A BEMUTATÁSA kft.. Visszatekintés Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Cégünk a 80-as.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Lean stratégia gyakorlati megvalósítása
Advertisements

IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta -
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
EQUAL 11 Aktív MŰHELY Főpályázó: Kézenfogva Alapítvány
Krúdy.
SAP best practice üzemeltető cégek számára
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
Hatékonyságnövelő intézkedések megengedhető többletköltsége
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV Szakképzés ma … Málnási Gábor.
Milyen jogsértésért mennyit kell fizetnünk? – kockázatmátrix az e- kereskedelem és az online marketing területén Dr. Ormós Zoltán Ormós.
Készletezési modellek Ferenczi Zoltán
Kecskés Gábor Berzence  Az idei esztendő legfontosabb eseménye a burgonyatermesztésben is a Nyugat Európát sújtó heves esőzések hatásaként.
Kivitelezés Kereskedelem Karbantartás I L R S Épületgépészet T e v é k e n y s é g e i n k.
A szalmakalap készítése
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
Automatikus képtovábbítás
A hamisított és illegális növényvédő szereknek HuCPA.
Otthonkák Ismét hódít az otthonka! Ez a praktikus kis kellék méltatlanul volt évtizedekig mellőzve, de most felébredt Csipkerózsika-álmából és újra a háziasszonyok.
Költségtani gyakorló feladatok
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A számítógép felépítése
BKV Zrt III. Szolgálat Villamos szállítási csoport
A BMW (Béla Művek, Watzakpuszta) évi üzleti beszámolója A év kimagaslóan sikeresnek mondható a BMW történetében. A cég fő profilja, a gépjárműfejlesztés.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
(Szükséglet számítás)
Fedezetelemzés Schiberna Endre.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Az autizmusról É l e t e m a s p e r g e r - s z i n d r ó m á v a l.
Készítette: Szoták Norbert  Élt: ig  Mundzsuk fia  Utolsó kun fejedelem,a leghíresebb is  Kora egyik leghatalmasabb birodalmát uralta 434-től.
Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!
Készítette: Bukhár Máté.  Elemzésem alapján bemutatni az uniós tagországok gázolaj árait.  Azokhoz képest megállapítani, hogy a magyar gázolaj drága-e.
Kvantitatív módszerek
Vállalkozások. A vállalat: olyan szervezeti egység, amely a piac más szerepl ő it ő l elkülönülten gazdálkodik, ezekhez piaci kapcsolatok f ű zik, megteremti.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
A marketing piac tartalma
Izrael.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
Ungarns wirtschaftliche Entwicklung ; Kriegswirtschaft.
B e t t i n e k Szülinapodra! I s t e n é l t e s s e n s o k á i g !
A talaj oldott szerves szén (DOC) tartalmának meghatározása Készítette: Dudás Kata.
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
A hamisított és illegális növényvédő szereknek HuCPA
LKG és a KIT, LKG és a KIT Bánhegyesi Zoltán.
MEGVÉDENDŐK - MEGELŐZÉS!!!!!!
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Bárhol, bárhonnan, bármikor… Élelmezési-étkezési megoldások a felh ő ben el ő adó: Fizel Mihály tanácsadó GNSoft Kft.
A MÁV Csoport ruhaellátásának korszerűsítése
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
CMMI 1.3 – Verifikáció Készítette: Kis Gergely. Bevezetés A specifikációt, követelményt vetjük össze a kész/készülő termékkel Itt nem vizsgáljuk, hogy.
A z o n l i n e m a r k e t i n g l e h e t ő s é g e i SZAKDOLGOZAT.
A Ganz Danubius HUTI Kft
A TEJ ÚTJA A KERESZTÚRI MODELL SZÖVETKEZETI ALAPON Szávuly Attila.
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Hick törvénye Készítette: Kalmár Norbert. Bevezetés William Edmund Hick egy angol pszichológus volt Híres törvénye leegyszerűsítve azt mondja ki, hogy.
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
Több millió számla egy szatyorban avagy papír és elektronikus forma egy kézben Puskás Zsolt Péter informatikai igazgató Drescher Magyarországi Kft
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
Készlet- és termelésoptimalizálás bevezetésének tapasztalatai egy dinamikusan fejlődő KKV vállalatnál Esettanulmány Dr. Lelkes Zoltán.
Ötletelés
Cégbemutató, Memoriter ismertető
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29.
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Lear Corporation Magyarország Kft.
Készítette: Juhász Attila
Junior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Most egy kis teszt következik:-)
A szalmakalap készítése
Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó
Előadás másolata:

A BEMUTATÁSA kft.

Visszatekintés Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Cégünk a 80-as évek elején jött létre állami kézben. Cégünk a 80-as évek elején jött létre állami kézben. Az ország összes ÁFÉSZ áruházába szállítottunk Az ország összes ÁFÉSZ áruházába szállítottunk több mint 50 fő-t foglalkoztattunk több mint 50 fő-t foglalkoztattunk

  1991-től magánkézbe került nagyszüleim irányításában   Sajnos már csak 20 főt foglalkoztatunk és az áruházak is megszűntek  Főként bedolgozói rendszerben foglalkoztatunk  Termékeink kézzel készülnek és bevizsgálás szerint első osztályú magyar árúként kerülnek a piacra A jelen

A megrendelő által kiválasztott textilből kivágjuk a megfelelő mennyiséget a sapka szabásmintájának elemeiből, szabászgépekkel és szabászollókkal. Hagyományos kézi terítéssel akár 25 sort is ki tudunk egyszerre szabni Gyártási folyamat Megfelelő mennyiségű kellékkel látjuk el ( sild, gumi, tépőzár, csat, cérna, és a címkék) Most már odakerülhet a varrónő elé

Varrónőink a legbeváltabb Textima varrógépekkel dolgoznak, melyek gyorsak és erősek. De vannak speciális gépek is mit az Interlock, tisztázók, fedőzők, és a speciális Pfaff varrógép amely a sild tűzésére szolgál. Gyártási folyamat. Varrónőink készre varrják a sapkákat és küldik a csomagolás előkészítőbe ahol az utolsó simításokat végzik el rajtuk. Itt kerülnek a gombok, patentok a helyükre, betűzik a mosási és márka jelző címkéket, megtisztítják a cérna daraboktól, kivasalják és irány a dobozba. Előtte az irodán elkészítik a számlákat és természetesen mellékelik a dobozba.

Referenciák Márkacégek, melyekkel folyamatos kapcsolatban vagyunk:

Fő profilunk munkaruházati termékekből tevődik össze A l e g k e r e s e t t e b b t e r m é k e k k ö z é t a r t o z i k a b a s e b a l l s a p k a é s a k o n z e r v g y á r i s a p k a E g y e d i s a p k á i n k k ö z ü l a p é k é s t e n g e r é s z s a p k a Termékek

Termékek Az osztrák katonaságnak gyártjuk folyamatosan a szafari kalapokat Könnyű nyári férfi sapka Magyar katonasági gyakorló Horgászok kedvence Vadász

És még sok más…

Vége Köszönöm a figyelmet! Bővebb információért kérem keresse fel honlapunkat: Készítette: Szemerédi Attila UOU-7J82008/05/03 Forrás:Internet (Google képkereső)