Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit lehet tudni a célcsoportról?
Advertisements

A Stratégiai vezetés gyakorlati kérdései
Kiutak a válságból?. Kiút feltételei • Rendszerszemlélet • Szociális igazságosság • Környezet eltartóképesség szerinti használata • Paradigmaváltás •
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A társadalmi felzárkóztatás és az életen át tartó tanulás (LLL)
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Global Hiteliroda Elemzés. PÉNZ LTP NYUGDÍJ PÉNZTÁR BEFEKTETÉSEK 2 BANK BIZTOSÍTÓK ÁLLAM -ADÓ +ADÓ KEDVEZMÉNY +ÁLLAMI TÁMOGATÁS I 5%N 95% NINCS.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Mi az, hogy biztosítási alkusz, az alkusz helye és szerepe - egy nemzetközi alkusz szemszögéből n Az Alkusz szerepe, az alkuszi etika. n A szolgáltatási.
1 VERSENY és SZOLIDARITÁS a gyógyításban Bokros Lajos közgazdaságtan és közpolitika professzora vezérigazgató Közép-Európai Egyetem Budapest.
A VEZETÉSRŐL ÁLTALÁBAN
TANULÁS-TUDÁS-MINŐSÉG Farkas Katalin címzetes főiskolai tanár, SZTE Tanárképző Főiskolai tanár Budapest, november 29.
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Szabó Miklós Az oktatás szerepe a társadalomban. Az oktatás filozófiai alapja „A helyes cselekvéshez és megértéshez szükség van a jó tudására.” (Platón)
A MAGYAR AGRÁRGAZDASÁG FEJLŐDÉSE A SZÖVETKEZETI RENDSZER MEGSZILÁRDULÁSÁTÓL A RENDSZERVÁLTOZÁS KAPUJÁIG
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Biztosítás gazdaságtana
Egészségpolitika.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
A fogyasztóvédelem gazdasági alapjai
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
Robert S. Kaplan – David P. Norton Csanádi Gábor Tamás C8ITGY 2007.
Dr. Szilágyi Klára Szent István Egyetem
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban Hévíz, október 9.
Összehasonlító gazdaságtan
ÖSZTÖN VAGY TUDATOSSÁG AVAGY A GÉPJÁRMŰ-KERESKEDELEM IS SZAKMA DR. FIXLER LÁSZLÓ GÉMOSZ KÖZGYŰLÉS GYŐR, MÁJUS 16. QUALIFORUM.
Tanulási partnerségek kezdeményezése A NYITOK hálózatfejlesztési program bemutatása Balázs Ákos Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért június 22.
A vállalkozás indításának előnyei és veszélyei korosztályonként.
Online értékesítés és marketing fogyasztóvédelmi szemmel Siklósi Máté.
Az üzleti vállalkozás kialakulása, fogalma, a vállalkozás környezete
A stratégiai kulcsmentorok bemutatkozása IFKT mentor képzés Budapest, december 13.
TÁMOP /A Tanulás, képzés, önfejlesztés Az elmúlt időszak fejlődési üteme, amely az élet minden területét jellemzi, elengedhetetlenné.
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
A pénzügyi felügyelés fő irányai Európában Dr. Szász Károly elnök Új kihívások előtt a biztosítási piacok A Magyar Biztosítók Szövetségének I. Biztosítási.
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés.
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Életen át tartó tanulás/ személyi fejlődés/ minőségirányítás Bevált gyakorlatok A szociális munkások/ szociálpedagógusok munkájában a bécsi.
A SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ SZEKTOR MUNKAHELYI JÓL-LÉT ÉRZETE.
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Hatékonyságnövelés, avagy: Buktatók és előnyök a társas praxisban 2014 PMK dr. Bába András – Polequi Bt.
Outplacement, azaz „gondoskodó elbocsátás”
CMMI 1.3 – Verifikáció Készítette: Kis Gergely. Bevezetés A specifikációt, követelményt vetjük össze a kész/készülő termékkel Itt nem vizsgáljuk, hogy.
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
Pályaválasztást segítő, pályaorientációs program a gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedő gyermekek számára.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
„A tanácsadás emberi oldala” – az érzelmi kompetencia jelentősége a tanácsadásban – Dr. Szabó Szilvia (PhD.) főiskolai docens, ZSKF elnökségi tag, HSZOSZ.
De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
Modus -Vitalae Gazdasági Tanácsadó Kft. „Pénzügyek-másként, mint eddig”
1 A fogyasztóvédelem magyarországi helyzete és gyakorlata, a fejlesztés lehetséges irányai Budapest, Dr. Horváth Sándor Főosztályvezető Ifjúsági,
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Tétényi. u  Tel/Fax: , web: 
A Közösségi Alapítványokról Lekeny Hajnal Kárpátok Nemzetközi Alapítvány
Jó együtt lenni! Idősek Otthona Bakonyszentlászló.
Biyovis a mi üzletünk.
A gyakorlati képzés szemléleti hátterének és kereteinek meghatározása
Üzleti terv bemutatása
Vállalati terv bemutató
A tudásalapú gazdaság és társadalom: helyzetkép és kihívások Dr
Közvélemény- és piackutatási igazgató
Előadás másolata:

Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság

…avagy miért is csináljuk amit csinálunk. Filozófia …avagy miért is csináljuk amit csinálunk. Az egyes ember öngondoskodásra tanítása értékálló pénzzel. Saját jövőnket, karrierünket a lehetőségek maximális kihasználásával saját kezünkbe venni.

A misszió nem más, mint azoknak a szociális és gazdasági problémáknak megoldására való törekvés, amelyek abból fakadtak, hogy az állam szerepvállalása a gondoskodásban visszaszorult.

A középpontban a pénzügy, mint segítség áll, a szociális modellváltás következményeiből adódó problémák orvoslására.

Pénzügyek, gondok nélkül. Mottó: Pénzügyek, gondok nélkül.

Németország, 1890-ben, bevezette a klasszikus bismarcki szociális modellt. A modell rendkívül sikeresnek bizonyult, azt Európa kultúrállamai - hazánk az akkori Monarchia részeként - szinte azonnal, még a századfordulón átvették. A gazdasági válságok, a világháborúk, a népességcsökkenés, az elöregedő társadalmak, a munkában töltött idő lerövidülése, illetve a nagy társadalmi változások megingatták a finanszírozás alapjait, és Nyugat-Európában a 70-es évek elejétől, hazánkban a 80-as évek végétől megkezdődött az úgynevezett szociális modellváltás.

A változás gyors, nagy, alig áttekinthető és legnagyobb vesztese a KISEMBER, és mi Őt, a KISEMBER-t tekintjük természetes ügyfélkörünknek.

Strukturált értékesítés Munkamódszer: Allfinanz Strukturált értékesítés

Allfinanz A pénzpiac minden egyes szegmensének kínálatát egy kézből, személyre szabottan, élethosszig tartó szerviz biztosításával közvetítjük ügyfeleinknek. Szociális modellváltás Sokasodó pénzintézetek – bizonytalanság Reformok – nyugdíj, egészségügy

Strukturált értékesítés A tudás és a termelési képesség sokszorozásával - multiplikáció - történő saját vállalatépítés lehetősége a cég keretein belül.

Cégbemutató

MPK Zrt. független pénzügyi tanácsadó-közvetítő cég. A függetlenség azt jelenti, hogy nem tartozunk pénzintézetek tulajdonosi illetve érdekkörébe. Ezáltal másnak nincs befolyásolási lehetősége velünk szemben. Így objektívan tudjuk a teljes pénzpiacot vizsgálni és tárgyilagos elemzés alapján meghatározni a helyes irányt. Nincs saját termékünk. A különböző pénzintézetek által kínált termékeket elemezzük, vizsgáljuk, válogatjuk. Kiválasztjuk azokat a termékeket, amelyekre az ügyfélnek szüksége van és hozzá keressük meg az ezt biztosító pénzintézeteket.

Egészség-pénztárak

Az Allfinanz módszere: Elemzés, kiértékelés, kiválasztás, tanácsadás, szerviz

(Mit is jelent szerintem?) Siker (Mit is jelent szerintem?)

EGYIK SEM Mi az igazi siker? Szakmai siker? (tudás, karrier) Értékesítési siker? (rátermettség) Gazdasági siker? (pénz) Társadalmi siker? (elfogadottság, elismerés) Erkölcsi siker? (elfogadottság, elismerés) Egyéni siker? (függetlenség, karrier) EGYIK SEM

Hanem, mind együtt!!!

Mert vállalkozóként dolgozunk. Elérhető mindez az MPK-nál??? Igen Miért? Hogyan? Mert vállalkozóként dolgozunk. (Ezért nem lehet itt mindenki sikeres!)

Akinek van piaca és akinek nincs. Kétféle ember van. Akinek van piaca és akinek nincs. Akinek van piaca, az szabad ember, akinek nincs, az nem. MPK-nál: piac = elégedett ügyfelek

A strukturált értékesítés

Szakmai siker? (tudás, karrier) Strukturált értékesítés; folyamatos képzések, oktatások Értékesítési siker? (rátermettség) Személyes beszélgetések, személyiség fejlesztés Gazdasági siker? (pénz) Pénzt igazán csak pénzből lehet csinálni. Társadalmi siker? (elfogadottság, elismerés) Elégedett ügyfelek, sikeres munkatársak Erkölcsi siker? (elfogadottság, elismerés) Egyéni siker? (függetlenség, karrier) Strukturált értékesítés, Szabadság

„Egy birkát minden évben meglehet nyírni, de megnyúzni csak egyszer.”

Elérhetőségem  Lippai Levente 20/472-04-51 lippai.levente@mpk.hu