Gyakorlás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Budapest, március 4. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
Advertisements

Az ajánlat hj.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
RENDELÉS, VEVŐKISZOLGÁLÁS, E - BUSINESS
Fogalmak  Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való reklámozása, eladása, vásárlása, illetve cseréje.
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Webbase valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Szállítmányozás Készítette: K E K L.
3. GYAKORLAT E-K modellből relációs adatbázisséma, funkcionáls függés, redundancia.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
munkakör a tanirodai gyakorlatban
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Beszerzés K&N Sportlégszűrők
Scan & Pay bizományosi értékesítés
Készítette: Batka Berta április (PÉNTEK) 13. 
Okmányos meghitelezés (Akkreditív)
Exporttal és importtal kapcsolatos okmányok
13. Termelési rendszer.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A fogyasztók tájékoztatása
Giovanni Ferrini Fashion
Kovács Gergely – ügyvezető Kupon Birodalom Kft.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
Trofimov Grigorij. - Faanyag beszállítók ár-érték összehasonlítása -Célcsoport: azon vállalkozások, ame- lyek import fenyő fűrészáruval foglalkoz- nak,
Panaszok kezelése Forgalomból kivonás
Az internetes könyvvásárlás
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Törzsutas program.
DPR kiadványok tervezése, kivitelezése
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Kapacitás, átbocsátóképesség, időalapok, az erőforrás nagyság, átfutási idő, a termelő-berendezések térbeli elrendezése. Átfutási idő számítások.
Szilvási Mihály TM Magyarország Kft.
Projektzárással kapcsolatos teendők
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
A rendezvények előkészítése
Kereskedelmi levelezés
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
SZAKMAI NAP AZ EGYETEMI KÖNYVTÁRBAN 2013 május 8. ELTE FOLYÓIRATRENDELÉS TUDNIVALÓK AZ ÚJ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSRÓL Pálfi Éva Folyóirat Csoport.
Feladat: Adott egy város, benne metrók és állomások. Írjunk algoritmust amely megszámolja hogy mennyi az a legkevesebb átszállás amellyel egy tetszőleges.
A logisztikai rendszer beszerzési alrendszerének jellemzői és modellje
>Kiegészítések GTA SA - HOZ Kiegészítések GTA SA - HOZ< Ha kell valamelyik kiegészítés akkor írj ben vagy msn-en vagy az oldalra és felteszem neked!!
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
Adatbázisok kialakítása 1 / 16. Adatbázisok kialakítása 2 / 16 Gáspár Bencéné Dr. Vér Katalin nyomán Barna Róbert KE GTK Informatika Tanszék Adatbázisok.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Adatmodellezés (Példa) 1 / 26. Adatmodellezés (Példa) 2 / 26 Gáspár Bencéné Dr. Vér Katalin nyomán Barna Róbert KE GTK Informatika Tanszék Adatmodellezés.
Az ügyfél elégedettsége a teljesítésen múlik információáramlás az integrált rendszerekben a rendelés felvételétől a számlázásig.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
VPOP Jövedéki Igazgatóság
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Lázár Péter MKIK Budapest, május 24 Az ICC által kiadott nemzetközi szabályok és szokványok alapján kibocsátott bankári instrumentumok.
0 0 Faktoring egyszerűen Csinos Tibor értékesítési igazgató GF Faktor Zrt. HSF április 07.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Csehország Szlovákia Magyarország Lengyelország Kína
Beszerzések hatékonyság növelése
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Mechanikus karbantartó
Stoll Gáborné 2013.április 24.
Az adatforrásokról és aktualizálási rendjéről
INCOTERMS 2000.
Vásárlás az interneten
MRP számítás.
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
BPMN gyakorlás.
Előadás másolata:

gyakorlás

Írjon egy ajánlatkérést! Szükséges adatok: Termék megnevezése, leírása ( cikkszám ) Szükséges mennyiség Minőség Szállítási határidő Teljesítés helye Ajánlat átadási határidő Ajánlatkérés száma ( balra fent a levél sarkán)

Írjon egy ajánlatot ! Termék megnevezése, leírása és cikkszám Szükséges mennyiség ÁR + esetleges kedvezmények Minőség Szállítási határidő Teljesítés helye Ajánlat átadási határidő Ajánlat száma ( balra fent a levés sarkán) A levélben hivatkozni a releváns ajánlatkérés számára. Szállítási feltételek ( fuvardíj, biztosítást ki fizeti ) Fizetési feltételek ( átutalás, akkreditív, fiz. határidő ) Ajánlat érvényességi határideje

adatgyűjtés az interneten ( áru megnevezésenként min. 5 – 5 ajánlatot kell szereznie )   vállalat vezetés azt a feladatot adta az Önök részlegének, hogy szerezzen információkat az alábbi termékek árára vonatkozóan. kókusz zsír ( 5 cégtől szerezzen árajánlatot ) pelletre ( fűrészáru) ( 5 cégtől szerezzen árajánlatot ) Öntöttvas kandallókra ( gyártóktól ) ( 5 cégtől szerezzen árajánlatot ) Ágyaspálinkára ( gyártótól ) ( 5 cégtől szerezzen árajánlatot ) - küldje el a táblázatba foglalt adatokat az alábbi e-mail címre: jig@palffy.hu

Tervezd meg a fentiekben említett ZIMA KFT Tervezd meg a fentiekben említett ZIMA KFT.győri logisztikusaként a viamichelin.com útvonaltervező segítségével a kiszállítási túraútvonalat a következő szállítmányok számára a következő cégekhez.   Ezt követően visszafelé is fel kell vetetned árut Padovában ( Olaszország ), amit a megadott magyarországi telephelyre kell szállítatnia Budapestre. Az így kapott egy darab térképet küld el logisztikus kollegájának Kovács Péternek a jig@palffy.hu e-mail címre. A túraútvonal állomásai: Indulás: ZIMA Kft. Győr, Földes G. u 34. Kiszállítási cím: ZELTON GMBH, GRAZ, Waltendorferhauptstrasse 5 ( 4.960 db 444555 cikkszám konzol ) Kiszállítási cím: SORBA GMBH, KLAGENFURT, St.Veiter – Ring 5 ( 2.000 db 222111 cikkszámú hő kábel, ) Kiszállítási cím: MILANÓ, Viale Tiboldi 7 (143.000 db 123321cikkszámú KZ huzal,) Visszafelé fel kell vennie árut (100.000 db 444666 cikkszámú UB csövet ) a következő helyen: PADOVA, Via Gattamelata 10 Érkezés: Végül a BUDAPESTI, Váci úti raktárban kell lerakodni a Padovában felvett árut.

Menjen fel a következő honlapra:http://palffy. oscommerce Menjen fel a következő honlapra:http://palffy.oscommerce.hu Regisztráljon! Rendeljen 80 – 80 db-ot valamelyik termékből az fenti honlapról!