Programfejlesztési Központ

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Advertisements

Europass önéletrajz.
Sikeres emberek.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
SZÜLŐK SZEREPE A TUDATOS PÁLYAORIENTÁCIÓBAN
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
DIÁKVÁLLALKOZÁS TANÉV. Felmérés szeptember 1306 tanuló Iskola tanulóinak 96%-a Nemek aránya fiúlány %57%
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Tájékoztatás a gyakorlatban avagy a gyors információtól az irodalom kutatásig Behálózott irodalom Érd, szeptember 24.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Készítette: a Dalai Láma
Állatok Világnapja.
Barátság-bizonyítvány
A vízitúra szervezésének előrehaladása Programfejlesztési Központ XI.A.5.1-XI.A.5.3.
Világomban minden rendben van
Válságkezelés. Mi a célja? A válság negatív hatásainak csökkentése vagy kiküszöbölése A szervezet (imázsa) és az érintettek védelme.
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
 2 egér  Sorozat feladatok: 80 pénz érme 4 mérés  Egymásután következő számok és csak a szembelévőét látja 5-ször mondják, hogy nem tudom utána tudom.
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XII. Országos Konferencia Felnőttképzés jelentőssége az egészségügyi szakdolgozóknál.
Névnapodra Szeretettel!
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Ismeretlen szerzŐ verse
Céline Dion és Andrea Bocelli
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Olvasd lassan és csendben!.
Várnai Péter: Hit – hivatás - hűség április
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
PÁLYAVÁLASZTÁS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Pályaorientáció Bikal, február 11. Bácskay András Országos Egyházi TISZK Nonprofit Kft. © Szöllősi és Társai Bt.
Ki a szívét osztja szét....
Számítógéppel támogatott pályaorientáció. Számítógéppel támogatott orientáció szerepe a munka- pályatanácsadásban Előnyei: Előnyei: A kutatások nagy része.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Érdeklődés: Laczkó Mihály 70/ , január végén rottweiler keverék kiskutyák születtek Budapest XXII. kerületében, melyeket.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Olvasd lassan és csendben!
Személyiségteszt.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Péter Katalin December 2. Aszód.  Hol dolgozik?  Hogyan?  Kikkel?  Milyen tevékenységeket végez?  Milyen eszközöket használ?  Mit szeret csinálni?
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
Diákparlament E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Számítógépes Hálózatok 9. gyakorlat. Gyakorlatok Nov 18,20 - Socket Nov 25,27 - Socket Dec 2,4 - ZH Dec 9,11 - pótZH Számítógépes hálózatok GY2 Gombos.
Tanulási nehézségek 5/3.
Segítő külső körülmények 5/13. Előkészület – tanár A páros munkához szükséges szöveget kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
/Malamud/ Mi hisszük, hogy „egyetlen ember is jobbá teheti a világot”! 3.A Zöld osztály.
A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA PÁLYAORIENTÁCIÓ MEGÚJÍTÁSA
Szervezetfejlesztő, coach
3. osztályban.
Előadás másolata:

Programfejlesztési Központ Kérdőív készítés XI.C.2.

Miért csinálunk kérdőívet? 1)… hogy Munkairodánk valóban azokra a kérdésekre adjon választ, amelyek a diákokat foglalkoztatják. 2)…hogy a végtelen sok kérdés lehetőségből kiszűrjük, melyek valójában a legtöbbeket érin- tő kérdések Rangsorolás 3)… mert lehet, hogy másoknak más a fontos, mint amit mi ki tu-dunk találni. Kérdésgyűjtés 4)… tudni szeretnénk, mit várnak a diákok általában egy munkai-rodától ? Igényfelmérés

Hogyan csináljunk kérdőívet? 1) Általános kérdéseket fogalmazunk meg a „Te mit kérdeznél?” játékban összegyűjtött kérdések alapján. 2) Megkérjük a kérdezettjeinket, hogy válasszák ki ezek közük a számukra legfontosabbakat. 3)Megkérdezzük, milyen konkrét szakma, foglalkozás érdekli őket? 4) Megtudjuk, hogyan szeretnének választ kapni a kérdéseikre.

A kérdőív váza Felvezető szöveg: - Szia! XY. Vagyok a XXXX osztályból. Másokkal együtt részt veszek egy szakkörön, ahol egy olyan információs központot hozunk létre, amelyben választ kaphatunk a pályaválasztással, a munkapiaci lehetőségekkel, a munka világával kapcsolatos kérdéseinkre. Ezért egy rövid kérdőív segítségével most megpróbáljuk összegyűjteni, hogy milyen kérdések érdeklik leginkább az ide járó diákokat. Kérlek, segíts azzal, hogy válaszolsz a kérdésekre! 1. Képzeljük el, hogy működni kezd iskolánkban egy olyan iroda, amely a pályaválasztásban, a munka világának megismerésében segít a diákoknak. Kérlek, válaszd ki azt a 3 kérdést az alábbiak közül, amelyekre te valószínűleg választ kérnél tőlük a téged érdeklő szakmával vagy szakmákkal kapcsolatban. A választható kérdések felsorolása: 1. „” 2. „” 3. „”

Köszönöm szépen a válaszaidat! 2. Most, ha tudod, írd a három bejelölt kérdéscsoport mellé, hogy pontosan mit kérdeznél azokkal kapcsolatban! (pl. többet keres-e egy háziorvos mint egy sebész?; vagy el lehet-e helyezkedni pincérként Ausztriában?) 3. Van esetleg olyan kérdés, amit kihagytunk a listáról, de téged nagyon érdekelne? Ha igen, mi lenne az? Kérlek, írd ide (többet is írhatsz):………………………………………………………... 4. Tudod már, hogy melyik szakmára, vagy esetleg szakterületre vonatkozó- an tennéd fel a kérdéseidet? Melyik az a szakma, vagy szakterület amely-ben dolgozni szeretnél? Ha tudod, írd ide:…………………………................................................................... 5. Te minek örülnél a legjobban, ha milyen formában kapnál választ a kérdéseidre? szóban írásban más formában:.......................……….......................................................... Köszönöm szépen a válaszaidat!