Bemutató: Veres Péter. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

A hazai játékújságírás kihívásai
Készítette: Schneider Péter Felkészítő-Tanár:Utassy Andrea Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola 1149 Budapest Egressy út 71.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Adobe Photoshop.
élménypedagógiai módszerek alkalmazási lehetőségei a tanitásban
Így tanítom az erkölcstant… 1.osztályban
Matematika a filozófiában
M AGNETO - OPTIKAI H ÁTTÉRTÁRAK Készítette: Dobos Rhea Szilvási Orsolya.
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
1994 Homerseklet 1. het2.het3. het4. hetmaxminatlag Junius ,75 Julius ,75 Augusztus , Homerseklet 1. het2.
DISZKréten az adathordozókról
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Alaplapra integrált csatlakozók
Számítógépek a családban Készítette: Szmutku Zita MF-103a.
Medieval II: Total War bemutatása. Futtatási környezet Windows 2000/XP 1,8Ghz-es processzor 512Mb RAM. DVD-meghajtó 11Gb szabad hely a merevlemezen DirectX.
a számítógép kézzelfogható részei.
Készítette: Simon Anett 9.c
A Processzor foglalata
Alapfogalmak Adat: fogalmak, tények, jelenségek olyan formalizált ábrázolása, amely emberi vagy gépi értelmezésre, feldolgozásra, közlésre alkalmas. Információ:
Háttértárak: Pendrive, GD-Rom
Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s.
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
Az igazi focis játék Balázs István - BAISAAI.ELTE1.
Többmagos processzorok
Háttértárak Informatika tananyag.
Felkészítő tanár: Széki Tibor tanár úr
Napjaink háttértárolói
A GIMP képszerkesztő program bemutatása
Napjaink háttértárolói Készítette: Székely Dávid 9. C Felkészítő tanár: Bálint Péter műszaki tanár Iskola: Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Jendrassik.
Napjaink háttértárolói Király Erik Péter Felkészítő tanár:Sári Éva Türr István Gazdasági Szakközépiskola 6500 Baja, Bácska tér 1.
Közösségi portálok használata
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan.
Média tárolóeszközök. A CD  A CD(compact disk) ált. 700Mb kapacitású  Optikai tároló  Hang, kép, valamint adat digitális formátumú tárolására használatos.
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
Készítette: Aranyos Edit & Fazekas Sarolta A CD-rom története.
KREATIVITÁS ALKOTÓKÉPESSÉG.
WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZEREK
Bemutatkozás Név: Vespi Gábor Kelt: december 27.
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Számítógép legfontosabb paraméterei
 A játék a II. világháború gyalogsági harcmodorát mutatja be. Forradalmi benne a csapat alapú egyjátékos mód, a játékos végig egy szakasszal, vagy.
A Neumann-elvű gépek A Neumann elvek:
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Operációs rendszerek fejlődése
A számítógép felépítése
A keresztcsőrű (Loxia curvirostra) Készítette: Nagy Ábel.
Gimp-eszköztár,szűrők
Alaplapra integrált csatlakozók
Hang anyagok tárolása Magnószalag Magnókazetta Bakelitlemez CD
A világ egyik legromantikusabb városa,amely a divat, és a kultúra terén talán a legtöbbet kínálja nekünk. Festőket, szobrászokat, zeneszerzőket,és írókat.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Mai számítógép perifériák Készítette: Péteri Dénes (PEDSAAI.ELTE)
Mikroprocesszorok (Microprocessors, CPU-s)
Elindult a Vistánk. A Vista véleménye a hardverről.
Kialakulásuk  1960-as évek közepétől több cég egymástól függetlenül fejleszti  Katonai célokra készül  Létrehozás célja: A mágneses tárolóknál nagyobb.
2015. július július július 22. Készítette: Gráf Tímea Informatika 9. évf. Informatikai alapismeretek III.
PlayStation 4 Sony Computer Entertainment Nyolcadik generációs videojáték-konzolja decemberében jelent meg Magyarországon.
Megszentelt Élet Éve
Linux és/vagy Windows. Linux vagy Windows? ● Örök kérdés ● Viták, fórumok ● Érvek, ellenérvek ● Szubjektív vélemények ● Objektív tényezők.
Programozás alapjai 1. gyakorlat Hirling Dominik.
Kinizsi pál 1431?-1494.
PlayStation 4 Sony Computer Entertainment Nyolcadik generációs videojáték-konzolja decemberében jelent meg Magyarországon.
Prezi Lőrincz Mercedes Iftenie Márta „Szász Adalbert” Sport Líceum
Az információ.
Mikroszámítógépek az MNB-ben
Információtechnológiai alapismeretek
Előadás másolata:

Bemutató: Veres Péter

A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása után a végső játék lett volna, de pont ez mentette meg őket a bukástól tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása után a végső játék lett volna, de pont ez mentette meg őket a bukástól tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott.

Forradalmian új harcrendszer Gyönyörű grafika Kiváló és fordulatokkal teli story A karakterek briliáns kidolgozása Kasztok, képességek jó kombinációja Hangulatos játékmenet Hatalmas bejárható világ Ezek a tulajdonságok szinte minden részben megtalálhatók

A FF7 az egyik legismertebb rész mivel: Ez jött ki elsőször PC-re is A storyja és játékmenete az egész FF-ben a legjobb A karakterek a legemlékezetesebbek mind a jó és a rossz oldalon egyaránt A forradalmian új grafikai elemeket és háttereket használ (a hátterek élethűek és 3D s benyomást keltenek)

A ShinRA vállalat MAKO-t talált a Bolygó belsejében és elkezdte kitermelni. A MAKO hatalmas energiával rendelkezik viszont ez nem más mint az életfolyam amit ha kiszívnak a bolygó és annak teremtményei elpusztulnak. Emellett még felbukkan Sephiroth is aki szintén meg akarja szerezni a MAKO-t de ő közvetlenül a bolygó elpusztítására és saját ereje növelésére haználná. Csak egy kis csapatnak az AVALANCHE állíthatja meg őket Cloud-dal az élen.

Íme pár kép a játékból:

Főbb karakterek Cloud Strife Sepiroth

Tifa Lockheart Aeris Gainsborough

Barrett Wallace Cid Highwind

Yuffie Kisaragi Vincent Valentine

Cait Sith Red XIII

A FF7 olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy készítettek hozzá egy folytatást, Core Crysis címmel ami 5 évvel a FF7 előtt játszódik. Emelett 2005-ben egy animált filmet is készítettek, Az Advent children-t, ami kb 1 évvel az FF7 után folytatódik. Egyik alkotásban sem csalódtak a rajongók mivel teljesen visszaadták az eredeti FF7 hangulatát. (a háttérben a filmből láthatók részletek)

Adatok Fejlesztő: Square Kiadó: Empire Interactive Platformok: PS,PC Kiadás dátuma: Január 31. Műfaj: RPG Mód: Egyjátékos Vezető tervezők: Hironobu Sakaguchi Yoshinori Kitase Írók: Yoshinori Kitase Kazushige Nojima Minimum konfiguráció: Windows: 166 MHz Pentium CPU, 32 MB RAM, 4X CD-ROM drive, DirectX 5.1 compatible sound and video card, 260 MB available hard disk space, Windows 95 or above (officially not compatible with 2000)

Aki többet akar megtudni a FF7-ről annak ajánlom a következő linkeket: Vagy itt szinte mindent megtaláltok: