Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
ALKALMAZOTT KOMMUNIKÁCIÓ
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.
Balesetmegelőzés a sportban A Das Eugenspielsportsmagasin német sportújság felmérése szerint a év közötti fiatalok a legtöbb sportsérülést görkorcsolyázás.
Animációk a Powerpoint-ban
LámpásLámpás Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport.
Ajándékozz boldogságot!;) •Van egy titkos hely a neten, ahol szerelmi receptek vannak. •Előtted áll a lehetőség, hogy megoszd ezt a titkot azokkal a férfi.
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
13. Tétel.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Készítette: a Dalai Láma
Preventív kifogáskezelés
Készítette: Fejér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Prezentáció és grafika Alapismeretek a számítógépes prezentációk.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Avagy mi kell a fiataloknak, hogy baró legyen az ajcsi…
Írásvetítő transzparens Készítette: Huszár Anita informatikus könyvtáros szak II. évfolyam, távoktatási tagozat Alsózsolca, 2005.
Tibeti személyiségteszt
Zene: Charlie - Ha messze mész
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
STICKMAN WARFARE. PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW.
Családi vállalkozások - prezentáció
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánok!
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Gyerekek í rták - Istennek Kedves Isten! A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni, nem baj? Marine.
Ismeretlen szerzŐ verse
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
A szövegértés tanítása II.
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
Olvasd lassan és csendben!.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
A pillangó és a virág Zene: Enya, Waterfall Click.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Fodor Dávid.  Nem egy érzelg ő s alkat  Érzelmei nagyon lassan alakulnak ki, és nem is igazán mélyek  Ritkán esik kétségbe, de lelkesnek sem.
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
MegaService Europe Kft
A cipő, amit hordasz? A zene, amit hallgatsz? A könyv, amit olvasol? És az e-book olvasó, amin a könyvet olvasod?
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
Olvasd lassan és csendben!
Bölcsességek, aforizmák
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Tantra Indiából
Ötletelés
Folyamat-, illetve állapotjelentés
Pecha Kucha prezentáció
EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Gyerekek írták - Istennek
Üzleti terv bemutatása
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Tommy's Window Slideshow
Cégnév Üzleti terv.
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Előadás másolata:

Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval Csak töltse ki és küldje be! A siker garantált! Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval Csak töltse ki és küldje be! A siker garantált! Ide írja a zenekar nevét

Áttekintés  A(z) Boogie Mamma zenekar öt éve alakult, és népszerű lett a(z) ska zenét kedvelő fiatalok körében. Röviden ismertesse a zenekart (vagy fiatalosan a „bandát”), továbbá azt, hogy mely fogyasztói réteget célozza meg

Jellemzők és előnyök zZenekarunk nagyon jól zenél, tagjai mind nagyon jó zenészek. Mások is mondták, hogy jók vagyunk. Vázolja az együttes jellemzőit, fejtse ki annak előnyeit, dicsérje Önmagát, említse referenciáit! Hamiskás akkordok száma/koncert

Érzelmi húrok  Amennyiben a(z) Boogie Mamma zenekar is játszhat a(z) Sziget fesztiválon, biztos, sok ska zenét kedvelő fiatalnak szerzünk kellemes perceket ezzel! Jó lesz utána ezekre a kellemes percekre gondolni és hogy ezeket mi szereztük nekik. Ezért szeretnénk játszani ott. Boogie Mamma Más zenekar Fejtse ki, hogy ezt semmiképp nem a pénzért, hanem szeretetből csinálják

Az ügyfél megnyerése  Elértünk mindent, amit egy könnyűzenét játszó csapat elérhet, de mindig is az volt az álmunk, hogy játszhassunk a(z) Sziget fesztiválon. Azért a kedvencünk a(z) Sziget, mert szerintünk több egy fesztiválnál! Van benne valami, amit csak a(z) Sziget tud nyújtani! Ez alatt a(z) 1 hét alatt igazi közösség születik, amit csak a(z) Sziget szervezőinek fáradságot nem ismerő munká- jának köszönhetünk! Éljen a(z) Sziget ! Dicsérje a fesztivált és annak szervezőit, fejtse ki, hogy miért jelentkeznek.

Összefoglalás  Reméljük a tények Önöket is meggyőzték, hogy a Boogie Mamma zenekar nagyon jó, és ezt Önök is megtudták. Foglalja össze megnyerően az eddigieket. Szemléltető ábrával igyekezzék meggyőzni a hallgatóságot / az olvasót. = JÓ

Tréfás búcsú + szlogen zA viszont látásra! Viszont hallásra! Eredeti ötlet és nagyon hatásos prezentációnkat egy mókás animált gif ábrával befejezni. Ide írja a zenekar csattanós szlogenjét. zBoogie Mamma – a tökéletes megoldás!

Ezt a képet vágja ki és ragassz be az előző oldalra. Ha gyorsan mozgatja a másik kép felett a fesztivál szervezői azt fogják hinni, hogy ez egy animált gif, és jót nevetnek rajta.