Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan."— Előadás másolata:

1 A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan változik, hogy mindenképp kiférjen a tartalom. (fent, a címben is)

2 Ez itt az alcím helye Ez meg itt a szöveg helye, ide jön a sok szép betű, az okosság, de persze ügyesen tagolva, nem csak úgy beöntve. Lehetőleg ne változtasson sem a betűtípuson, sem a karakter méretén. Ha esetleg kérdéses lenne: ez itt Arial, normál, 22 pont nagyságban. A fenti alcím pedig Arial, félkövér, 32 pontos.

3 Ez itt az alcím helye Ha nincs alcím, akkor ezt a sablont használja! A betűtípus természetesen továbbra is Arial, normál, 22 pont nagyságban. Új oldal a „Diamásolat” funkcióval hozható létre, az átörökíti a hátteret is.


Letölteni ppt "A bemutató címe akár kétsoros is lehet, vagy még hosszabb. Szerzők, intézmények felsorolása tetszőleges sorrendben, okosan, szépen. A betűméret automatikusan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések