Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

STICKMAN WARFARE. PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "STICKMAN WARFARE. PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW."— Előadás másolata:

1 STICKMAN WARFARE

2 PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP

3 GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW

4 M4A1 Az M4A1 a gunok legjellegzetesebb fegyvere, szinte már a szimbólumukká vált. Nagy tűzereje van és percenként több száz töltényt képes kilőni. Kezelése egyszerű. Nagy távolságra is lehet vele pontosan lőni, de az már nagyobb szakértelmet kíván.

5 MP5A3 Különleges alakulatok kedvelt fegyvere. Könnyen kezelhető, kis méretű fegyver, ami utóbbi tulajdonságának köszönhetően szűk helyeken is remekül alkalmazható. Ennek köszönhetően főképp közelharcban lehet hatásos, különösen nagy tűzgyorsaságának köszönhetően. Távolról is pontos lövések leadására képes, egyetlen hátránya, hogy hamar válik pontatlanná, rángat, így valódi hatékonyságát valóban csak szűk, közelharci területen mutatja meg.

6 M82A1 Az M82A1 talán az egyik leghatásosabb fegyver. Töltési ideje viszonylag nagy, de cserébe nagyon pontosan lehet messziről is kilőni embert. Kezelése valamivel nehezebb az M4A1-nél, de könnyen elsajátítható.

7 LAW A LAW-ot nagyon későn fejlesztették ki a gunosok, nagyjából egy időben a NOOB-bal. A tölténye földbe csapódáskor robban... Eleinte azonnal lehetett velük lőni, de az újabb modelleket közvetlenül lövés előtt kell megtölteni biztonsági okokból. Kezelése nehéz, jó ballisztikai érzék szükséges hozzá.

8 TECH-EK A KÉK CSAPAT PLAZMAFEGYVERT HASZNÁLNAK ANTIGRAVITÁCIOS AUTÓJUK VAN FEGYVEREIK:MPG,X72,QUADRO,NOOB

9 MPG A Sziget történelmében az első fejlettebb fegyver. Plazmát lő, hihetetlenül pontosan. Remek fegyver minden távolságra. Használata hasonló az M4A1-hez.

10 X72 Ez a tipikus tömegpusztító rakétasorozó cucc. A kis plazmarakéták szállnak össze-vissza és a környéken mindent atomjaikra bontanak. Bár használata nagy tapasztalatot igényel.

11 QUADRO Sajnos csak a régiről találtam képet. A techesek továbbfejlesztették az M4A1-et, és így lett belőle az MPG sorozó verziója, a QUADRO. Az egyetlen probléma vele, hogy töltődnie kell, valamint nagyon nehéz, így lövés közben nem lehet vele mozogni. Könnyű lőni vele de életben maradni nem.

12 NOOB A LAW-hoz hasonlóan robban, de nem kell hozzá ballisztikai érzék, hiszen plazmát lő, viszont így a lövedéke nagyon lassú.

13 VÉGE. REMÉLEM FELJÖSSZ JÁTSZANI! Ha regisztrálsz írd a meghívó ember mellé, hogy 15306


Letölteni ppt "STICKMAN WARFARE. PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW."

Hasonló előadás


Google Hirdetések