Egy medve levele az emberekhez

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Advertisements

Sikeres emberek.
„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van.
Az állatok olyanok, mint az emberek, mert… Ők is szeretnek játszani
The future A jövő.
ADVENT.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Béla gondolatai a házasságról
A vízhordó története.
A vízhordó története.
ADVENT ANGYALAI.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
MÁV- álláshirdetés MÁV = Mindenkit Átverünk Vazze! eszem.
„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.
Micimackó egy igaz történet
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
A számítógép előnyei (Ma és régen).
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Miből lesz a cserebogár??? Avagy a gyengébbek kedvéért: Miből mi lesz… By: Dotty Baby.
A sütemény.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
 Matematika a tudományokban és a művészetekben.  Egy nyúlpárnak havonta egyszer születik kölyke, egy hím és egy nőstény. A kölykök születésük után 2.
Készítette: Kása Andrea Sőreghi Orsolya
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Tudod, ki vagyok én ? Soy alguien con quien convives a diario Az a valaki vagyok, akivel te minden nap együtt élsz….
A bajnok Ezt tanultad a cica iskolában? Nyaralok.
A vízhordó története.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
MI LENNE, HA… Kérjük, hangfalaikat kapcsolják be, és halkítsák le mobiltelefonjaikat! Köszönjük. Készítették: Dorka Mimi Oli Adam és Eve 2050 tavaszán.
Olvasd lassan és csendben!.
Ajándékok, amelyek nem kerülnek semmibe
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed.
JÓ REGGELT !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Az élet.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Merre tovább? Előre gondolkodás © Reménység Nevelőszülői Hálózat, Dél-Dunántúl 6. Nevelőszülői módszertan.
Milyen csodás kék bolygó!. Az Ibériai-félsziget déli része. Egy homokvihar hagyja el Észak- Afrikát és a Kanári-szigeteket.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Szabályos sokszög az alapja. Mindent meg szeretnék tudni velük.
NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...
Tudod, ki vagyok én?.
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
A vízhordó története.
Foucauld atya imája.
Egy virágcserép és a sör története
Olvasd lassan és csendben!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Emelt szintű matematika érettségi
Cri Du Chat Baráti Társaság
Születésnapodra sok szeretettel
Oldal váltás kattintásra !
Bölcsességek, aforizmák
Aranypökések szép tájakon (II.).
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
Cri Du Chat Baráti Társaság
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Kaszás Attila:{A Padlás}Fényév Távolság
Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Előadás másolata:

Egy medve levele az emberekhez

Sziasztok, mostani életemben én egy medve vagyok Sziasztok, mostani életemben én egy medve vagyok. Egészen pontosan: medvelány. A következő életemben is medvelány szeretnék lenni! Ezentúl mindig medvelány szeretnék lenni!

Ha medve vagy, akkor téli álmot alszol. Hat hónapig nem csinálsz semmit! Ezt nagyon csípem! És a téli álom előtt hülyére zabálhatod magad. Ezt is nagyon csípem!

Ha medvelány vagy, akkor a kölykeidet (amik akkorák mint egy-egy gesztenye) álmodban szülöd meg, és tavasszal arra ébredsz, hogy már félig felnőtt gyerekeid vannak. Hát én ezt is nagyon csípem!

Ha mamamedve vagy, mindenki tudja hogy mi a dolgod Ha mamamedve vagy, mindenki tudja hogy mi a dolgod. Ha valaki szórakozik a kölykeiddel, azt levered. Ha a kölykök veled szórakoznak, őket is levered. Ezt is naggggyon csípem!

Ha lánymedve vagy, a srácod természetesnek veszi hogy ásítozva kelsz föl, hogy szőrös a lábad és hogy súlyfölösleged van.

Én mindenképpen ismét lánymedve szeretnék lenni ezutáni életeimben…