet csapat 2005: Kadet csapat 2005: Peterdi András (kadet egyéni) 2005: Peterdi András (kadet egyéni) 2004: Junior csapat 2004: Junior csapat 2003: Junior csapat 2003: Junior csapat 2003: Kadet csapat 2003: Kadet csapat

6 Magyar bajnoki címeink 2003: Serdülő csapat 2003: Serdülő csapat 2003: Peterdi András (serdülő egyéni) 2003: Peterdi András (serdülő egyéni) 2002: Csobó Dávid (serdülő egyéni) 2002: Csobó Dávid (serdülő egyéni) 2002: Peterdi András (újonc egyéni) 2002: Peterdi András (újonc egyéni) 2001: Kovács Dávid (kadet egyéni) 2001: Kovács Dávid (kadet egyéni) 2001: Peterdi András (gyermek egyéni) 2001: Peterdi András (gyermek egyéni)

7 Junior bajnokcsapataink A 2003-ban megnyert, és 2004-ben, majd 2005- ben is megvédett junior bajnoki címek azért kiemelkedők, mert a juniorok az utánpótlás korosztályok legidősebb versenyzői (17-20 évesek). A 2003-ban megnyert, és 2004-ben, majd 2005- ben is megvédett junior bajnoki címek azért kiemelkedők, mert a juniorok az utánpótlás korosztályok legidősebb versenyzői (17-20 évesek). Ez a korosztály képviseli tehát a felnőttek utáni legerősebb mezőnyt, ahol különösen nagy értéke van annak, ha (meglehetősen főváros- centrikus vívósportunkban) egy vidéki klub tudja ezt a teljesítményt nyújtani. Ez a korosztály képviseli tehát a felnőttek utáni legerősebb mezőnyt, ahol különösen nagy értéke van annak, ha (meglehetősen főváros- centrikus vívósportunkban) egy vidéki klub tudja ezt a teljesítményt nyújtani.

8 Junior bajnokcsapat 2005 fent: Csobó Dávid, Bogdán Gábor, Peterdi András, lent: Pálffy Balázs, Hoffbauer Márk

9 Vidék Bajnokság 2005 A szakosztálynak a vidéki párbajtőrvívásban betöltött vezető szerepét támasztja alá az is, hogy a 2005. évi felnőtt Vidék Bajnokságon a PEAC csapata (Bogdán Gábor, Csobó Dávid, Peterdi András) megvédte 2004-es első helyét. A szakosztálynak a vidéki párbajtőrvívásban betöltött vezető szerepét támasztja alá az is, hogy a 2005. évi felnőtt Vidék Bajnokságon a PEAC csapata (Bogdán Gábor, Csobó Dávid, Peterdi András) megvédte 2004-es első helyét. A pécsi vívócsapat kadet korosztályban is újra diadalmaskodott a vidék legjobbjai között a 2005-ös évben. A pécsi vívócsapat kadet korosztályban is újra diadalmaskodott a vidék legjobbjai között a 2005-ös évben.

10 Pécsiek a világbajnokságon Az elmúlt idény legnagyobb sikere az volt, hogy a 2004-es év után ismét két pécsi vívónak szurkolhattunk a kadet és junior korosztályos világbajnokságon Az elmúlt idény legnagyobb sikere az volt, hogy a 2004-es év után ismét két pécsi vívónak szurkolhattunk a kadet és junior korosztályos világbajnokságon A kadetek között Peterdi András az 5. helyen végzett, amellyel a teljes magyar válogatott legjobb eredményét érte el. A kadetek között Peterdi András az 5. helyen végzett, amellyel a teljes magyar válogatott legjobb eredményét érte el.

11 Válogatott sportolóink A 2005-2006-os idényben a 10 fős férfi párbajtőr utánpótlás válogatottból 2 főt ad a PEAC vívószakosztálya (Csobó Dávid, Peterdi András).

12 Az alábbiakban szakosztályunk kiemelkedő eredményeket elérő versenyzőiről ejtünk pár szót. Az alábbiakban szakosztályunk kiemelkedő eredményeket elérő versenyzőiről ejtünk pár szót.

13 CSOBÓ Dávid Születési év: 1987 Edző: Dancsházy-Nagy Tamás Ötszörös magyar bajnok 2002: serdülő egyéni 2003: kadet csapat 2003: junior csapat 2004: junior csapat 2005: junior csapat kadet világbajnoki 9. (2004) junior világkupa 3. (2004) junior világkupa 6. (2005) junior világranglista 19. (2005) utánpótlás-válogatott

14 PETERDI András Születési év: 1988 Edző: Danka Sándor Tízszeres magyar bajnok 2001: gyermek egyéni 2002: újonc egyéni 2003: serdülő egyéni 2003: serdülő csapat 2003: kadet csapat 2003: junior csapat 2005: kadet egyéni 2005: kadet csapat 2005: junior egyéni 2005: junior csapat kadet világbajnoki 5. (2005) junior világkupa 2. (2004) utánpótlás-válogatott

15 Költségvetés - bevezető Az elmúlt évek sikerei nemcsak egyre nagyobb büszkeséget, hanem egyre több problémát is előhoztak. Az elmúlt évek sikerei nemcsak egyre nagyobb büszkeséget, hanem egyre több problémát is előhoztak. Mint minden sportágban, így a vívásban is a versenyzők utaztatása, versenyeztetése meglehetősen nagy terheket ró a szakosztályra, amely az anyagi teljesítőképesség határaira érkezett. Mint minden sportágban, így a vívásban is a versenyzők utaztatása, versenyeztetése meglehetősen nagy terheket ró a szakosztályra, amely az anyagi teljesítőképesség határaira érkezett.

16 Költségvetés - az okok A 2005-2006-os idényben válogatott versenyzőink számára kiemelkedő fontosságú, hogy a junior Világkupa-sorozat európai versenyein elinduljanak, mert így máshol meg nem szerezhető komoly nemzetközi versenyrutinra tesznek szert, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy később sikeres felnőtt versenyzők váljanak belőlük. A 2005-2006-os idényben válogatott versenyzőink számára kiemelkedő fontosságú, hogy a junior Világkupa-sorozat európai versenyein elinduljanak, mert így máshol meg nem szerezhető komoly nemzetközi versenyrutinra tesznek szert, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy később sikeres felnőtt versenyzők váljanak belőlük. Ezen versenyek utazási költségei jelentős összeggel növelik tovább kiadásainkat. Ezen versenyek utazási költségei jelentős összeggel növelik tovább kiadásainkat.

17 A vidék legnagyobbja A 2003-2004-es idény során a Magyar Vívó Szövetség által kiadott versenyzői engedélyek alapján felállított klubrangsorban az ország 49 vívóklubja közül a PEAC a 4. helyet foglalja el, amellyel a LEGNAGYOBB VIDÉKI EGYESÜLETnek számít. A 2003-2004-es idény során a Magyar Vívó Szövetség által kiadott versenyzői engedélyek alapján felállított klubrangsorban az ország 49 vívóklubja közül a PEAC a 4. helyet foglalja el, amellyel a LEGNAGYOBB VIDÉKI EGYESÜLETnek számít.

18 Mennyiség és minőség Az előbb említett negyedik helyből és a fentebb felsorolt eredményekből kitűnik: számunkra nemcsak a jelenleg is az élvonalhoz tartozó versenyzők fontosak, hanem az is, hogy jelentős számú vívónövendéket foglalkoztassunk. Az előbb említett negyedik helyből és a fentebb felsorolt eredményekből kitűnik: számunkra nemcsak a jelenleg is az élvonalhoz tartozó versenyzők fontosak, hanem az is, hogy jelentős számú vívónövendéket foglalkoztassunk. Ez a tény lehetővé teszi, hogy a jövőben újabb tehetségeket segítsünk abban, hogy az élvonalba kerüljenek. Ez a tény lehetővé teszi, hogy a jövőben újabb tehetségeket segítsünk abban, hogy az élvonalba kerüljenek. Szemléletünk biztosítja, hogy hosszabb távra tervezhessen Ön is, amikor arról dönt, kíván-e támogatni bennünket. Szemléletünk biztosítja, hogy hosszabb távra tervezhessen Ön is, amikor arról dönt, kíván-e támogatni bennünket.

