Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van."— Előadás másolata:

1 Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van még játék, chat, és lazulás oldalunk. Ezekből az oldalokból megtudhatsz mindent arról, hogy mi a divat, a menőség vagy éppen mi a legújabb film, videójáték. Lépj föl hozzánk és lazulj Maximumra. És ne felejtsétek el, hogy mindig változik az oldalunk! Sziasztok!

2 Ez milyen alak ? Helyes válasz: Mosolygó smile Hogyan jusson el a ló a legelőhöz? Helyes válasz:C A B C Kattintással megtudod a mindkét választ.

3 Chat: Szia! Mit csinálsz? Gépezek. Oké! Szia! =Dóri =Szandra Kattints.

4 Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találod magad, de van még játék, chat, és lazulás oldalunk. Ezekből az oldalokból megtudhatsz mindent arról, hogy mi a divat, a menőség vagy éppen mi a legujjabb film, videójáték. Lépj föl hozzánk és lazulj Maximumra. És ne felejtsétek el, hogy mindig változik az oldalunk! Sziasztok! Lehúzod? Na ki a király? Mikulás. Nyertél: iPad Kattints háromszor.


Letölteni ppt "Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van."

Hasonló előadás


Google Hirdetések