Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István"— Előadás másolata:

1 Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István ”Az Úr pedig napról napra növelte a gyülekezetet az üdvözülőkkel”. Csel 2:47 A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

2 Én pedig, ha felemeltetem a földről,
magamhoz vonzok mindeneket. Jn.12:32 A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

3 Jézus Krisztus Melyik házra hasonlít az életed?
Építőanyag: Fa, széna Szalma Építőanyag: Arany, ezüst , drágakő Van benne néhány eszköz fából, szalmából és szénából. Van néhány értékes arany dísztárgy benne. Jézus Krisztus A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

4 Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István ”Az Úr pedig napról napra növelte a gyülekezetet az üdvözülőkkel”. Csel 2:47 A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

5 A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik!
A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

6

7 Biológiai kapcsolatok, keresztyén szülők gyerekei 29%
Szociális kapcsolatok % Evangélizációkon megtérők % Keresők, akik maguktól jönnek % Egyéb % A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!

8 Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni?
"Ti vagytok a föld sója. Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni? Semmire sem való már, csak arra, hogy kidobják, és eltapossák az emberek. Mt 5:13 A gyülekezet hanyatlása a hívők lelki életének hanyatlásából adódik! A gyülekezet megújulása a hívők megújulásából következik!


Letölteni ppt "Karcag, 2013 június 02. Gyülekezetnövekedés Durkó István"

Hasonló előadás


Google Hirdetések