19 Versenyzőink jövője Hosszabb távú céljaink között szerepel, hogy kiemelkedő eredményeket elérő utánpótlás korú versenyzőinket felnőtt korukban is megtartsuk egyesületünknél. Hosszabb távú céljaink között szerepel, hogy kiemelkedő eredményeket elérő utánpótlás korú versenyzőinket felnőtt korukban is megtartsuk egyesületünknél. Ehhez viszont olyan mértékű anyagi hátteret kell számukra biztosítani, amelyet jelenleg csak néhány fővárosi klub képes nyújtani. Ehhez viszont olyan mértékű anyagi hátteret kell számukra biztosítani, amelyet jelenleg csak néhány fővárosi klub képes nyújtani.

20 A jövő - Önnel Amennyiben versenyzőink hosszabb távú megtartását a jövőben az Ön segítségével sikerül megvalósítani, úgy versenyzőink a nagy publicitásnak örvendő felnőtt élmezőny tagjaivá válnak az Ön által támogatott pécsi egyesület színeiben. Amennyiben versenyzőink hosszabb távú megtartását a jövőben az Ön segítségével sikerül megvalósítani, úgy versenyzőink a nagy publicitásnak örvendő felnőtt élmezőny tagjaivá válnak az Ön által támogatott pécsi egyesület színeiben.

21 Versenyeink A vívók nevelésén és versenyeztetésén túl szakosztályunk profiljába illeszkedik még több országos és nemzetközi vívóverseny rendezése is. A vívók nevelésén és versenyeztetésén túl szakosztályunk profiljába illeszkedik még több országos és nemzetközi vívóverseny rendezése is. Ebbe a körbe beletaroznak a legkisebbek versenyeitől kezdve a korosztályos magyar bajnokságokon keresztül a junior Európa- és Világbajnokságokra válogató versenyek is. Ebbe a körbe beletaroznak a legkisebbek versenyeitől kezdve a korosztályos magyar bajnokságokon keresztül a junior Európa- és Világbajnokságokra válogató versenyek is.

22 Aktuális versenyeink A 2005-2006-os idény során a PEAC Vívószakosztálya rendezi az alábbi versenyeket: A 2005-2006-os idény során a PEAC Vívószakosztálya rendezi az alábbi versenyeket: 2005. október 8-9.: három korosztályos utánpótlás párbajtőrverseny 2005. október 8-9.: három korosztályos utánpótlás párbajtőrverseny 2006. február 3-5.: Tenkes Kupa nemzetközi, négy korosztályos párbajtőrverseny 2006. február 3-5.: Tenkes Kupa nemzetközi, négy korosztályos párbajtőrverseny 2006. tavaszán: három fegyvernemet felölelő korosztályos magyar bajnokság 2006. tavaszán: három fegyvernemet felölelő korosztályos magyar bajnokság 2006. április 22-23.: három korosztályos utánpótlás párbajtőrverseny 2006. április 22-23.: három korosztályos utánpótlás párbajtőrverseny

23 Világverseny Pécsett - Önnel 4-5 év távlatában megvalósítható az is, hogy a junior Európa-bajnokság rendezési joga Pécsre kerüljön. 4-5 év távlatában megvalósítható az is, hogy a junior Európa-bajnokság rendezési joga Pécsre kerüljön. Ehhez kitűnő apropót szolgál Pécs városának pályázata az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyerésére, amely projektbe kitűnően illeszkedne ez a vívó világesemény is. Ehhez kitűnő apropót szolgál Pécs városának pályázata az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyerésére, amely projektbe kitűnően illeszkedne ez a vívó világesemény is. Az Európa-bajnokság sikeres és színvonalas lebonyolításához szükség van számos támogatóra, amelyek egyike akár az Ön cége is lehet! Az Európa-bajnokság sikeres és színvonalas lebonyolításához szükség van számos támogatóra, amelyek egyike akár az Ön cége is lehet!

24 Világverseny Pécsett – Önnel Ez a befektetés, tekintettel egy ilyen kaliberű verseny visszhangjára a hazai és nemzetközi sajtóban, busásan megtérülne! Ez a befektetés, tekintettel egy ilyen kaliberű verseny visszhangjára a hazai és nemzetközi sajtóban, busásan megtérülne!

25 Kérjük, tekintse meg ajánlatainkat!

26 Szakosztály támogatása Támogatás megnevezése: NÉVSZPONZOR Támogatás megnevezése: NÉVSZPONZOR Támogatás összege: 3 000 000 Ft Támogatás összege: 3 000 000 Ft Amit nyújtani tudunk: Szakosztályunk felveszi az Ön cégének nevét. Szakosztályunk felveszi az Ön cégének nevét. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint). Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint).

27 Szakosztály támogatása Támogatás megnevezése: FŐSZPONZOR Támogatás megnevezése: FŐSZPONZOR Támogatás összege: 1 000 000 Ft Támogatás összege: 1 000 000 Ft Amit nyújtani tudunk: Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint). Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint).

28 Szakosztály támogatása Támogatás megnevezése: SZPONZOR Támogatás megnevezése: SZPONZOR Támogatás összege: 500 000 Ft Támogatás összege: 500 000 Ft Amit nyújtani tudunk: Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint). Reklámhordozó viselése a melegítőn és a vívóruhán (a vívóruhán nemzetközi szabvány szerint).

29 Verseny támogatása Támogatás megnevezése: NÉVSZPONZOR Támogatás megnevezése: NÉVSZPONZOR Támogatás összege: 1 000 000 Ft Támogatás összege: 1 000 000 Ft Amit nyújtani tudunk: A verseny felveszi az Ön cégének nevét. A verseny felveszi az Ön cégének nevét. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben. Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben. A 2005. évi Kadet Magyar Bajnokság névszponzora címet a Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet nyerte el.

30 Verseny támogatása Támogatás megnevezése: FŐSZPONZOR Támogatás megnevezése: FŐSZPONZOR Támogatás összege: 500 000 Ft Támogatás összege: 500 000 Ft Amit nyújtani tudunk: Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Megegyezés szerinti megjelenés a médiában. Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben. Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben.

31 Verseny támogatása Támogatás megnevezése: SZPONZOR Támogatás megnevezése: SZPONZOR Támogatás összege: 250 000 Ft Támogatás összege: 250 000 Ft Amit nyújtani tudunk: Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben. Reklámhordozó a páston, a térelválasztókon és a háttérben.

32 Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a pécsi vívás iránt, és figyelemmel kíséri életünket, sőt, annak tevékeny részesévé válik, elősegítve ezzel az Ön és vívóink sikereit! Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a pécsi vívás iránt, és figyelemmel kíséri életünket, sőt, annak tevékeny részesévé válik, elősegítve ezzel az Ön és vívóink sikereit!

33 Csatlakozzon magyar bajnok csapatunkhoz, legyünk együtt egy csapat! Csatlakozzon magyar bajnok csapatunkhoz, legyünk együtt egy csapat!

34 LEGYEN ÖN IS BAJNOK!


Letölteni ppt "Pécsi EAC Vívószakosztály - bemutatkozó anyag -. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vívószakosztályunkat, és együttműködési lehetőséget ajánljunk Önnek!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések