Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó."— Előadás másolata:

1

2 „A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó tábori levelezőlap), kéziratok, naplók és maga a bori notesz várja az idelátogatót. No meg két ember – semmihez se fogható - egymás iránt sírig (és még azon túl is tartó) mérhetetlen szerelme, mely mindenen átsüt és amit a Borba való indulás előtt, '44 májusában papírra vetett néhány sor talán érzékeltet: "Tudod, hogy az életem értelme vagy és amíg lehet, igyekszem élni miattad.„ László Judit összeállítása – 2009.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Az utca és a ház, ahol a költő élt, amíg gyilkosai voltak szivesek ezt neki megengedni….

20

21

22 Radnóti szobra – Nagymező utca Varga Imre alkotása, 2009


Letölteni ppt "„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések